Хванах едно копеленце да крадне и ...
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Хванах едно копеленце да крадне и ...
Туко що се прибирам от районото (9-то) Историята е следната,както си спя нещо ми се припика.След като си свърших работата си викам така и така съм станал дай да хапна нещо.Отивам в кухнята брей нещо ми се чува че някои шепнешком псува и поглеждам през прозореца и гледам копеленцето ми сваля джантата (живея в къща и имам гараж,но точно днес ми се прецака дистанционното за врата на гаража и оставих колата отвън) и тихо излизам навън и го гепих в гръб.Без никакви въпроси го почнах както си трябва докато не се уморих.Решавам да запаля една цигара и гледам брей нещо колата ми на една страна,кога поглеждам малеееее оня свалил двете джанти от другата страна и колата на земята по дискове.Веднага пак се затичах да обикалям колата да го продължавам с нова сила и гледам предната броня на земя си седи приготвена.След още малко "саморазправа прибрах си работите в гаража,взех колата на жената и съвсем сериозно го качих оня келеш (около 20г.) в багажника и към районното,а онова копеленце ме заплашва че щял да повдигне обвинение срещу мен че съм го бил пердашил.Кукети хубу се посмяха и единия викна нещо от рода на това че го бил видял как бил паднал по стълбите пред районното и т.н.Да си отваряте очи на четири ,че си е е...о майката.
The_Ancient написа:А и добре, че ченгетата са на твоя страна.
М да верно е тва ....
Един приятел тука испанец ,отива до магазина и докато си плаща сметката некъв боклук вече му е разбил ключалката и се опитва да запали колата .
Приятелят излиза тегли му ебаси пердаха

Боклук повдига обвинение и моя приятел го задължават да плаща 450€ в продължение на 3 г .

Ма в БГ действат други закони .......

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Споко, едва ли ще ти направят проблем
И на тях им е писнало от тая паплач 

Никой не мое ма връне на селу!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Сигурен съм, че си действал при неизбежна отбрана-пък и оня е бил най- малкото с ключа в ръце

Никой не мое ма връне на селу!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
двете капачки и поне една ръка трябваше да има счупени
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
евала колега ама си забраил едно от най-важните неща
СНИМКИ хаха не тва беше базик. браво!!!

4 8 15 16 23 42
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Абе що не пусна съобщени във форума? Щеха и от Сливен да дойдат да му се отбият! Тоя е требвало 3 дни да го държиш и всеки кой мине да му се отбие или оте.е 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ако има нужда - аз видях точно как те нападна и ти викаше :помощ,помощ...!! и като те удари с ключа ти се подхлъзна и докато падаше залитна и го бутна без да искаш и той падна по стълбите няколко пъти и се удари в едно дърво....!!!
къде викаш живееш....!?!?
внимавайте при такива ..... близки срещи да не ви излезат помощниците му отзад ,че става кофти..!!
къде викаш живееш....!?!?
внимавайте при такива ..... близки срещи да не ви излезат помощниците му отзад ,че става кофти..!!
Последна промяна SKISA на 22 Дек 2008, 10:24, променена общо 1 път
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Малко му е било ! Дано да му е за урок! Деба тоя мноо нагъл бил бре,доста неща е успял да свали. А дали е бил сам?
Колега къде става тая работа?
Весли празници
Колега къде става тая работа?
Весли празници

В Банкя става тая работа.Оня казва сам бил,аз хич не се замислих че може верно да са 2-3ма и да ме опердашат.Само като го видях и бях побеснях,с два скока бях навън по гащи и джапанки
Между другото мислех си тая работа да го заключа в гаража и да се обадя на двама-трима приятели на които скоро им изчезнаха халогените,ама да си призная малко съм шубе и си викам дай де не се занимавам с глупости да не вземат да го изкарат някакво отвличане.Закарах го в районното,преписах си данните му от личната карта,случайно някои ден ако ми е надраскана със спрей оградата или е строшен някой прозорец да знам къде да го търся,пуших една цигара с куките и тфа беше.Ни съм писал нещо,ни съм се занимавал,то в последствие се разбра че тоя си бил редовен Люлински апаш,викали му нещо от рода на сандала ли беше , нещо такова 

63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5