Пазете се от "хората от ВиК"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 22 Дек 2008, 15:20

00Cool написа:то от край време и аз се чудим :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Кенефчо,няма какво да й обръщаш внимание и да се НАПЪВАШ....!!Вместо това може да скокнеш пак на Sharo и да го гушнеш,както преди,пък за награда ще ти даде да измиеш чинийте у тях

Айде стига с офф-а вече :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 22 Дек 2008, 15:39

kOnPuBkA написа:Хммм... При мен от 5 години поне си е една и съща лелка дето отчита водомерите... Няма почти как някой да ме изпъже по този параграф.. Плюс това винаги си има бележки кой точно ден и точен час, в който ще дойдат. Отгоре на всичко аз си пиша показанията на едно листче и като ми звънне само давам листа и готово :) Да не говорим че лелката е супер готина и си лафим с нея, а и постоянно ме сватосва със сина си :lol: Кво толко ми е харесала не знам....

Обаче пък ако някой такъв ми влезе у нас ще го натроша без да ми мигне окото (само да не е много голям :mhihi: ).

Прочетох ти целия пост и тъкмо да стане това - :ahah: и взех,че прочетох и подписа ти ! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Пазете се от "хората от ВиК"

Мнение от agent smit » 22 Дек 2008, 18:46

WilliamsF1Team написа:...

Браво на твоя приятел. Само така. :clap: :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 22 Дек 2008, 18:58

someone написа:Чл. 12. (1) Не е общественоопасно деянието, което е извършено при неизбежна отбрана - за да се защитят от непосредствено противоправно нападение държавни или обществени интереси, личността или правата на отбраняващия се или на другиго чрез причиняване вреди на нападателя в рамките на необходимите предели.

(2) Превишаване пределите на неизбежната отбрана има, когато защитата явно не съответствува на характера и опасността на нападението.

(3) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм., бр. 120 от 1997 г., бр. 75 от 2006 г.) Няма превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако нападението е извършено чрез проникване с насилие или с взлом в жилище.

(4) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., предишна ал. 3, бр. 62 от 1997 г.) Деецът не се наказва, когато извърши деянието при превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако това се дължи на уплаха или смущение.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: баце,не подвеждай хората,че ако някой поверва на горенаписаното 90% отива в панделата.Сега ти като юрист който работи в следствието,ако не се лъжа,искам да ми дадеш тълкувание на неизбежната самоотбрана.Защото седем години като полицай никой не можа да ми го даде. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от дид0 » 22 Дек 2008, 21:41

Evelin Cotsev написа:дееба , а тея все се оплакват , че в нас немогат да влзенат , имаме 2 метра огради и вратите винаги са заключени , ето , че има защо :mhihi: как немога да набарам някое такова крадливо педерасче , ще го набия , то ясно , ама и кво еба*е ще му фарла , гъза кат на маимунка ще му стане :mhihi:

:yes: Боя се забравя ама е*ането не!!! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 22 Дек 2008, 21:43

GVT написа:
someone написа:Чл. 12. (1) Не е общественоопасно деянието, което е извършено при неизбежна отбрана - за да се защитят от непосредствено противоправно нападение държавни или обществени интереси, личността или правата на отбраняващия се или на другиго чрез причиняване вреди на нападателя в рамките на необходимите предели.

(2) Превишаване пределите на неизбежната отбрана има, когато защитата явно не съответствува на характера и опасността на нападението.

(3) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм., бр. 120 от 1997 г., бр. 75 от 2006 г.) Няма превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако нападението е извършено чрез проникване с насилие или с взлом в жилище.

(4) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., предишна ал. 3, бр. 62 от 1997 г.) Деецът не се наказва, когато извърши деянието при превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако това се дължи на уплаха или смущение.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: баце,не подвеждай хората,че ако някой поверва на горенаписаното 90% отива в панделата.Сега ти като юрист който работи в следствието,ако не се лъжа,искам да ми дадеш тълкувание на неизбежната самоотбрана.Защото седем години като полицай никой не можа да ми го даде. :mhihi:

Той с пистолет, ти с нож :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 22 Дек 2008, 22:07

Той с пистолет, ти с нож ... :mhihi: :mhihi: значи това е равенство,а ако извадя и вилица
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 22 Дек 2008, 22:21

///peter написа:
GVT написа:

Той с пистолет, ти с нож :D

:mhihi: Пепи,това за тълкувание ли го имаш :mhihi: За да не влизаме в излишни разправии,колегата someone щеше да се сети за какво му намеквам,преминаваме към същество,в юриспруденцията има такова нещо като практика на Върховния касационен съд,и с тази практика се съобразяват всички съдилища.Да ама ВКС до ден днешен не е дал нужното тълкувание на неизбежната самоотбрана.Те се оправдават с Постановление № 12 от 29.XI.1973 г. по н. д. № 11/ 73 г., Пленум на ВС.
Абе са се сетих,someone тия точки които си посочил от Чл.12 не са ли обявени противоконституционна от КС на РБ - ДВ, бр. 120 от 1997 г. :mhihi: Абе цирка е пълен.Да не дава господ да се стига до там,иначе проблеми те ти са гарантирани.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 22 Дек 2008, 22:26

Аз ти намекнах как го тълкуват "вещите" :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 22 Дек 2008, 22:39

///peter написа:Аз ти намекнах как го тълкуват "вещите" :mhihi:
Тълкуват дедовия,като дявола евангелието.Ми като те попитат -ами пистолета зареден ли беше,-ти сигурен ли си че е щял да стреля по теб,-как разбра ,че те застрашава и тн. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 23 Дек 2008, 1:08

Evelin Cotsev написа:ама и кво еба*е ще му фарла , гъза кат на маимунка ще му стане :mhihi:
Не го... ще му хареса и после всеки ден ще ти идва :mhihi: ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 23 Дек 2008, 1:23

evans написа:
Evelin Cotsev написа:ама и кво еба*е ще му фарла , гъза кат на маимунка ще му стане :mhihi:
Не го... ще му хареса и после всеки ден ще ти идва :mhihi: ;)

супер , така и така в п*тка не ми се ебе вече :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 23 Дек 2008, 1:31

TUZara` написа:Днеска имам чувството,че съм в форум за криминална хроника :mhihi: :mhihi: много насилие побой и откраднати коли ма понякога само това е решението :mhihi: :mhihi:

А понякога само ... лека утеха :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 23 Дек 2008, 2:57

GVT написа:
Да ама ВКС до ден днешен не е дал нужното тълкувание на неизбежната самоотбрана.

Колега, чисто информативно - запознат ли си със законодателствата на други държави? Защото и мен винаги това ми е било интересно - има ли държава, в който в закона точно да е описано какво е неизбежна самоотбрана? Тъй като освен с българското, съм запознат и с немското и там също няма точно тълкуване. Както казваше професора ми по наказателно в Германия: "Колеги, туки вече си проличава кой от вас е по-голямото плямпало и ще накара съда да повярва, че самоотбраната е била неизбежна" :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 23 Дек 2008, 10:15

kOnPuBkA написа: :lol: Кво толко ми е харесала не знам....

Обаче пък ако някой такъв ми влезе у нас ще го натроша без да ми мигне окото (само да не е много голям :mhihi: ).

Ще дойдем некой ден да Ви отчетем водомеро , а мое и да си аресам нещо :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата