Пазете се от "хората от ВиК"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Пазете се от "хората от ВиК"

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Дек 2008, 10:06

Снощи си гледам телевизия в нас и ми звъни телефона и слушам следната история от един приятел...
:arrow:

Станал както всяка сутрин в 7, отишъл купил си вестници и се качил пак в тях. Седнал с кафето и вестниците и необичайно в 8 и 30 звъннал звънеца... :roll: Вдигнал слушалката на домофона и питал кой е, казали му отчитане на водата и натиснал бутончето, което отключва вратата на входа... Оня се качил обаче на камерата се вижда как един изостава по стълбите нарочно и се скрива зад ъгъла на парапета. Нашето момче го пуснал да влезне ама притворил вратата нарочно колкото да се види якето и останал зад вратата и го насочил оня към приятелката му, която го отвела до водомерите и в този момент хоп подава се една ръка точно към якето. Резултатите са счупена ръка на смелчагата и отоци по цялото тяло. А този, който влезнал да отчита ужким водомерите останал заключен в апартамента и там е още по тежко.

Така че внимавайте с тия от водата. Сега като наближава времето за отчитане на водомерите има и много злоупотреби. Искайте някакви карти поне... :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 22 Дек 2008, 10:11

Иха, днес само такива теми... :)
Браво, като не може полицията да се справи, да приемат закон като в САЩ, ако влезне у вас, законов бой :D

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 22 Дек 2008, 10:19

Чл. 12. (1) Не е общественоопасно деянието, което е извършено при неизбежна отбрана - за да се защитят от непосредствено противоправно нападение държавни или обществени интереси, личността или правата на отбраняващия се или на другиго чрез причиняване вреди на нападателя в рамките на необходимите предели.

(2) Превишаване пределите на неизбежната отбрана има, когато защитата явно не съответствува на характера и опасността на нападението.

(3) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм., бр. 120 от 1997 г., бр. 75 от 2006 г.) Няма превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако нападението е извършено чрез проникване с насилие или с взлом в жилище.

(4) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., предишна ал. 3, бр. 62 от 1997 г.) Деецът не се наказва, когато извърши деянието при превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако това се дължи на уплаха или смущение.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 22 Дек 2008, 10:25

Много изобретателни тия бе баси :shock:
Евала на колегата ,че ги е изсурвакал :box: по-раничко !
Благодаря за предупреждението !
Весели празници !

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 22 Дек 2008, 10:28

Хммм... При мен от 5 години поне си е една и съща лелка дето отчита водомерите... Няма почти как някой да ме изпъже по този параграф.. Плюс това винаги си има бележки кой точно ден и точен час, в който ще дойдат. Отгоре на всичко аз си пиша показанията на едно листче и като ми звънне само давам листа и готово :) Да не говорим че лелката е супер готина и си лафим с нея, а и постоянно ме сватосва със сина си :lol: Кво толко ми е харесала не знам....

Обаче пък ако някой такъв ми влезе у нас ще го натроша без да ми мигне окото (само да не е много голям :mhihi: ).
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 22 Дек 2008, 10:28

Абе ако го вкарат тоя закон и в Балгария ще стане много добре направо ще стане прекрасно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 22 Дек 2008, 11:34

kOnPuBkA написа: Кво толко ми е харесала не знам....

то от край време и аз се чудим :mhihi: :mhihi: :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 22 Дек 2008, 11:58

KON4ETO написа:Абе ако го вкарат тоя закон и в Балгария ще стане много добре направо ще стане прекрасно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Законите в България ги има.... ама няма кой да ги спазва ;)
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 22 Дек 2008, 11:59

Бая главоболия ще си докараш ако по прекалиш с пердаха

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 22 Дек 2008, 12:05

00Cool написа:

:OT: Кво толко се чудиш пък ти бе колега? Дай да ти помогнем да не се терзаеш повече ? :lol:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 22 Дек 2008, 12:08

kOnPuBkA написа:Обаче пък ако някой такъв ми влезе у нас ще го натроша без да ми мигне окото (само да не е много голям :mhihi: ).

Бе да го натрошиш чак, незнам.... :mhihi: Ама да го нажулиш можеш :mhihi: :mhihi:
Тия не ги пускам аз...листчето на вратата и толкова :mhihi:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 22 Дек 2008, 12:09

kOnPuBkA написа:
00Cool написа:

:OT: Кво толко се чудиш пък ти бе колега? Дай да ти помогнем да не се терзаеш повече ? :lol:

много :OT: ще стане :mhihi: :mhihi: нека се придържаме към темата :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 22 Дек 2008, 12:59

Ооооо добре че ми каза,вече никой няма да пускам в нас,не ме интересува ВиК,електро и т.н,апартамента си е мой и аз ще ги отчитам.

Аватар

Мнение от TUZara` » 22 Дек 2008, 13:01

Днеска имам чувството,че съм в форум за криминална хроника :mhihi: :mhihi: много насилие побой и откраднати коли ма понякога само това е решението :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 22 Дек 2008, 14:36

дееба , а тея все се оплакват , че в нас немогат да влзенат , имаме 2 метра огради и вратите винаги са заключени , ето , че има защо :mhihi: как немога да набарам някое такова крадливо педерасче , ще го набия , то ясно , ама и кво еба*е ще му фарла , гъза кат на маимунка ще му стане :mhihi:
It`s party time !

Следваща

Назад към Извън Темата