РУСЕ - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
то ква традиция да стане полигона си е там дупките стават се по големи и колите идващи там се по малко по ради тази причинаedinac написа:колега бе6е ми парвото у4астие но само сиир от моита странаuCnaHeTcA написа:Неска нещо ?Май нищо
![]()
П.С. Това с полигона в неделя... няма да е лошо ако стане като традицияготино бе6е , но липсва6е не6то според мен, скари4ката ,тва онва

колега едно време се сабирахме на дзс-то , какво стана саз там , доколкото си спомням добре си бе6е у4астака.nesko написа:то ква традиция да стане полигона си е там дупките стават се по големи и колите идващи там се по малко по ради тази причинаedinac написа:колега бе6е ми парвото у4астие но само сиир от моита странаuCnaHeTcA написа:Неска нещо ?Май нищо
![]()
П.С. Това с полигона в неделя... няма да е лошо ако стане като традицияготино бе6е , но липсва6е не6то според мен, скари4ката ,тва онва
Упс, извинявам се за многото Отговори , но Вистата се прецака нещо
П.С. На ДЗС-то наистина не е лошо
Единственото лошо са бордюрчетата и на края на правата малката пропаст
Наистина много дупки на полигона , ако ги сравним , съм за ДЗСто да се събираме
Ако искате всеки да си каже за къде е и така да си направим една малка традицийка, че само по сокчета/бирички и теории на пицарии и кафенета не става
П.С. 2 Това естествено е само предложение и мое лично мнение , което не налагам на никого

П.С. На ДЗС-то наистина не е лошо

П.С. 2 Това естествено е само предложение и мое лично мнение , което не налагам на никого

- ______HEAD
- Потребител
-
Аз предлагам неделя да се съберем на OMV дружба ,след това Неско да покаже отсечката и завоя до дунав мост ако там не става тогава ДЗС-то.А относно традициите нали се сещате ,че ще ни надушат пагоните. За това по добре да сменяме ако не мястото поне деня като за това ще се разбираме предварително в форума.
edinac написа:утре на обяд 6те мина от дзс то , доста време не сам ходил там , моето мнение си е за там ,но и другите колеги да си кажат мнението, да може и да си![]()
![]()
И аз мисля утре да мина или през Полигона или през ДЗСто , да потренирам малко (че в неделя ми беше първото "завъртане", т.е. опит за нещо подобно на завъртане

П.С. Някой да предложи къде могат да ме преобуят примерно отзад (че имам 4бр. летни гуми) и да сложа двете отзад и с тях , че моите в момента са почти чисто нови зимни и... някак ми свиди да ги търкам тях

- nesko
- старши ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:edinac написа:утре на обяд 6те мина от дзс то , доста време не сам ходил там , моето мнение си е за там ,но и другите колеги да си кажат мнението, да може и да си![]()
![]()
И аз мисля утре да мина или през Полигона или през ДЗСто , да потренирам малко (че в неделя ми беше първото "завъртане", т.е. опит за нещо подобно на завъртане![]()
) , но не съм сигурен по кое време...
П.С. Някой да предложи къде могат да ме преобуят примерно отзад (че имам 4бр. летни гуми) и да сложа двете отзад и с тях , че моите в момента са почти чисто нови зимни и... някак ми свиди да ги търкам тяхИ за какви парички горе-долу си говорим
на журела гумаджията може да ти сварши работа за 2 гуми не повече от 10лв

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
МИслете мислете.... някъде на равничко може и да си направим нещо като зимна пистичка като навали снежец... ще е забавно особенно за хората без Шперо-Пиперо... 

- nesko
- старши ентусиаст
-
за такива като мен с 316ки без шперuricatoli написа:МИслете мислете.... някъде на равничко може и да си направим нещо като зимна пистичка като навали снежец... ще е забавно особенно за хората без Шперо-Пиперо...