Планински Дрифт!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от glavata » 23 Ное 2008, 16:14

Колега отрежи файловете със някаква програма (Sony Vegas) ,така че да станат на 100 MB та да можеш да ги качиш другият вариант е да ми ги пратиш на скайпа аз ще ги кача цели без рязане.Skype haririus

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Мнение от santo_bansko » 23 Ное 2008, 16:22

glavata написа:Колега отрежи файловете със някаква програма (Sony Vegas) ,така че да станат на 100 MB та да можеш да ги качиш другият вариант е да ми ги пратиш на скайпа аз ще ги кача цели без рязане.Skype haririus

Довечера ше ги кача;)

Потребител
Аватар

Мнение от glavata » 23 Ное 2008, 16:24

ЧуК :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 06 Дек 2008, 19:12

P1tbuL написа:ее супер супер :) също като говорим за пътища ... качете се през главния на бояна нагоре до златните мостове да видите какъв е пътя вече :) (за колегите с по мощтни бими и шперове , които ще се качат) , приятен дрифт :P

Това го направихме с един колега и 20-ката му точно като падна големия сняг една събота преди 1-2 седмици. Пътя беше като стъкло,спреш ли няма тръгване нагоре,а колата дори тръгва сама надолу,че ние даже спирахме и да помагаме 8) До златните си беше мазало,то няма как да не взимаш завойте с вратите,но съвсем лекинко разбира се :mhihi:

Колега за Банско и на мен ми е мерак,нямам шперче,но ако измислим нещо тези дни може да се отбием ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от glavata » 22 Дек 2008, 19:39

Хайде бе колега,коледа е зарадвай ни :help: молим ти се

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Мнение от santo_bansko » 22 Дек 2008, 20:03

Абе оня пич си взе камерата дето снимах с нея,и ми обеща да оправи видеото ама ме лаже.
И аз искам много да кача клипче,ама не зависи от мене:)

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 23 Дек 2008, 10:21

аз миналото лято дрифтих горе на Шилигарника на паркинга и си оставих половината гуми :mhihi: това лято пак ма преди пътя за Бъндерица, там си е екстра , широко, има и пясък тук таме ....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Жената да мърка

Мнение от Kurt Vagner » 16 Фев 2009, 21:45

P1tbuL : ее супер супер също като говорим за пътища ... качете се през главния на бояна нагоре до златните мостове да видите какъв е пътя вече (за колегите с по мощтни бими и шперове , които ще се качат) , приятен дрифт

Колега вече се качихме аз и още 2 приятелчета , наистина е много приятно и пътя е добър ! ;)

Предишна

Назад към Страхотни истории