Зарата живна....
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Зарата живна....
ей,доживяхме да видим гръмнати мутри в умрялата Зара,само дето патроните не били огнестрелни,но пак е нещо...сега покрай празниците ще има какво да се коментира по заведенията,тийновете ще почнат да гледат още по-лошо,ченгелите ще обикалят с папките,рацерите ще псуват,щот ще е пълно с патрулка(тамън колата е останала свободна от тате)...,гръмнатите ще излязат жертви!
единия от двамата преди години преби футболен съдия след мача,известен беше за малко.то едни войни се водеха тогава-причакваха се по заведенията и се биеха като по селата.това 2 групи,занимаващи се с охрана на елитните заведения в селото,оп града..уж охрана пък като се напият и помилат заведението
и добре,че има излишни коли със С рег по-биващи и давани за ползване,че иначе само с форд фиеста,опел корса,пежо 106 и др такива малолитражки се придвижват мутрягите.бе пълна трагедия!!!
На 22.12.2008 г. около 14 .30 ч. в оперативната дежурна част на РУ на МВР – Стара Загора е получено съобщение, че в ЦСМП са постъпили лица с огнестрелни рани в областта на гърба. При извършената проверка е установено, че на същата дата, в офис на застрахователна компания на бул. “Св. Патриарх Евтимий”, 33-годишният С.М. от Пловдив е произвел изстрели със законно-притежаван револвер по криминално проявените М.П. (35) и Д. И. (29) от Стара Загора. Прострелването е извършено със стоп-патрони. М.П. и Д.И. са настанени за лечение в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. С.М. е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
източник- http://news.stara-zagora.org/index.php? ... ewsid=2719
единия от двамата преди години преби футболен съдия след мача,известен беше за малко.то едни войни се водеха тогава-причакваха се по заведенията и се биеха като по селата.това 2 групи,занимаващи се с охрана на елитните заведения в селото,оп града..уж охрана пък като се напият и помилат заведението

На 22.12.2008 г. около 14 .30 ч. в оперативната дежурна част на РУ на МВР – Стара Загора е получено съобщение, че в ЦСМП са постъпили лица с огнестрелни рани в областта на гърба. При извършената проверка е установено, че на същата дата, в офис на застрахователна компания на бул. “Св. Патриарх Евтимий”, 33-годишният С.М. от Пловдив е произвел изстрели със законно-притежаван револвер по криминално проявените М.П. (35) и Д. И. (29) от Стара Загора. Прострелването е извършено със стоп-патрони. М.П. и Д.И. са настанени за лечение в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. С.М. е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
източник- http://news.stara-zagora.org/index.php? ... ewsid=2719
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Павка,май много се кефиш,че вече не си в Зарата! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
liloff написа:To и в Ямбол е същия fun. Чак не ми се ходи по празниците, че пак същите глупости отново...
Ти родом от ямбол ли си?
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
ceco-stz написа:хаха бе в стара загора са наи-гоемите мутри е![]()
![]()
то като се замисля май се делят на два вида - мутри и ТЕЦаджии,ако не работи в ТЕЦа значи е мутра

-футболисти се видя,че няма 11 достойни за А група,БМВисти има,но ако се съди по мъртвилото в ''Събори и мероприятия''-май (няма)--и как да има като дори и малкото пишещи се набутаха в ''Манията'' и си чаткат там
-Добре,че Павката чат-пат го обзема носталгията и напомня в някоя тема като тази,че СЗ я има все още на картата
-иначе верно си е скука--даже голяма скука - като се стъмне освен да се напиеш друго развлечение няма (поне за мен) това остана,защото малцината приятели с които се познавам покрай тея БМВта се изпожениха и сега се виждаме само по сватби и кръщенета.......но това си е колелото на живота
-Ай,че отивам до Метро за подаръци......като знам,че трябва да прескоча 18 гърбици и да мина през 3-4 патрула....честно Ви казвам и колата не ми е кеф да си карам вече
Весели празници на всички оставащи в града - Аз поради ред причини описани по горе ще избягам извън СЗ.....даже извън БГ

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- gogo_glavata
- кандидат ентусиаст
-
а
те хубу са гърмяли ама неможах да разбера кое му е толкова лошото на Ст.Заг.и Ямбол
аман от коментари на недоволни от провинцията

аман от коментари на недоволни от провинцията

Кое е лошото ли:
Едни и същи хора правят едни и същи простотии, постоянно реват че нямат кинти и търсят вината винаги в другите. Те са онеправдани, нямат късмет, и живота не им върви
Но пък всяка стотинка я пропиват, изшмъркват, хвърлят по к**ва, които дори не им пускат и т.н.
Като си отида по празниците има 2 варианта: 1вия е да не изляза от къщи и да си играя по колата в двора или в един гараж; 2рия е да се видя с някой приятел навън и да ме налазят всички да си плачат мъката и ако има чалъм да "изкярят" нещо.
После болшинството хора, които се прибират за празиците искат да изпъкнат много, да покажат на другите какви балъци са, да си сложат новите дрешки, вкарат някоя акцентна/диалектна дума, а всъщност нищо не се променя.
Иначе няма нищо лошо. Пълното спокойствие. Аз бях прекарал един месец преди няколко години в Ямбол: Надебелях, оправих си всичко, което исках по колата...
идилия.
Едни и същи хора правят едни и същи простотии, постоянно реват че нямат кинти и търсят вината винаги в другите. Те са онеправдани, нямат късмет, и живота не им върви

Като си отида по празниците има 2 варианта: 1вия е да не изляза от къщи и да си играя по колата в двора или в един гараж; 2рия е да се видя с някой приятел навън и да ме налазят всички да си плачат мъката и ако има чалъм да "изкярят" нещо.
После болшинството хора, които се прибират за празиците искат да изпъкнат много, да покажат на другите какви балъци са, да си сложат новите дрешки, вкарат някоя акцентна/диалектна дума, а всъщност нищо не се променя.

Иначе няма нищо лошо. Пълното спокойствие. Аз бях прекарал един месец преди няколко години в Ямбол: Надебелях, оправих си всичко, което исках по колата...

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
батки,пуцането в Зарата е равносилно на сняг в Лас Вегас
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
///milko way написа:ceco-stz написа:хаха бе в стара загора са наи-гоемите мутри е![]()
![]()
то като се замисля май се делят на два вида - мутри и ТЕЦаджии,ако не работи в ТЕЦа значи е мутра![]()
-футболисти се видя,че няма 11 достойни за А група,БМВисти има,но ако се съди по мъртвилото в ''Събори и мероприятия''-май (няма)--и как да има като дори и малкото пишещи се набутаха в ''Манията'' и си чаткат там
-Добре,че Павката чат-пат го обзема носталгията и напомня в някоя тема като тази,че СЗ я има все още на картата
-иначе верно си е скука--даже голяма скука - като се стъмне освен да се напиеш друго развлечение няма (поне за мен) това остана,защото малцината приятели с които се познавам покрай тея БМВта се изпожениха и сега се виждаме само по сватби и кръщенета.......но това си е колелото на живота
-Ай,че отивам до Метро за подаръци......като знам,че трябва да прескоча 18 гърбици и да мина през 3-4 патрула....честно Ви казвам и колата не ми е кеф да си карам вече
Весели празници на всички оставащи в града - Аз поради ред причини описани по горе ще избягам извън СЗ.....даже извън БГ![]()
Ей поради тези причини не се прибирам на Стара Загора.
Не, че в Софето е по - добре, ама.. поне има к'во да се прави..

И кой по точно са тези причини, че нещо не ми стана много ясно?
То недоволни винаги ще има, пък Павлин и на луната да иде да живее пак ще намери от кво да се оплаче. Не знам кво толкова ви е скучно и кво го плюете града. Един реве, че било пълно с чалгари, другия от легнали полицай! Аз пък да ви питам къде го няма това в БГ? И заведения нови откриват (не чалгаджийски), и мол ви направиха и кино, и градинките пооправиха. Кво се ревете? Ама те хората са го казали: кой квото си направи! Явно на някой хора все нещо им липсва и то хубавото никога не се вижда, ама лошо ли е стой та гледай! Айде стига с тоя песимизъм поне по Коледа гледайте малко по-ведро на живота!

То недоволни винаги ще има, пък Павлин и на луната да иде да живее пак ще намери от кво да се оплаче. Не знам кво толкова ви е скучно и кво го плюете града. Един реве, че било пълно с чалгари, другия от легнали полицай! Аз пък да ви питам къде го няма това в БГ? И заведения нови откриват (не чалгаджийски), и мол ви направиха и кино, и градинките пооправиха. Кво се ревете? Ама те хората са го казали: кой квото си направи! Явно на някой хора все нещо им липсва и то хубавото никога не се вижда, ама лошо ли е стой та гледай! Айде стига с тоя песимизъм поне по Коледа гледайте малко по-ведро на живота!

- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
liloff написа:To и в Ямбол е същия fun. Чак не ми се ходи по празниците, че пак същите глупости отново...
е кво му има на ямбол, не се е стигало до гърмежи скоро

Evo 99 написа:И кой по точно са тези причини, че нещо не ми стана много ясно?![]()
Щото Българите по природа са си песимисти и мрънкачи. Няма позитивен заряд в повечето от хората. За пример мога да ви дам Сърбите, и с бомби ги биха, разделяха ги, и криза преживяват, и ембарго, по магазините им е по-скъпо от колкото тука, а никой няма да чуеш да се оплаква... Всички викат добре сме и са доволни, и за това ще ни надминат със светлинни години

А иначе Стара Загора е един от най хубавите градове, в които съм бил.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И тука не се скучае - http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1261743 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3