Най-ужасните подаръци през погледа на един мъж

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 22 Дек 2008, 13:16

По Коледа се случват чудеса... ;)
И аз не искам да ми подаряват нищо за колата. В интерес на истината си имам всичко. Може да ме закара до Sisley или Benetton, ако иска да ми прави подаръци, аз сам ще си избера ;) Нещо не съм фен на изненадите ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 22 Дек 2008, 13:23

Аз, пък най-мразя да ми купят нещо подобно на това което съм си наумил да си купя.Няма знамчение какво е, след това не ми се дават пари да си купя почти същото нещо, а пък това което ми е подърк не ме радва.... Например мп3 за колата или нещо от тоя сорт.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Мнение от sladkotobeb4e » 22 Дек 2008, 13:27

X-citer написа:
sladkotobeb4e написа:моя приятел умира за плюшени играчки даже и сам си купува , така че това не е на 100% вярна класация.

:shock: :shock: :shock:
Стиге бе, тва не може да бъде истина! :shock: Освен ако приятелят ти не се кани да минава на другия бряг... :roll:

не напротив 200% мъж си е просто много обича плюшените играчки като мен

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 22 Дек 2008, 13:29

Ако някой не си харесва подаръка,може да ми го подари! :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Мнение от sladkotobeb4e » 22 Дек 2008, 13:33

POL_Starshi написа:Ако някой не си харесва подаръка,може да ми го подари! :mhihi:

и аз да добавя ако е плюшена играчка давайте на сам :mhihi:

Аватар

Мнение от TUZara` » 22 Дек 2008, 13:37

X-citer написа:
sladkotobeb4e написа:моя приятел умира за плюшени играчки даже и сам си купува , така че това не е на 100% вярна класация.

Стиге бе, тва не може да бъде истина! :shock: Освен ако приятелят ти не се кани да минава на другия бряг... :roll:

На езика ми беше ма не исках да я обида девойчето :mhihi:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 22 Дек 2008, 13:38

sladkotobeb4e написа:
X-citer написа:

не напротив 200% мъж си е просто много обича плюшените играчки като мен

Възможно е - разни хора, разни идеали, да сте живи и здрави :winky:

Иначе по темата - мразя да ми подаряват дрехи (освен в случая когато ми подариха доста неща от колекцията на БМВ Уилямс). Дрехата поне за мен е нещо строго индивидуално за всеки и всеки трябва да си я избере и купи лично след като му хареса и види как му седи.
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 22 Дек 2008, 17:28

Podaraci.BG Ви предлага нова серия плюшени играчки, с които да зарадвате Вашето дете или любимия човек, за да има какво да гушкат, когато не сте при тях - Плюшено мече ! Мечето е с големина 25 см и е със светло кавяв цвят. Направено е от рунтав плюш, който му придава закачлив вид,а на допир е изключително меко. Подходящ подарък както за жени,мъже и деца за рожден ден, имен ден и всякакъв друг повод!Не е подходящо за деца под 3 години! Podaraci.BG Ви съветва да комбинирате този подарък с диск с хитове от годината на раждане!

http://kids.market.dir.bg/xoffer.php?xo ... hop_id=109

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Хайде дами,половинките Ви чакат подарък!

P.S. Егати дръгливата мечка! :D
Последна промяна POL_Starshi на 22 Дек 2008, 17:34, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 22 Дек 2008, 17:30

sladkotobeb4e написа:
POL_Starshi написа:Ако някой не си харесва подаръка,може да ми го подари! :mhihi:

и аз да добавя ако е плюшена играчка давайте на сам :mhihi:

и аз да добавя ако са джанти DOTZ Hanzo 17-ки да ги дава на сам :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 22 Дек 2008, 17:32

POL_Starshi написа:Podaraci.BG Ви предлага нова серия плюшени играчки, с които да зарадвате Вашето дете или любимия човек, за да има какво да гушкат, когато не сте при тях - Плюшено мече ! Мечето е с големина 25 см и е със светло кавяв цвят. Направено е от рунтав плюш, който му придава закачлив вид,а на допир е изключително меко. Подходящ подарък както за жени,мъже и деца за рожден ден, имен ден и всякакъв друг повод!Не е подходящо за деца под 3 години! Podaraci.BG Ви съветва да комбинирате този подарък с диск с хитове от годината на раждане!

Сори за :OT: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: Е такова избушено мече не бях виждала!!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 22 Дек 2008, 17:35

POL_Starshi написа:.....Хайде дами,половинките Ви чакат подарък!

Това даже на мен не ми харесва пък какво остава и да го подарявам на мъжа си :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 22 Дек 2008, 17:38

Мишел написа:
POL_Starshi написа:Podaraci.BG Ви предлага нова серия плюшени играчки, с които да зарадвате Вашето дете или любимия човек, за да има какво да гушкат, когато не сте при тях - Плюшено мече ! Мечето е с големина 25 см и е със светло кавяв цвят. Направено е от рунтав плюш, който му придава закачлив вид,а на допир е изключително меко. Подходящ подарък както за жени,мъже и деца за рожден ден, имен ден и всякакъв друг повод!Не е подходящо за деца под 3 години! Podaraci.BG Ви съветва да комбинирате този подарък с диск с хитове от годината на раждане!

Сори за :OT: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: Е такова избушено мече не бях виждала!!!!!

В казармата миеха с подобни парцали :mhihi:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 22 Дек 2008, 17:48

Ако ще е играчка/кукла, то поне нека да е надуваема :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 22 Дек 2008, 18:04

Най-ненужния подарък който са ми подярявали е пистолет.Като тийнеджър исках да имам и след 10г.един приятел реши да ми подари :mhihi: :mhihi: :mhihi: .Е за 2години 1 патрон съм изстрелял с него и то халостен :mhihi: .Изкефих му се ,ама бих предпочел регулируемо окачване примерно :lol: :lol: :lol:

А по темата:не обичам да ми подаряват каквато и да е техника ,щото съм маааалко претенциозен.И затова както писах в една друга тема обичам да ми подаряват и аз да подарявам неща които са ми потребни и потребни на човека за когото е подаръка ;)

п.п.А тоя оръфляк(мечока) ако ми го подарят ще го отстрелям без да се замисля :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 22 Дек 2008, 18:23

Скоро един Мъж получи подърък... Игла за врътовръзка Абе носи ли някой още такива нещааа :mhihi: :roll:
А аз трябва да измисля подарък за един Колега в офиса... Като в училище си теглиме листчета с имена и си разменяме подаръци всяка година, хахахха В пълна тайна кой на кого ще подарява...Но сега ми е адски трудно. Щом и жена му се е видяла в чудо какво да му подари...
Накрая ще му взема една огромна туба зимна течност за чистачки, ароматизатор Борче и ... CD с Песни за маса
:help: :mhihi: Даже май имам нещо подобно в шкафчето долу ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата