Подаръци ще има за всички от сърце

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 21 Дек 2008, 21:25

savski написа:П.П. someone, ти ако подаряваш такива неща на роднини, ай да са сродиме бре :PPP

Абе, подарявам, когато имам възможност...имало е Коледи, на които съм подарявал китайски гипсови джуджета за двор, по 7 лв. от Илиенци...Животът е като палачинка...ама не знаеш кога ще се обърне ;)

Иначе, за сродяването, що да не се сродим :) имаше едно свободна позиция за кум, ама съм я обещал на един приятел ;) Засега мястото на кумата е свободно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 21 Дек 2008, 21:32

savski написа:П.П. someone, ти ако подаряваш такива неща на роднини, ай да са сродиме бре :PPP

Е т'ва си беше оферта направо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз съм практичен относно подаръците,винаги се стремя да подаря на човека това от което има нужда в момента ;) Стремя се да разуча и действам ;) .Щото имам горчив опит от издънки с глупави подарици се стремя да не се повтаря,чрез щателно проучване :lol: :lol: :lol:

п.п. Номера с техниката почти винаги работи наистина ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 21 Дек 2008, 21:41

someone написа:Абе, подарявам, когато имам възможност...имало е Коледи, на които съм подарявал китайски гипсови джуджета за двор, по 7 лв. от Илиенци...Животът е като палачинка...ама не знаеш кога ще се обърне ;)

Иначе, за сродяването, що да не се сродим :) имаше едно свободна позиция за кум, ама съм я обещал на един приятел ;) Засега мястото на кумата е свободно :mhihi:

Хахаха, почвам да уча на Николина Чакърдъкова "Пий, куме, пий" :mhihi: :mhihi:

plradev, ти ще ми бъдеш ли конкуренция :PP

А сега сериозно - someone - страхотни подаръци правиш. Убеден съм, че близките ти ги ползват с най-топли чувства към теб! Аз ти пожелавам за теб "палачинката" винаги да е от правилната страна ;) Но дори и да не е - да радваш близките си с каквото можеш ;)

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 21 Дек 2008, 21:42

Ако знаете само колко по-лесно е когато близките ви са БМВ-исти. :D
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 21 Дек 2008, 21:49

someone написа:
Доколкото следя постовете на Викси, мисля, че подаръкът е това, че ще ходи да учи някъде на далеч...

Можеш да им подариш в такъв случай едно CD с онази песничка "И ето идва най щастливият ден, когато ти ще си..." да си я пускат :mhihi:

"...отидеш" :mhihi: И да ми се иска, няма как да стане, защото всеки месец ще си имам гости, хората не искат да се отърват от мен :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 21 Дек 2008, 21:53

Illusion написа:Ако знаете само колко по-лесно е когато близките ви са БМВ-исти. :D

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Много практично :D
В нашето семейство подаръци свързани с колата са забранени :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 21 Дек 2008, 21:58

Онзи ден шляейки се по магазините се намърдах да поразгледам какво се предлага в Мултирама, и там ми направи интересно впечатление една интересна джаджа, дигитална фоторамка :shock:
Изглежда съвсем като обикновените но всъщност е един LCD дисплей на който можеш да си качиш некви любими снимки, да си е сложиш на секцията и те да ти се джуркат :mhihi: Като ти омръзнат ги сменяш и така.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 21 Дек 2008, 22:35

savski написа:
someone написа:Абе, подарявам, когато имам възможност...имало е Коледи, на които съм подарявал китайски гипсови джуджета за двор, по 7 лв. от Илиенци...Животът е като палачинка...ама не знаеш кога ще се обърне ;)

Хахаха, почвам да уча на Николина Чакърдъкова "Пий, куме, пий" :mhihi: :mhihi:

plradev, ти ще ми бъдеш ли конкуренция :PP

Оооо не мога да съм ти конкуренция колега,няма да го разкъсваме someone между сватбите :mhihi: .Пък и аз нямам булка :uups: (т'ва на вниманието на колежките :mhihi: :mhihi: :mhihi: )

А да те конкурирам теб с плюшки пред приятелката ти ,не е колегиално някак си :D :D :D
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 21 Дек 2008, 22:43

няма да разказвам какво съм напълнил в баницата за коледа да не излезе като фалене...!!! във всеки случай винаги,когато подарявам се чуствам и аз щастлив. накупил съм дребни и големи неща за кой ли не кат се почне от партньори,шефа,жената,детето,родители и кой ли не....!! като се замисля като удара чертата жената ще има поне 4-5 подаръка за тия празници ,защото така съм я свикнал и от най-романтични ,до някои доста скъпички...!!
на мен си подарих ски-екип и разни дреболии от камор....!!
щастието е да виждаш щастието ,като подаряваш в очите на другия.....!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 21 Дек 2008, 22:55

plradev написа: Оооо не мога да съм ти конкуренция колега,няма да го разкъсваме someone между сватбите :mhihi: .Пък и аз нямам булка :uups: (т'ва на вниманието на колежките :mhihi: :mhihi: :mhihi: )

Ти ще пееш с мен Николина :PP

пак той каза написа:А да те конкурирам теб с плюшки пред приятелката ти ,не е колегиално някак си :D :D :D

Няма да е гот ;) Пък и аз ще й купя най-голямата плюшка :mhihi:
Стига сме спамили в темата :P
someone, plradev и всички други - пожелавам ви само здраве и щастие :) и повече подаръци за душата - те са най-хубавите ;)

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 21 Дек 2008, 23:59

Illusion написа:Ако знаете само колко по-лесно е когато близките ви са БМВ-исти. :D

Вярно - по чифт зимни гуми или лети джанти и готово... :mhihi:

Мишел написа: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Много практично :D

Те забранените неща са най-сладки... :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 22 Дек 2008, 0:07

Vlados написа:
Мишел написа: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Много практично :D

Те забранените неща са най-сладки... :mhihi:

Това си е чиста минавка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 22 Дек 2008, 0:35

uricatoli написа:Намислих за приятелката ми едно сребърно колиенце за вратлето скрито в роза... Как ще кажете ефектно ли ще е ?

Коя бе оная русата кака дето се вози на Фиати ли :mhihi: :mhihi:
Или си намерил друга изгора ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 22 Дек 2008, 2:24

SKISA написа:като се замисля като удара чертата жената ще има поне 4-5 подаръка за тия празници ,защото така съм я свикнал и от най-романтични ,до някои доста скъпички...!! .......
щастието е да виждаш щастието ,като подаряваш в очите на другия.....!!

Дай боже всеки му такъв мъж...и аз искам като дръпна чертата да имам поне толкова подаръци в предвид,че имам ЧРД на 31.12. , а жена ти без ЧРД ги получава толкова.Това ме кара да взема да се замисля :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе за щастието си е така,макар че като не е нещо за колата много не се оценява от моя мъж :roll: :roll: :roll:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 24 Дек 2008, 11:58

аз днеска след работа ще обикалям на пазар :mhihi:

на бащата смятам да му купя час при психиатър :mhihi: :mhihi: :mhihi:
на майка ми си нямам на представа какво да и взема :roll:
на сестрата също ама при нея е лесно :mhihi:
а на зетя, на зетя ще му го подаря на нова година че не смогнах да го направя преди коледа :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата