ВАЖНО !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

ВАЖНО !!!

Мнение от BLACKSHARK » 21 Дек 2008, 23:31

ПИСНАМИ ОТ ДУПКИ И КРАДЦИ....
тази година ми свалиха емблемите ..тази вечер и огледало.. дал съм 2 000 лв за ремонти от разбити пътища ... платил съм си Всички данъци и такси,,, а май няма смисъл.... затова реших да направя тази тема... които е недоволен да нахрани отговорните за това... аз съм първи !!!

ЕЙЙЙЙ БОКЛУЦИИИ ...... АКО ХВАНА НЯКОЙ С ПРЪСТ ДА МИ ПИПНЕ БАВАРЕЦА.. ЩЕ МИ ШЧУПА КРАКАТА :evil: :evil: :evil:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 21 Дек 2008, 23:46

ъхъ.....!!! е току що ми се обадиха станишеф,доган и царчето да им прата по една игла да си разплетат чорапите.....!! а па крадците ,които по някаква неведома пътека следят форума са са в централна ренамиция в пирогов от смях са получили апнея........!!!!
прав си да се ядосваш ,но точно па тука точно не позна ,че ше помогне...

ентусиаст
Аватар

Re: ВАЖНО !!!

Мнение от Мишел » 21 Дек 2008, 23:48

BLACKSHARK написа:ПИСНАМИ ОТ ДУПКИ И КРАДЦИ....
тази година ми свалиха емблемите ..тази вечер и огледало.. дал съм 2 000 лв за ремонти от разбити пътища ... платил съм си Всички данъци и такси,,, а май няма смисъл.... затова реших да направя тази тема... които е недоволен да нахрани отговорните за това... аз съм първи !!!

ЕЙЙЙЙ БОКЛУЦИИИ ...... АКО ХВАНА НЯКОЙ С ПРЪСТ ДА МИ ПИПНЕ БАВАРЕЦА.. ЩЕ МИ ШЧУПА КРАКАТА :evil: :evil: :evil:

Ей сега като се изплашат всички....отговорни :mhihi:
Можеш да понахраниш и тези дето ще ти локнат темата след малко..... ;)

Аватар

Мнение от SKISA » 21 Дек 2008, 23:51

Мишел написа:Можеш да понахраниш и тези дето ще ти локнат темата след малко..... ;)

ма те не са ли като описаните от мене лица......!?!?!? :mhihi:
за да не пускам друга тема:

ВАЖНО!!!!! който ми пипне поста - бмв да не види цел живот! се на алди да се вози ,голф да му е колата за сватбата-бел с кукла отпред и сини пръскалки и децата си с опел кадет на абитурентската да кара.......!!!
Последна промяна SKISA на 21 Дек 2008, 23:57, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от BLACKSHARK » 21 Дек 2008, 23:53

съжалявам..ама всичко с колата ми го приемам много лично,,, и исках да споделя

Аватар

Мнение от SKISA » 21 Дек 2008, 23:56

BLACKSHARK написа:съжалявам..ама всичко с колата ми го приемам много лично,,, и исках да споделя

мога да ет посъветвам следното-ти си реши дали ше земеш съвета! като стане юни-иди ,избери за кой ще гласуваш и мисли ,ма много мисли...!! второто нещо: бачкай и изкарвай и да стигнеш момент да не ти пука кой се е зарадвал на емблемата ти....!! и последно: като ти се случи нещо гадно и ти се строши колата -сети се ,че няколко човека днес няма да се приберат живи от път и се радвай ,че не си между тях....

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 22 Дек 2008, 0:03

SKISA написа:ВАЖНО!!!!! който ми пипне поста - бмв да не види цел живот! се на алди да се вози ,голф да му е колата за сватбата-бел с кукла отпред и сини пръскалки и децата си с опел кадет на абитурентската да кара.......!!!

е ти каква клетва им метна не истина :mhihi: :mhihi: :mhihi:

До човека с емблемата (по скоро без :mhihi: ), колега на мене на 1та кола ми я крадоха 3 пъти тая година, и 1вия път ми бяха надрали капака, 2 и 3 се радвах че поне като сами ми крали емблемата не са го надрали :winky: Ходи да пиеш 1 и дай малко по - спокойно че ще си докараш некой инфаркт

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 22 Дек 2008, 0:03

SKISA написа:
Мишел написа:Можеш да понахраниш и тези дето ще ти локнат темата след малко..... ;)

ма те не са ли като описаните от мене лица......!?!?!? :mhihi:
за да не пускам друга тема:

ВАЖНО!!!!! който ми пипне поста - бмв да не види цел живот! се на алди да се вози ,голф да му е колата за сватбата-бел с кукла отпред и сини пръскалки и децата си с опел кадет на абитурентската да кара.......!!!

ебати нечовешката клетва :lol: :mhihi:
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 22 Дек 2008, 0:14

SKISA написа:ВАЖНО!!!!! който ми пипне поста - бмв да не види цел живот! се на алди да се вози ,голф да му е колата за сватбата-бел с кукла отпред и сини пръскалки и децата си с опел кадет на абитурентската да кара.......!!!

:ahah: :ahah: :ahah:

ВАЖНО!!! Това мение замнава директно в бисерите :mhihi: .Ако някой го пипне и там да го сполети същото :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 22 Дек 2008, 0:14

SKISA написа:

Айде, да видим.... сега знам че няма да ме пипнат вече :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 22 Дек 2008, 1:22

Мишел написа:
SKISA написа:

Айде, да видим.... сега знам че няма да ме пипнат вече :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

SKISA против уруки :mhihi:
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 22 Дек 2008, 1:36

След последните мнения не ми остава нищо друго освен да заключа.

Иначе почти на всеки се случвало да му откраднат нещо, за съжаление... и на мене и никак не е готино, но... дано имаме късмет, пък и шанс да засечем някой такъв :) пък после какво ще стане е доста относително и много интересно :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Назад към Извън Темата