316 прекъсва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
316 прекъсва
историята ми е следната до са нигога не е имала подобен проблем но в4ера мених съединител взех си колата и не сам осетил да прекъсва но пак ми напри впе4атление че при палене нещо не е както трябва оказа се че тоя дет ми я прави не бил стегнал добре стартера закарах я да си го направи и след тва вече при рязко натискане на газта прекасва в смисал не се форсира плавно... осеща се от кам 2-3000 оборота в високите обороти си е добре. и вапроса ми е около стартера има ли нещо което може да е пипнал или е просто случаиност и е време да сменявам свещи и кабели...
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: 316 прекъсва
Пишеш, че Мастора
не бил притегнал стартера и е сменял съединител. Виж да не е пропуснал да закачи буската на ламбдасондата, защото тя се разкача преди сваляне на скоростна кутия и смяна на съединител.
Re: 316 прекъсва
е какво те учудва нали се сваля и стартера... а са наприх едно крагче и кат беше студена си дарпаше добре...ивчо3 написа:Пишеш, че Масторане бил притегнал стартера и е сменял съединител. Виж да не е пропуснал да закачи буската на ламбдасондата, защото тя се разкача преди сваляне на скоростна кутия и смяна на съединител.
!!
прекъсването няма нищо общо с стартера!! нито пък със сондата
на газ или на бензин я караш?!!
може да ти прави мизерии и палеца и дистрибуторната капачка.....зачисти ги с малко финна шкурка!
на газ или на бензин я караш?!!
може да ти прави мизерии и палеца и дистрибуторната капачка.....зачисти ги с малко финна шкурка!
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
Re: !!
Възможни признаци за неизправност на кислород-сензора
1. Неустойчива работа на двигателя на празен ход
2. Увеличената консумация на гориво.
3. Влошаване на динамичните характеристики на автомобила.
Ефективната работа на датчика е възможна при температура не по-ниска от 300-350*С.
Затова най-добре легни под колата и виж да ли ти е закачена сондата!
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Пред катализатора ще видиш една малка пишка да старчи от тръбата на дясно,на нея има букса(тва е твоята ламбда сонда)и внимаваи да нея счупиш като я бараш. 

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Буксата на сондата може да е разположена (вертикално),така както е на тая снимка , а може и да е малко по нагоре до скоростната кутия разположена хоризонтално.... провери , може наистина да не е включена или да не прави добър контакт...
А при смяна на съединител , стартер не се сваля (освен ако не се налага , ако е повреден или нещо от сорта, имам предвид ,че не се мести от мястото си ), той се държи с два болта за скоростната кутия и тези болтове се освобождават за да може кутията да излезе...
- venci_79
- Потребител
-
- Кара: 325 тдс
и аз имам абсолиутно саштия проблем самиче моита е 318 ис ако си решиш проблема пиши че сам го закъсал на диагностика ништо не показаmg87 написа:имам съмнения че може да ми е сменил сондата щото пробвах без нея е почти сащото но малко се влушава в смисъл същите симптоми но по явни...
при мен може да се окажат кабели. не сам ходил по сервизи понеже всеки момент чакам наказателно постановление и да ми вземат книжката за 3 месеца но ми направи впечатление че като се вслушам в мотора чувам през неравномерен интервал интервал звук от искра след което хледах кабелите на тамно но не можах да видя да искри някои кабел. освен от кабели може ли и от друго да се получи така че не ми се иска да ги сменявам напразно 
15 мнения
• Страница 1 от 1