Пазете се от "хората от ВиК"
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
kOnPuBkA написа:Хммм... При мен от 5 години поне си е една и съща лелка дето отчита водомерите... Няма почти как някой да ме изпъже по този параграф.. Плюс това винаги си има бележки кой точно ден и точен час, в който ще дойдат. Отгоре на всичко аз си пиша показанията на едно листче и като ми звънне само давам листа и готовоДа не говорим че лелката е супер готина и си лафим с нея, а и постоянно ме сватосва със сина си
Кво толко ми е харесала не знам....
Обаче пък ако някой такъв ми влезе у нас ще го натроша без да ми мигне окото (само да не е много голям).
Прочетох ти целия пост и тъкмо да стане това -

- agent smit
- младши ентусиаст
-
Re: Пазете се от "хората от ВиК"
WilliamsF1Team написа:...
Браво на твоя приятел. Само така.

someone написа:Чл. 12. (1) Не е общественоопасно деянието, което е извършено при неизбежна отбрана - за да се защитят от непосредствено противоправно нападение държавни или обществени интереси, личността или правата на отбраняващия се или на другиго чрез причиняване вреди на нападателя в рамките на необходимите предели.
(2) Превишаване пределите на неизбежната отбрана има, когато защитата явно не съответствува на характера и опасността на нападението.
(3) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм., бр. 120 от 1997 г., бр. 75 от 2006 г.) Няма превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако нападението е извършено чрез проникване с насилие или с взлом в жилище.
(4) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., предишна ал. 3, бр. 62 от 1997 г.) Деецът не се наказва, когато извърши деянието при превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако това се дължи на уплаха или смущение.

- дид0
- кандидат ентусиаст
-
Evelin Cotsev написа:дееба , а тея все се оплакват , че в нас немогат да влзенат , имаме 2 метра огради и вратите винаги са заключени , ето , че има защокак немога да набарам някое такова крадливо педерасче , ще го набия , то ясно , ама и кво еба*е ще му фарла , гъза кат на маимунка ще му стане

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
GVT написа:someone написа:Чл. 12. (1) Не е общественоопасно деянието, което е извършено при неизбежна отбрана - за да се защитят от непосредствено противоправно нападение държавни или обществени интереси, личността или правата на отбраняващия се или на другиго чрез причиняване вреди на нападателя в рамките на необходимите предели.
(2) Превишаване пределите на неизбежната отбрана има, когато защитата явно не съответствува на характера и опасността на нападението.
(3) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм., бр. 120 от 1997 г., бр. 75 от 2006 г.) Няма превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако нападението е извършено чрез проникване с насилие или с взлом в жилище.
(4) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., предишна ал. 3, бр. 62 от 1997 г.) Деецът не се наказва, когато извърши деянието при превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако това се дължи на уплаха или смущение.
![]()
![]()
баце,не подвеждай хората,че ако някой поверва на горенаписаното 90% отива в панделата.Сега ти като юрист който работи в следствието,ако не се лъжа,искам да ми дадеш тълкувание на неизбежната самоотбрана.Защото седем години като полицай никой не можа да ми го даде.
Той с пистолет, ти с нож

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Той с пистолет, ти с нож ...
значи това е равенство,а ако извадя и вилица

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
///peter написа:GVT написа:someone написа:Чл. 12. (1) Не е общественоопасно деянието, което е извършено при неизбежна отбрана - за да се защитят от непосредствено противоправно нападение държавни или обществени интереси, личността или правата на отбраняващия се или на другиго чрез причиняване вреди на нападателя в рамките на необходимите предели.
![]()
![]()
баце,не подвеждай хората,че ако някой поверва на горенаписаното 90% отива в панделата.Сега ти като юрист който работи в следствието,ако не се лъжа,искам да ми дадеш тълкувание на неизбежната самоотбрана.Защото седем години като полицай никой не можа да ми го даде.
Той с пистолет, ти с нож

Абе са се сетих,someone тия точки които си посочил от Чл.12 не са ли обявени противоконституционна от КС на РБ - ДВ, бр. 120 от 1997 г.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
evans написа:Не го... ще му хареса и после всеки ден ще ти идваEvelin Cotsev написа:ама и кво еба*е ще му фарла , гъза кат на маимунка ще му стане![]()
супер , така и така в п*тка не ми се ебе вече

It`s party time !
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
TUZara` написа:Днеска имам чувството,че съм в форум за криминална хроника![]()
много насилие побой и откраднати коли ма понякога само това е решението
![]()
А понякога само ... лека утеха

M - The most powerful letter in the world
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
GVT написа:
Да ама ВКС до ден днешен не е дал нужното тълкувание на неизбежната самоотбрана.
Колега, чисто информативно - запознат ли си със законодателствата на други държави? Защото и мен винаги това ми е било интересно - има ли държава, в който в закона точно да е описано какво е неизбежна самоотбрана? Тъй като освен с българското, съм запознат и с немското и там също няма точно тълкуване. Както казваше професора ми по наказателно в Германия: "Колеги, туки вече си проличава кой от вас е по-голямото плямпало и ще накара съда да повярва, че самоотбраната е била неизбежна"

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
kOnPuBkA написа:Кво толко ми е харесала не знам....
Обаче пък ако някой такъв ми влезе у нас ще го натроша без да ми мигне окото (само да не е много голям).
Ще дойдем некой ден да Ви отчетем водомеро , а мое и да си аресам нещо

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3