Ай да са похвала и аз .. със сефтето :S..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 25 Ное 2008, 9:38

Колега, докато си чакаш парите от каското, може да дебнеш във форума на VW за обяви за Голф 3 на части. Може да си намериш необходимите части на дребни цени, а ако имаш много късмет, може капакът примерно да го намериш и в същия цвят, с което може да спестиш и от боядисване.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Ное 2008, 9:55

AceMF написа:Колега, докато си чакаш парите от каското, може да дебнеш във форума на VW за обяви за Голф 3 на части. Може да си намериш необходимите части на дребни цени, а ако имаш много късмет, може капакът примерно да го намериш и в същия цвят, с което може да спестиш и от боядисване.
:yes: това и правя сега :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 25 Ное 2008, 15:05

Колега това което е станало е гадно важното е че вие с женати сте добре. Само да ти кажа брат ми се удари с колата на бащата и за боядисване на капака и маската ми искат 350 лева. Дето капака е на една година и е леко ама много леко искривен. Така че ако си намериш от колегите в фолксвагена същия капак като цвят ще си късметлия. Надявам се да се оправиш по бързо и следващия път да не си мислиш че си във Субару ВРХ 4*4 а във гофретка 98 която е със предно. Желая ти успех......
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 26 Ное 2008, 20:01

Кофти. Явно търсиш вече из ФауВе форума. Ако не ти спешно - не бързай. Пък и погледни от добрата страна - сега можеш да "наточиш" Гоуфа - решетка без емблема, джиджи - биджи :lol:
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 26 Ное 2008, 20:46

Rijo написа:Кофти. Явно търсиш вече из ФауВе форума. Ако не ти спешно - не бързай. Пък и погледни от добрата страна - сега можеш да "наточиш" Гоуфа - решетка без емблема, джиджи - биджи :lol:
ахаха,кфо да го точа колега,с тия 75 к.с. ,10 годишна бангия... :lol: само дето е с едни китайски лети жанти(беа ф примоця с гуметките),вече не в прекрасно състояние от прекрасните ни пътища :(
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 27 Ное 2008, 4:09

Това беше в кръга на шегата.
Постегни го и си го карай със здраве.
Бтв, АЕЕ ли ти е двг.?
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 27 Ное 2008, 6:07

Rijo написа:Това беше в кръга на шегата.
Постегни го и си го карай със здраве.
Бтв, АЕЕ ли ти е двг.?
мерси :) ,а за двг-то идея си нямам :dunno: ,обаче е мнооого слаб :lol:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 23 Дек 2008, 12:14

Сия...Имам най-после развитие по тематиката...Фчера зимах шумките от БулстраХ- 611 лв,изчислени явно по сложна математическа формула :lol: В общи линии,мисля че е горе -доле добре :roll: Няма да говоря за обслужването в офисите и по огледите им на таа сган..В сервиза за огледи баровеца експерт оглежда,снима и пуши точно под надпис"Пуешенето забранено".. :confused: Едва ли не ми се скара що съм се забавил да дойда след толкова време,сигурно си е мислил как стоя и дочупвам колата,да зема поече пара ли ,не знам...Маймуната на касата естествено на глупости от сорта "добър ден,моля ,мерси "не реагира,но докато ме обслужва не е проблем да си слага червило на старата конска мутра(да е пълна естетическата гавра :lol: :help: ) и те така... :roll:Изводите ги оставям на вас...що годе съм доволен от кинтата,ама обслужването е .. :puke: Или май просто понякога забравям къде живеем :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 24 Дек 2008, 0:35

Аз пък ще кажа ,че за счупен стоп , одраскана задна броня и счупено стъкло на халоген в ДЗИ ми дадоха 540 лв .
    Клиент съм им от години - проблеми не съм имал . Даже и фактури не ми искат понякога.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 24 Дек 2008, 2:10

е що ще го правиш? Карай си го така, нали е голф :mhihi:

п.с.
съжалявам, не се сдържах :)

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 24 Дек 2008, 3:00

Fking написа:е що ще го правиш? Карай си го така, нали е голф :mhihi:

п.с.
съжалявам, не се сдържах :)
да ти св връща .... ;) п.с.
съжалявам, не се сдържах -друго си е да си караш селско Бентли за 7к лева,нали? Еееех баровец ... :banghead: :banghead: :banghead: :censored:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 25 Дек 2008, 22:53

Може би малко късно се включвам, но понеже имах подобна щета преди 2-3 години с една Вектра, та за ремонт предна броня, преден капак нов, фар, мигач, предна маска и калник (+боядисване) нови преведоха около 500 лв от каско в ДЗИ, от което останах крайно недоволен, тъй като само предни капак е поне 200 лв нов, боядисването е по 100 лв на детайл, в общи линии при добър и скъп майстор ремонта се връзваше на 1000 лв. Причината за ниската сума е т. нар. амортизация с която ни прецакват яко, като ти дават само 50% примерно от цената на чисто новата част.
Та, общо взето с някои втора употреба части, по-евтин майстор и от мен малко пари отгоре успях да се оправя с 500-те лв. за ремонт.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 25 Дек 2008, 23:33

В техен сервиз ще ти е по изгодно,но има риск какъв ще е резултата накрая,дали ще си доволен от ремонта.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 26 Дек 2008, 3:46

520i написа:В техен сервиз ще ти е по изгодно,но има риск какъв ще е резултата накрая,дали ще си доволен от ремонта.
При булстрад това става само за коли под 7 години :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 26 Дек 2008, 11:20

Bogat-Beden написа:Сия...Имам най-после развитие по тематиката...Фчера зимах шумките от БулстраХ- 611 лв,изчислени явно по сложна математическа формула :lol: В общи линии,мисля че е горе -доле добре :roll: Няма да говоря за обслужването в офисите и по огледите им на таа сган..В сервиза за огледи баровеца експерт оглежда,снима и пуши точно под надпис"Пуешенето забранено".. :confused: Едва ли не ми се скара що съм се забавил да дойда след толкова време,сигурно си е мислил как стоя и дочупвам колата,да зема поече пара ли ,не знам...Маймуната на касата естествено на глупости от сорта "добър ден,моля ,мерси "не реагира,но докато ме обслужва не е проблем да си слага червило на старата конска мутра(да е пълна естетическата гавра :lol: :help: ) и те така... :roll:Изводите ги оставям на вас...що годе съм доволен от кинтата,ама обслужването е .. :puke: Или май просто понякога забравям къде живеем :roll:

колега , лоша случка , другия път да внимаваш ама то без инциденти неможе :mhihi: иначе 611 лева е добре , ако имаш късмет да намериш капак които не иска боядисване , може даже да остане някои лев за коледен подарък :)
It`s party time !

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории