Хванах едно копеленце да крадне и ...
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
да! сега се сетих-точно в банкя бях нощеска и минавах там по твойта улица като стана-случайно! и съм свидетел! мисля даже ,че имаше още няколко момчета с бмв-та по улицата и те видяха кво стана и как тоя налиташе да те бие и падна сам,ма ние понеже ни е малко страх не смеехме да се намесим и само ......бяхме свидетели пред съда!!!
аз в горна баня така бих един преди години -беше ме отворил ,ма оставих жената отзад отцепка да гледа дали некой не наближава да му помага и да вика и после няколко приятели на брат ми дойдоха с моторите бързо и бяха .....свидетели в районното как се е самопребил.
аз в горна баня така бих един преди години -беше ме отворил ,ма оставих жената отзад отцепка да гледа дали некой не наближава да му помага и да вика и после няколко приятели на брат ми дойдоха с моторите бързо и бяха .....свидетели в районното как се е самопребил.
SKISA написа:да! сега се сетих-точно в банкя бях нощеска и минавах там по твойта улица като стана-случайно! и съм свидетел! мисля даже ,че имаше още няколко момчета с бмв-та по улицата и те видяха кво стана и как тоя налиташе да те бие и падна сам,ма ние понеже ни е малко страх не смеехме да се намесим и само ......бяхме свидетели пред съда!!!
Така си е и аз бях там,ама пусти страх е!

Но поне всичко мога да потвърдя дословно!

А и малко му беше това как падна оня,трябваше повечко да се засили та зъби да не му останат,ама другия път.
Тя гравитацията не прощава!
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Re: Хванах едно копеленце да крадне и ...
520i написа:Да си отваряте очи на четири ,че си е е...о майката.
така де , аз преди 2 седмици бачкам на компа и чувам пукане отдолу ...поглеждам и един мангал чупи стъклото на старата ни кола...От там се метнах на бухалката и манго беше насуровакан.. жалко, че избяга ...можеше да му събера пари и телефони ако има ....
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
slatanic написа:SKISA написа:да! сега се сетих-точно в банкя бях нощеска и минавах там по твойта улица като стана-случайно! и съм свидетел! мисля даже ,че имаше още няколко момчета с бмв-та по улицата и те видяха кво стана и как тоя налиташе да те бие и падна сам,ма ние понеже ни е малко страх не смеехме да се намесим и само ......бяхме свидетели пред съда!!!
Така си е и аз бях там,ама пусти страх е!![]()
Но поне всичко мога да потвърдя дословно!![]()
А и малко му беше това как падна оня,трябваше повечко да се засили та зъби да не му останат,ама другия път.
Тя гравитацията не прощава!
Е как бе,нали имаше сбирка снощи в Банкя и аз бех там,ама си китосвах колата и само гледах как стана случката

520i,ако има некакви последствия след инцидента казвай пак да организираме сбирка,ще има бая повече народ

п.п.Ама тоя Сандала ли беше,Чехала ли,верно много лошо падна

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Burningparis написа:520i написа:Да си отваряте очи на четири ,че си е е...о майката.
така де , аз преди 2 седмици бачкам на компа и чувам пукане отдолу ...поглеждам и един мангал чупи стъклото на старата ни кола...От там се метнах на бухалката и манго беше насуровакан.. жалко, че избяга ...можеше да му събера пари и телефони ако има ....
Колега, как така го изджаса здравата с бухалката и тоз избягал бре?

Тез като хлебарките

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колега направо ми оправи настроените голям кеф. Тоя е бил голям смелчага обаче, хубаво е че си му начупил малко легена, и хубаво че си го закарал в полициата, защото ако беше извикал още някои можеше да стане по голяма бела. Защото може да краде но ако го начупите и разкрасите така че и майка му после да не го познае може да има доста последствия. Аз съм за саморазправата ама в нормите, щото като гледам какво стана с онова момче в Студенски не е много готино, "лека му пръст". Така че ти прая евала за тва че си го набарал и закарал, те там ще го оправят, но нали знаеш че един път барнал ли е ще пипа пак, имаи едно на ум може да има отмъщение!!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
evans написа:Леле братле-евалата,само не мога да разбера защо си го закарал при куките?трябваше да го качиш горе на черни връх и да го заебеш,нека се оправя
Преди това да му вземе личната карта ако има

- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
Трябваше да го затвориш за няколко дена в мазето и тогава да го водиш към районното

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

аКО му вземе личната карта става много интересно....Случей скорошен един познат алкохолик от испания си идва в БГ и едни български циглаци му продават Е36 седан 16-ка за 3000ЕВРО без бръмбър в нея ... нищо гола и боса такава дето тук струва 3000 ама лева
и той на доверие сии два в БГ и ги докарва с негови пари и идва време на другия ден да си ходят и мангала идва да прибере колата на др ден да му е по лесно да дойдел да го вземе...Парите в него колата на негово име утре пътува кво ще си помислите....Че ще го зебе и отнесе...Да ама ми звани на тоя майка му така и така има проблем ще го излъжата ала бала той си пиянде и си наивен доверчив такъв...И пала Е90-то и на базата...Тя само с 1 изхуд а въпросната кола вътре барабар с циглаците...И спирам баш на входа за да не могат да тръгнат.Нах-спокойно се изнизаха по търлъци запалиха колата и тръгват да излизат..И отгоре на всичкото ме помолиха да поместя колата.ДА,ама НЕ!Колата остава там,ако искат да минават през нея тя застрахована.Видяха,че цялата база е в ротвайлери и изхуд няма-заключиха я и побегнаха..Е кво да си помисля ?! Мирише на гнило!Пала и ги подгоних и още до портала ги бях настигнал...Спирам затварят портала и 3-та циглака осраха пейзажа..Ние не сме такива ние мислим ще ни биете ротвайлери ала бала бмв-та оплашили се моля ти се.А цяла вечер там не са се оплашили
щото па кучетата си били легнали някъде и кат се появих аз излезнали да ми се радват,ма те мислят,че аз ги карам от някаде...Кат ще да е нит съм ги бил нит нищо.Обрах им личните карти казах им утре в 8 часа да заповядат да си ги вземат и да идем да прехвърлим колата и им поръчах такси да ми се махат от главата..И тамън си наливам бира и пристигат същите мангали с патрулки и още 3 каруци нинджи да претендират,че съм им отнел насилствено документите за самоличност и полицията ме принуди да им ги върна и от горе на всичкото и колата взеха,че се води па на тяхно име все още и не можело да докажа,че е на моя приятел....Та цяла нощ голям цирк за 1 лична карта.И понеже малко се разтегнах само ще кажа....
КАРАШ ГО НЯКЪДЕ НА П*ТКА МУ МА*НА ... обираш му телефоните и го заебаваш...Той без телеофон не може се орпави..Без лична карта с телефон все тая.
Тоя метод е много ефективен за надути путки дет не обичат мн мн да се ебат..Изведнъж в гората им се доебава

КАРАШ ГО НЯКЪДЕ НА П*ТКА МУ МА*НА ... обираш му телефоните и го заебаваш...Той без телеофон не може се орпави..Без лична карта с телефон все тая.
Тоя метод е много ефективен за надути путки дет не обичат мн мн да се ебат..Изведнъж в гората им се доебава

- kamika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 30 хавтомат
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
///peter написа:Burningparis написа:520i написа:Да си отваряте очи на четири ,че си е е...о майката.
Колега, как така го изджаса здравата с бухалката и тоз избягал бре?![]()
Тез като хлебарките
ми те като ме видяха и запалиха подметките а на мен силата ми стигна да ги догоня и да го изтупам единия...btw, кХопеуето като го подпрех здраво и включи bi-turbo..
Последна промяна Burningparis на 22 Дек 2008, 14:12, променена общо 2 пъти
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Burningparis написа:ми те като ме видяха и запалиха подметките а на мен силата ми стигна силата да ги догониа и да го изтупам единия...btw, копелето като го подпрех здраво и включи bi-turbo..
А знаете ли какво five-turbo включват като гръмнеш след тях дори и във въздуха... не ме питайте откъде знам!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Vlados написа:Burningparis написа:ми те като ме видяха и запалиха подметките а на мен силата ми стигна силата да ги догониа и да го изтупам единия...btw, копелето като го подпрех здраво и включи bi-turbo..
А знаете ли какво five-turbo включват като гръмнеш след тях дори и във въздуха... не ме питайте откъде знам!
Това и със стрелабата във въздуха има невероятен ефект върху ускорението.....

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
имам такъв опит на бистрица! писна колата,като дотичах до нея горе до гората задния джам беше със срязано уплътнение и седеше до колата и липсваше чантата на тъпата ми балдъза,оставила я на задната седалка!!!
преди изстрела в гората се чуваше : шум......шум..........шум.............прас-клонка......!!! след изстрела се чу: шшшшшшшшшшшшуууууууууууууууууушшшшшшшшш.........!!!!!! и намерих чантата на полу-висок бор на 200м от пътя....!!
отделно пред нас при "посещение" на мутри през 94та и паднала гаражна врата/щото не исках да стрелям в тях и си гръмнах вратата с пушката/ им седя маздичката една седмица пред нас със свалени прозорци и имаше следи от подметки до края на преката.....!!!!!!
не съм се сетил да си стрелям зад бмв-то при секо излизане да видя колко коня праи тоя чип-тунинг отгоре!!!
преди изстрела в гората се чуваше : шум......шум..........шум.............прас-клонка......!!! след изстрела се чу: шшшшшшшшшшшшуууууууууууууууууушшшшшшшшш.........!!!!!! и намерих чантата на полу-висок бор на 200м от пътя....!!
отделно пред нас при "посещение" на мутри през 94та и паднала гаражна врата/щото не исках да стрелям в тях и си гръмнах вратата с пушката/ им седя маздичката една седмица пред нас със свалени прозорци и имаше следи от подметки до края на преката.....!!!!!!
не съм се сетил да си стрелям зад бмв-то при секо излизане да видя колко коня праи тоя чип-тунинг отгоре!!!

63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5