проблем с централното на Е34
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW E34td
- Потребител
-
- Кара: BMW E65
- Мечтае да кара: M6
проблем с централното на Е34
колеги имам ного гаден проблем с централното на на Е34-ката ми не се заклиучва от първия път тоест пускам алармата или завъртам с клиуча тя се заклиучва и моментално се отклиучва и вече фтория път се заклиурва на какво може да се далжи това
а и още един въпрос колко може да струва машинка за централното ако някои има представа не ка сподети

а и още един въпрос колко може да струва машинка за централното ако някои има представа не ка сподети

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
за цената виж в "ПРОДАВА" , а иначе централното и моето прави понякога така когато нещо пречи на пишлоците да се смъкват свободно. Провери на всяка врата дали слизат и се качват свободно.. Дано сам бил полезен 

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: проблем с централното на Е34
BMW E34td написа:колеги имам ного гаден проблем с централното на на Е34-ката ми не се заклиучва от първия път тоест пускам алармата или завъртам с клиуча тя се заклиучва и моментално се отклиучва и вече фтория път се заклиурва на какво може да се далжи това![]()
![]()
Тва го прави щото някоя прата не е затворена т.е. някой от ключетата на бравите ти прави мизерии или тази на багажника

- martyn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 525ix touring
- Мечтае да кара: м5
Re: проблем с централното на Е34
20 ЛВ Е МАШИНКАТА ЗА ЦЕНТРАЛНОТО
- yuliancho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er E38 740iA 4,4l., '99, 286h.p.
- Мечтае да кара: M5 400h.p.+ / 500 h.p.+
- Детайли за колата: V8, S EDC, ASC, TV/Navi 4:9, 17" 245/55/17...много хубави неща...
Моята го прави същото! и смея да твърдя че имам богат опит с този проблем но все още нямам решение:
На две места съм бил, където са виждали почти всичко от алармените системи, централните заключвания и прочие.
Последният път бях в БААС в Люлин и шефа им се ангажира да провери електрото на централното и окъде идва този ужасно дразнещ проблем.
В едно съм сигурен - че всяко второ 15+ годишно БМВ го мъчи това.
Ако намеря решение ще пиша!!!
На две места съм бил, където са виждали почти всичко от алармените системи, централните заключвания и прочие.
Последният път бях в БААС в Люлин и шефа им се ангажира да провери електрото на централното и окъде идва този ужасно дразнещ проблем.
В едно съм сигурен - че всяко второ 15+ годишно БМВ го мъчи това.
Ако намеря решение ще пиша!!!
Бъди възторжен идеалист, смел до безумство, влюбен в България до фанатизъм, честен до самопожертвуване[album][/album]
- sote_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като простаците на бензин
- Мечтае да кара: BMW 7.. IL
- Детайли за колата: 520 M50 VANOS
1993. лето и 530DA комбе
колеги проверете бушоните под задната седалка
аз си реших проблема с 1 бушон (и почистване на клеймите на бушона)
успех и весели прзници
аз си реших проблема с 1 бушон (и почистване на клеймите на бушона)
успех и весели прзници
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Слушайте мене ве някоя врата не дава индикация че е затворена или багажника или просто е прецакана някоя машинка като най-вероятната е тая на багажника 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
И при мен така ...за съжаление . Машинки ,работят механизми смазани .....от къде ли ще излезне решението ?
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Клинтънее-нали ти казах РАКklintan66 написа:И при мен така ...за съжаление . Машинки ,работят механизми смазани .....от къде ли ще излезне решението ?

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Е коя е тази електроника ? Все ще е някой блок ,платка ...каквото и да е ще се сменя .bmwfena написа:Клинтънее-нали ти казах РАКklintan66 написа:И при мен така ...за съжаление . Машинки ,работят механизми смазани .....от къде ли ще излезне решението ?нема оправия-бангиите са стари а пък са напраскани с електроника-защо имам чувството че проблемите ни с електрониката тепърва предстоят
- Имах една Е30 325 ...с нови крушки на фаровете - неще да свети и това е .Но то това отдавна ...и накрая един електрончик на Правец 8М ги намери някакви микроключета ли ,релета ли и ги оправи . Че я карах само през деня

зависи как се държи централното, момчета.....
значи и при мен го има(имаше, пак ще дойде) този проблем. в какво се изразяваше - заключвам от шофьорската врата (нямам нито аларма нито нищо, значи само с ключа) всичко се затваря и в следващият момент пак се вдигат пишките. заключвам втори път и всичко си идва на мястото.
понеже сме техническа нация
, отивам на другата врата и отново заключвам - всичко е наред.
наканих се да меря, свалих предните кори, за съжаление проблема изчезна
значи профилактично проверих модула за цялата макина - студени спойки, нагоряли контакти по релетата - нищо се не види.
молбата ми е, ако някой си е играл да сваля всичко и да е разглобявал самите машинки, да постне снимки. аз си го представям, че в самата машинка има и крайни изключватели, който се бъзикат и предизвикват цялата мизерия.
значи и при мен го има(имаше, пак ще дойде) този проблем. в какво се изразяваше - заключвам от шофьорската врата (нямам нито аларма нито нищо, значи само с ключа) всичко се затваря и в следващият момент пак се вдигат пишките. заключвам втори път и всичко си идва на мястото.
понеже сме техническа нация

наканих се да меря, свалих предните кори, за съжаление проблема изчезна

значи профилактично проверих модула за цялата макина - студени спойки, нагоряли контакти по релетата - нищо се не види.
молбата ми е, ако някой си е играл да сваля всичко и да е разглобявал самите машинки, да постне снимки. аз си го представям, че в самата машинка има и крайни изключватели, който се бъзикат и предизвикват цялата мизерия.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Дидо (The Gate) знаеше от къде идва проблема ама незнам що не влиза ...
Спомням си че ми каза че е от модула под задната седалка нещо... Може и да греша ...

- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
и при мене го прави тва, но защото ми се е прецакал багажника и не се заключва с централното, но когато е заключен с ключа не го прави.
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
и при мене го прави тва, но защото ми се е прецакал багажника и не се заключва с централното, но когато е заключен с ключа не го прави.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2