Пазете се от "хората от ВиК"
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Пазете се от "хората от ВиК"
Снощи си гледам телевизия в нас и ми звъни телефона и слушам следната история от един приятел...
Станал както всяка сутрин в 7, отишъл купил си вестници и се качил пак в тях. Седнал с кафето и вестниците и необичайно в 8 и 30 звъннал звънеца...
Вдигнал слушалката на домофона и питал кой е, казали му отчитане на водата и натиснал бутончето, което отключва вратата на входа... Оня се качил обаче на камерата се вижда как един изостава по стълбите нарочно и се скрива зад ъгъла на парапета. Нашето момче го пуснал да влезне ама притворил вратата нарочно колкото да се види якето и останал зад вратата и го насочил оня към приятелката му, която го отвела до водомерите и в този момент хоп подава се една ръка точно към якето. Резултатите са счупена ръка на смелчагата и отоци по цялото тяло. А този, който влезнал да отчита ужким водомерите останал заключен в апартамента и там е още по тежко.
Така че внимавайте с тия от водата. Сега като наближава времето за отчитане на водомерите има и много злоупотреби. Искайте някакви карти поне...

Станал както всяка сутрин в 7, отишъл купил си вестници и се качил пак в тях. Седнал с кафето и вестниците и необичайно в 8 и 30 звъннал звънеца...

Така че внимавайте с тия от водата. Сега като наближава времето за отчитане на водомерите има и много злоупотреби. Искайте някакви карти поне...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Иха, днес само такива теми...
Браво, като не може полицията да се справи, да приемат закон като в САЩ, ако влезне у вас, законов бой

Браво, като не може полицията да се справи, да приемат закон като в САЩ, ако влезне у вас, законов бой

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Чл. 12. (1) Не е общественоопасно деянието, което е извършено при неизбежна отбрана - за да се защитят от непосредствено противоправно нападение държавни или обществени интереси, личността или правата на отбраняващия се или на другиго чрез причиняване вреди на нападателя в рамките на необходимите предели.
(2) Превишаване пределите на неизбежната отбрана има, когато защитата явно не съответствува на характера и опасността на нападението.
(3) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм., бр. 120 от 1997 г., бр. 75 от 2006 г.) Няма превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако нападението е извършено чрез проникване с насилие или с взлом в жилище.
(4) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., предишна ал. 3, бр. 62 от 1997 г.) Деецът не се наказва, когато извърши деянието при превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако това се дължи на уплаха или смущение.
(2) Превишаване пределите на неизбежната отбрана има, когато защитата явно не съответствува на характера и опасността на нападението.
(3) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм., бр. 120 от 1997 г., бр. 75 от 2006 г.) Няма превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако нападението е извършено чрез проникване с насилие или с взлом в жилище.
(4) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., предишна ал. 3, бр. 62 от 1997 г.) Деецът не се наказва, когато извърши деянието при превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако това се дължи на уплаха или смущение.
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Много изобретателни тия бе баси
Евала на колегата ,че ги е изсурвакал
по-раничко !
Благодаря за предупреждението !
Весели празници !

Евала на колегата ,че ги е изсурвакал

Благодаря за предупреждението !
Весели празници !
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Хммм... При мен от 5 години поне си е една и съща лелка дето отчита водомерите... Няма почти как някой да ме изпъже по този параграф.. Плюс това винаги си има бележки кой точно ден и точен час, в който ще дойдат. Отгоре на всичко аз си пиша показанията на едно листче и като ми звънне само давам листа и готово
Да не говорим че лелката е супер готина и си лафим с нея, а и постоянно ме сватосва със сина си
Кво толко ми е харесала не знам....
Обаче пък ако някой такъв ми влезе у нас ще го натроша без да ми мигне окото (само да не е много голям
).

Обаче пък ако някой такъв ми влезе у нас ще го натроша без да ми мигне окото (само да не е много голям

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
KON4ETO написа:Абе ако го вкарат тоя закон и в Балгария ще стане много добре направо ще стане прекрасно![]()
![]()
![]()
![]()
Законите в България ги има.... ама няма кой да ги спазва

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
00Cool написа:kOnPuBkA написа: Кво толко ми е харесала не знам....
то от край време и аз се чудим![]()
![]()

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
kOnPuBkA написа:00Cool написа:kOnPuBkA написа: Кво толко ми е харесала не знам....
то от край време и аз се чудим![]()
![]()
Кво толко се чудиш пък ти бе колега? Дай да ти помогнем да не се терзаеш повече ?
много

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
дееба , а тея все се оплакват , че в нас немогат да влзенат , имаме 2 метра огради и вратите винаги са заключени , ето , че има защо
как немога да набарам някое такова крадливо педерасче , ще го набия , то ясно , ама и кво еба*е ще му фарла , гъза кат на маимунка ще му стане 

It`s party time !
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3