още една е30 в сектата !
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Много ви благодаря на честитките хора
. Иска ми се да ви попита дали е нормално светлини за заден ход да светят само когато работят фаровете, защото на мене ми се струва, че нещо не е наред
. Искам да кажа когато "вкарам" задна не светят белите лампи отзад, но работят ли фаровете като "вкарам" задна светят. Мерси предварително.
П.С. мислех че ще имам по големи проблеми от тези

П.С. мислех че ще имам по големи проблеми от тези

Ето малко снимки от първата фотосесия
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321699 - както се вижда проблема с дясното огледало е решен благодарение на igra4a-c2560xm

- igra4a-c2560xm
- младши ентусиаст
-
- Кара: 30 ки до гроб
- Мечтае да кара: на метан
Хора имам няколко ламерски въпроса, и за да не пускам нова тема си пиша в тази
.
1. Купих си зумер и още преди да чета ми беше ясно как да го свържа, но бих искал да ми обясните как да махна панела с копчето за фаровете(на винтове ли е или на щипки). И панела с колонката при краката (тъй като трябва да сменям и една колконка).
2 .Жапката от дясната страна е хваната с една връвчица и е добре, но от ляво се клати много и изглежда адски нестабилно. Само при мене ли е така и как може да се укрепи?
3. Сутрин първото запалване за деня става със злобна "клизма" от 3-4 път пали, а ако е по студено от 5-6 от студа ли е или може да се коригира някак. (чрез центровка на делкото ми казаха). След това цял ден няма проблем с паленето.
4. Нямам парно дори след като загрее колата (знам че на 12 часа като е стрелката се най-добрата температура). Четох, търсих и разбрах че трябва да се обезвъздуши системата, но тъй като е сменян радиатора там кадето трябва да е клапана има пластмасова тапичка.
Това е засега благодаря предварително на помогналите и весело посрещане на новата година
.

1. Купих си зумер и още преди да чета ми беше ясно как да го свържа, но бих искал да ми обясните как да махна панела с копчето за фаровете(на винтове ли е или на щипки). И панела с колонката при краката (тъй като трябва да сменям и една колконка).
2 .Жапката от дясната страна е хваната с една връвчица и е добре, но от ляво се клати много и изглежда адски нестабилно. Само при мене ли е така и как може да се укрепи?
3. Сутрин първото запалване за деня става със злобна "клизма" от 3-4 път пали, а ако е по студено от 5-6 от студа ли е или може да се коригира някак. (чрез центровка на делкото ми казаха). След това цял ден няма проблем с паленето.
4. Нямам парно дори след като загрее колата (знам че на 12 часа като е стрелката се най-добрата температура). Четох, търсих и разбрах че трябва да се обезвъздуши системата, но тъй като е сменян радиатора там кадето трябва да е клапана има пластмасова тапичка.
Това е засега благодаря предварително на помогналите и весело посрещане на новата година

- MeTo_BMWto
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30-ките на безин
- Мечтае да кара: e24
:)
честито колега и събота да я докарате на Враждебна
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2