ВАЖНО !!!
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- BLACKSHARK
- Потребител
-
ВАЖНО !!!
ПИСНАМИ ОТ ДУПКИ И КРАДЦИ....
тази година ми свалиха емблемите ..тази вечер и огледало.. дал съм 2 000 лв за ремонти от разбити пътища ... платил съм си Всички данъци и такси,,, а май няма смисъл.... затова реших да направя тази тема... които е недоволен да нахрани отговорните за това... аз съм първи !!!
ЕЙЙЙЙ БОКЛУЦИИИ ...... АКО ХВАНА НЯКОЙ С ПРЪСТ ДА МИ ПИПНЕ БАВАРЕЦА.. ЩЕ МИ ШЧУПА КРАКАТА

тази година ми свалиха емблемите ..тази вечер и огледало.. дал съм 2 000 лв за ремонти от разбити пътища ... платил съм си Всички данъци и такси,,, а май няма смисъл.... затова реших да направя тази тема... които е недоволен да нахрани отговорните за това... аз съм първи !!!
ЕЙЙЙЙ БОКЛУЦИИИ ...... АКО ХВАНА НЯКОЙ С ПРЪСТ ДА МИ ПИПНЕ БАВАРЕЦА.. ЩЕ МИ ШЧУПА КРАКАТА

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ъхъ.....!!! е току що ми се обадиха станишеф,доган и царчето да им прата по една игла да си разплетат чорапите.....!! а па крадците ,които по някаква неведома пътека следят форума са са в централна ренамиция в пирогов от смях са получили апнея........!!!!
прав си да се ядосваш ,но точно па тука точно не позна ,че ше помогне...
прав си да се ядосваш ,но точно па тука точно не позна ,че ше помогне...
Re: ВАЖНО !!!
BLACKSHARK написа:ПИСНАМИ ОТ ДУПКИ И КРАДЦИ....
ЕЙЙЙЙ БОКЛУЦИИИ ...... АКО ХВАНА НЯКОЙ С ПРЪСТ ДА МИ ПИПНЕ БАВАРЕЦА.. ЩЕ МИ ШЧУПА КРАКАТА![]()
![]()
Ей сега като се изплашат всички....отговорни

Можеш да понахраниш и тези дето ще ти локнат темата след малко.....

- SKISA
-
-
Мишел написа:Можеш да понахраниш и тези дето ще ти локнат темата след малко.....
ма те не са ли като описаните от мене лица......!?!?!?

за да не пускам друга тема:
ВАЖНО!!!!! който ми пипне поста - бмв да не види цел живот! се на алди да се вози ,голф да му е колата за сватбата-бел с кукла отпред и сини пръскалки и децата си с опел кадет на абитурентската да кара.......!!!
Последна промяна SKISA на 21 Дек 2008, 23:57, променена общо 1 път
- BLACKSHARK
- Потребител
-
съжалявам..ама всичко с колата ми го приемам много лично,,, и исках да споделя
- SKISA
-
-
BLACKSHARK написа:съжалявам..ама всичко с колата ми го приемам много лично,,, и исках да споделя
мога да ет посъветвам следното-ти си реши дали ше земеш съвета! като стане юни-иди ,избери за кой ще гласуваш и мисли ,ма много мисли...!! второто нещо: бачкай и изкарвай и да стигнеш момент да не ти пука кой се е зарадвал на емблемата ти....!! и последно: като ти се случи нещо гадно и ти се строши колата -сети се ,че няколко човека днес няма да се приберат живи от път и се радвай ,че не си между тях....
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
SKISA написа:ВАЖНО!!!!! който ми пипне поста - бмв да не види цел живот! се на алди да се вози ,голф да му е колата за сватбата-бел с кукла отпред и сини пръскалки и децата си с опел кадет на абитурентската да кара.......!!!
е ти каква клетва им метна не истина

До човека с емблемата (по скоро без

- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
SKISA написа:Мишел написа:Можеш да понахраниш и тези дето ще ти локнат темата след малко.....
ма те не са ли като описаните от мене лица......!?!?!?![]()
за да не пускам друга тема:
ВАЖНО!!!!! който ми пипне поста - бмв да не види цел живот! се на алди да се вози ,голф да му е колата за сватбата-бел с кукла отпред и сини пръскалки и децата си с опел кадет на абитурентската да кара.......!!!
ебати нечовешката клетва

Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
SKISA написа:ВАЖНО!!!!! който ми пипне поста - бмв да не види цел живот! се на алди да се вози ,голф да му е колата за сватбата-бел с кукла отпред и сини пръскалки и децата си с опел кадет на абитурентската да кара.......!!!

ВАЖНО!!! Това мение замнава директно в бисерите

SKISA написа:
Айде, да видим.... сега знам че няма да ме пипнат вече

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Мишел написа:SKISA написа:
Айде, да видим.... сега знам че няма да ме пипнат вече![]()
![]()
![]()
![]()
SKISA против уруки

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
След последните мнения не ми остава нищо друго освен да заключа.
Иначе почти на всеки се случвало да му откраднат нещо, за съжаление... и на мене и никак не е готино, но... дано имаме късмет, пък и шанс да засечем някой такъв
пък после какво ще стане е доста относително и много интересно 
Иначе почти на всеки се случвало да му откраднат нещо, за съжаление... и на мене и никак не е готино, но... дано имаме късмет, пък и шанс да засечем някой такъв

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
12 мнения
• Страница 1 от 1