Хванах едно копеленце да крадне и ...
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Аз бях барнал миналата година 2ма мангала да се мъчат да ми смъкват джантата.Тръгнаха да бягат ама стафоршира по бърз от тях и ги залости.Дойдоха приятели и стана лютеница.После викнах и куките да ги приберат,че и с тях се разправях 30 мин.Разговора беше нещо от рода на:
Куката:Ко стана ся разправяй!
Аз: Ми г-н полицай прибираме се от разходка с аверите и кучето и гледам как тия са ми дигнали колата и се мъчат да смъкнат джантата.Тоя не го знам къв е ама тръгна срещу нас и кучето да ни защити го захапа за глезена,добре че не го хвана хубаво,че щеше да му откъсне кракът.
Куката:Тоя хилавия е тръгнал срещу вас петимата?Ти за балък ли ма вземаш?
Аз: Не ве господин полицай сериозно ви говоря.Кучето го пусна и тръгна да гони другия и оня като го видя нещо му стана и май стъпа накриво и си счупи глезена и като падна си изхлопа главата в бордюра,та оттам са му счупените зъби,поразместената челюст и спуканата брадичка.
Куката:Аве момче ти добре ли си ве?
Аз:Господин полицай да умреш ако те лъжа ама това е истината.Е момчетата ще кажат същото
Куката:Щом е така ще ти повярвам ама искам всичко в писмени обяснения.
2 седмици по-късно мангалите ме чакаха пред входа да ме уверяват,че ще предупредят и другите да не пипат,че много бой ще ядът и че на тоя паркинг тяхната бригада кола няма да пипне.Забравял съм си колата отключена със смъкнати джамове и на сутринта ама наистина нищо не бе бутвано.Така е ве4е 7 години без поражения никви
Аз: Ми г-н полицай прибираме се от разходка с аверите и кучето и гледам как тия са ми дигнали колата и се мъчат да смъкнат джантата.Тоя не го знам къв е ама тръгна срещу нас и кучето да ни защити го захапа за глезена,добре че не го хвана хубаво,че щеше да му откъсне кракът.
Аз: Не ве господин полицай сериозно ви говоря.Кучето го пусна и тръгна да гони другия и оня като го видя нещо му стана и май стъпа накриво и си счупи глезена и като падна си изхлопа главата в бордюра,та оттам са му счупените зъби,поразместената челюст и спуканата брадичка.
Аз:Господин полицай да умреш ако те лъжа ама това е истината.Е момчетата ще кажат същото
2 седмици по-късно мангалите ме чакаха пред входа да ме уверяват,че ще предупредят и другите да не пипат,че много бой ще ядът и че на тоя паркинг тяхната бригада кола няма да пипне.Забравял съм си колата отключена със смъкнати джамове и на сутринта ама наистина нищо не бе бутвано.Така е ве4е 7 години без поражения никви

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- agent smit
- младши ентусиаст
-
Re: Хванах едно копеленце да крадне и ...
520i написа:...

- pandev22
- младши ентусиаст
-
Re: Хванах едно копеленце да крадне и ...
[quote="520i"][/quote]
ама верно,тоя как може да падне така в тъмното и да се удари в бордюра и така няколко пъти
.Може ли то4но на бмв сбирка да се пробва да крадне.трябвало е да го закараш на бонсови поляни да го вържеш за някое дърво и да го оставиш там

ама верно,тоя как може да падне така в тъмното и да се удари в бордюра и така няколко пъти

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
RSxRacer написа:Аз бях барнал миналата година 2ма мангала да се мъчат да ми смъкват джантата.Тръгнаха да бягат ама стафоршира по бърз от тях и ги залости.Дойдоха приятели и стана лютеница.После викнах и куките да ги приберат,че и с тях се разправях 30 мин.Разговора беше нещо от рода на:

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ГВТ и богат-беден,утре на спявка на витоша! отговорници -колегите ,дето са участвали в "сбирките по интереси"!!!!!!
вие мое ли така да ни излагате да сте тука и да не биете наред....!?!?!? ми то ако не си мутра -идват други мутри и те бият тебе!!!!

вие мое ли така да ни излагате да сте тука и да не биете наред....!?!?!? ми то ако не си мутра -идват други мутри и те бият тебе!!!!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
аз тука не съм форумен бияч,че ми има снимката тука и много смях ще падаSKISA написа:ГВТ и богат-беден,утре на спявка на витоша! отговорници -колегите ,дето са участвали в "сбирките по интереси"!!!!!!
вие мое ли така да ни излагате да сте тука и да не биете наред....!?!?!? ми то ако не си мутра -идват други мутри и те бият тебе!!!!![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Трябваше преди да го метнеш в Районното - да минеш през някоя циганска маала и да му пръснат халката на гейчето мръсно
Мама им деба - няма да се учат на труд и кръжоци на тия години, а ще краднат деба!
Колага - толерирам напълно постъпката ти, защото в такива случаи просто тва е закона! Но си имай едно на ум, че на тоя мърльо може да му е станало студено и вместо да намери дърва да си запали огън - е решил, че с пластмаса и гума ще е по-лесно - това за съжаление също е "пропуск в закона" НИ!

Колага - толерирам напълно постъпката ти, защото в такива случаи просто тва е закона! Но си имай едно на ум, че на тоя мърльо може да му е станало студено и вместо да намери дърва да си запали огън - е решил, че с пластмаса и гума ще е по-лесно - това за съжаление също е "пропуск в закона" НИ!
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Бой по тоя Сандал-а да стане на подметка ...и то наглост ама то това направо прехвърля всички граници....по цяла нощ не мога да спиме само дебнеме некви такива пишлигари

- dj_tani®
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Каките да се подмокрят
- Мечтае да кара: е30-ка на Луната
:)
ХА и аз съм от Люлин и Сандали ли гуменки ли не ги знам ама като гръмнеш знам че сички стаат на кубинки едва ли не и бягат а стигане няма евала на колегата и аз го подкрепям и съм пръв свидетел хапвах баничка докато тоя тапак се правеше на мъж

Без храна се живее... 2 седмици, без вода... 1 седмица, без акъл ... ЦЯЛ ЖИВОТ!
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5