Най-ужасните подаръци през погледа на един мъж
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
X-citer написа:sladkotobeb4e написа:моя приятел умира за плюшени играчки даже и сам си купува , така че това не е на 100% вярна класация.
![]()
![]()
![]()
Стиге бе, тва не може да бъде истина!Освен ако приятелят ти не се кани да минава на другия бряг...
не напротив 200% мъж си е просто много обича плюшените играчки като мен
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ако някой не си харесва подаръка,може да ми го подари! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
POL_Starshi написа:Ако някой не си харесва подаръка,може да ми го подари!
и аз да добавя ако е плюшена играчка давайте на сам

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
sladkotobeb4e написа:X-citer написа:sladkotobeb4e написа:моя приятел умира за плюшени играчки даже и сам си купува , така че това не е на 100% вярна класация.
![]()
![]()
![]()
Стиге бе, тва не може да бъде истина!Освен ако приятелят ти не се кани да минава на другия бряг...
не напротив 200% мъж си е просто много обича плюшените играчки като мен
Възможно е - разни хора, разни идеали, да сте живи и здрави

Иначе по темата - мразя да ми подаряват дрехи (освен в случая когато ми подариха доста неща от колекцията на БМВ Уилямс). Дрехата поне за мен е нещо строго индивидуално за всеки и всеки трябва да си я избере и купи лично след като му хареса и види как му седи.

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Podaraci.BG Ви предлага нова серия плюшени играчки, с които да зарадвате Вашето дете или любимия човек, за да има какво да гушкат, когато не сте при тях - Плюшено мече ! Мечето е с големина 25 см и е със светло кавяв цвят. Направено е от рунтав плюш, който му придава закачлив вид,а на допир е изключително меко. Подходящ подарък както за жени,мъже и деца за рожден ден, имен ден и всякакъв друг повод!Не е подходящо за деца под 3 години! Podaraci.BG Ви съветва да комбинирате този подарък с диск с хитове от годината на раждане!
http://kids.market.dir.bg/xoffer.php?xo ... hop_id=109
Хайде дами,половинките Ви чакат подарък!
P.S. Егати дръгливата мечка!

P.S. Егати дръгливата мечка!

Последна промяна POL_Starshi на 22 Дек 2008, 17:34, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
sladkotobeb4e написа:POL_Starshi написа:Ако някой не си харесва подаръка,може да ми го подари!
и аз да добавя ако е плюшена играчка давайте на сам
и аз да добавя ако са джанти DOTZ Hanzo 17-ки да ги дава на сам

POL_Starshi написа:Podaraci.BG Ви предлага нова серия плюшени играчки, с които да зарадвате Вашето дете или любимия човек, за да има какво да гушкат, когато не сте при тях - Плюшено мече ! Мечето е с големина 25 см и е със светло кавяв цвят. Направено е от рунтав плюш, който му придава закачлив вид,а на допир е изключително меко. Подходящ подарък както за жени,мъже и деца за рожден ден, имен ден и всякакъв друг повод!Не е подходящо за деца под 3 години! Podaraci.BG Ви съветва да комбинирате този подарък с диск с хитове от годината на раждане!
![]()
![]()
![]()
Сори за

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
POL_Starshi написа:.....Хайде дами,половинките Ви чакат подарък!
Това даже на мен не ми харесва пък какво остава и да го подарявам на мъжа си

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Мишел написа:POL_Starshi написа:Podaraci.BG Ви предлага нова серия плюшени играчки, с които да зарадвате Вашето дете или любимия човек, за да има какво да гушкат, когато не сте при тях - Плюшено мече ! Мечето е с големина 25 см и е със светло кавяв цвят. Направено е от рунтав плюш, който му придава закачлив вид,а на допир е изключително меко. Подходящ подарък както за жени,мъже и деца за рожден ден, имен ден и всякакъв друг повод!Не е подходящо за деца под 3 години! Podaraci.BG Ви съветва да комбинирате този подарък с диск с хитове от годината на раждане!
![]()
![]()
![]()
Сори за![]()
![]()
![]()
![]()
Е такова избушено мече не бях виждала!!!!!
В казармата миеха с подобни парцали

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Най-ненужния подарък който са ми подярявали е пистолет.Като тийнеджър исках да имам и след 10г.един приятел реши да ми подари
.Е за 2години 1 патрон съм изстрелял с него и то халостен
.Изкефих му се ,ама бих предпочел регулируемо окачване примерно
А по темата:не обичам да ми подаряват каквато и да е техника ,щото съм маааалко претенциозен.И затова както писах в една друга тема обичам да ми подаряват и аз да подарявам неща които са ми потребни и потребни на човека за когото е подаръка
п.п.А тоя оръфляк(мечока) ако ми го подарят ще го отстрелям без да се замисля

А по темата:не обичам да ми подаряват каквато и да е техника ,щото съм маааалко претенциозен.И затова както писах в една друга тема обичам да ми подаряват и аз да подарявам неща които са ми потребни и потребни на човека за когото е подаръка

п.п.А тоя оръфляк(мечока) ако ми го подарят ще го отстрелям без да се замисля

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Скоро един Мъж получи подърък... Игла за врътовръзка Абе носи ли някой още такива нещааа
А аз трябва да измисля подарък за един Колега в офиса... Като в училище си теглиме листчета с имена и си разменяме подаръци всяка година, хахахха В пълна тайна кой на кого ще подарява...Но сега ми е адски трудно. Щом и жена му се е видяла в чудо какво да му подари...
Накрая ще му взема една огромна туба зимна течност за чистачки, ароматизатор Борче и ... CD с Песни за маса
Даже май имам нещо подобно в шкафчето долу 

А аз трябва да измисля подарък за един Колега в офиса... Като в училище си теглиме листчета с имена и си разменяме подаръци всяка година, хахахха В пълна тайна кой на кого ще подарява...Но сега ми е адски трудно. Щом и жена му се е видяла в чудо какво да му подари...
Накрая ще му взема една огромна туба зимна течност за чистачки, ароматизатор Борче и ... CD с Песни за маса

46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4