.....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
то има е едно дето не точно фолио като пластмаса слага и пак размазва ама преди не беше забранено сега може и да е станало 

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- kisshunter
- кандидат ентусиаст
-
само ще вмъкна нещо,а то е 4е камерите освен за номера има и за разпознаване.те са 16мpix от 70 метра разпознават номера при скорост 240км така 4е сам си прави изводите
- kisshunter
- кандидат ентусиаст
-
да ти кажа не виждат само това те са за разпознаване на лица. на стадиона на 4елси са такива но всеки сам си знае шофирай умно това е най-важното
с здраве
с здраве
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Абе бате сложи го това нещо и ти гарантирам че от цариградско като тръгнеш през паветата към тодор александров няма да успееш да го стигнеш 

/// 6>4

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
всичко е до време, като те снимат 3тия път и не ти видят номера а всичко останало... ще намерят начин да те открият не се притеснявай, затова си пусни от Вибокса няколко клипчета с катастрофи и карай така че да стигнеш... Весела коледа
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
колеги според мен едно магаре не се казва марко и за това са ни тези регистрационни номера ! Ако скриеш номера и са ти тъмни стъкълцата ще те намерят ама някой друг път!!!!! Колега ако намериш такова фолио дай малко и насам за да слагам и аз!!!!
Весели празници колеги и карайте разумно защото е някаква лудница това движение!!!!!!
Весели празници колеги и карайте разумно защото е някаква лудница това движение!!!!!!
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
Ей много се надъхвате,ама след време като го намерите и сложите това фолио или спрей ще разберете че съм бил прав 

/// 6>4

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
WALL написа:TheKiller написа:Ей много се надъхвате,ама след време като го намерите и сложите това фолио или спрей ще разберете че съм бил прав
Колега ти явно не караш колата си с "вратите на пред", а със служебна карта напред.... Явно си "кука" така, че не си навирай главата където не ти влиза и пръста.
АЗ НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ПОВЕЧЕ ДА ХРАНТУТЯ БЮДЖЕТНИ ПАРАЗИТИ С 13 ЗАПЛАТИ! КРИЗА Е!
Айде моля ти се анализи да не ми правиш какъв съм

/// 6>4

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Колеги оставете колегата нека си сложи се пак всеки сам отговаря за действията си!
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
проба - грешка ... хубаво че не е сапьор
абе идеята не е лоща по пдразбиране ама реалността е друга, последно съм виждал на илиенци, или иди при някой доверен магазин за автоаксесоари където те познават.... сложи си го и да ти мине мерака
кво стана с греяната ракиииииика

абе идеята не е лоща по пдразбиране ама реалността е друга, последно съм виждал на илиенци, или иди при някой доверен магазин за автоаксесоари където те познават.... сложи си го и да ти мине мерака
кво стана с греяната ракиииииика
14 мнения
• Страница 1 от 1