Подаръци ще има за всички от сърце
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
savski написа:П.П. someone, ти ако подаряваш такива неща на роднини, ай да са сродиме бреPP
Абе, подарявам, когато имам възможност...имало е Коледи, на които съм подарявал китайски гипсови джуджета за двор, по 7 лв. от Илиенци...Животът е като палачинка...ама не знаеш кога ще се обърне

Иначе, за сродяването, що да не се сродим

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
savski написа:П.П. someone, ти ако подаряваш такива неща на роднини, ай да са сродиме бреPP
Е т'ва си беше оферта направо

Аз съм практичен относно подаръците,винаги се стремя да подаря на човека това от което има нужда в момента

п.п. Номера с техниката почти винаги работи наистина

someone написа:Абе, подарявам, когато имам възможност...имало е Коледи, на които съм подарявал китайски гипсови джуджета за двор, по 7 лв. от Илиенци...Животът е като палачинка...ама не знаеш кога ще се обърне
Иначе, за сродяването, що да не се сродимимаше едно свободна позиция за кум, ама съм я обещал на един приятел
Засега мястото на кумата е свободно
Хахаха, почвам да уча на Николина Чакърдъкова "Пий, куме, пий"

plradev, ти ще ми бъдеш ли конкуренция

А сега сериозно - someone - страхотни подаръци правиш. Убеден съм, че близките ти ги ползват с най-топли чувства към теб! Аз ти пожелавам за теб "палачинката" винаги да е от правилната страна

- Illusion
- Бургаското явление
-
Ако знаете само колко по-лесно е когато близките ви са БМВ-исти. 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
someone написа:
Доколкото следя постовете на Викси, мисля, че подаръкът е това, че ще ходи да учи някъде на далеч...
Можеш да им подариш в такъв случай едно CD с онази песничка "И ето идва най щастливият ден, когато ти ще си..." да си я пускат
"...отидеш"

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Онзи ден шляейки се по магазините се намърдах да поразгледам какво се предлага в Мултирама, и там ми направи интересно впечатление една интересна джаджа, дигитална фоторамка
Изглежда съвсем като обикновените но всъщност е един LCD дисплей на който можеш да си качиш некви любими снимки, да си е сложиш на секцията и те да ти се джуркат
Като ти омръзнат ги сменяш и така.

Изглежда съвсем като обикновените но всъщност е един LCD дисплей на който можеш да си качиш некви любими снимки, да си е сложиш на секцията и те да ти се джуркат

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
savski написа:someone написа:Абе, подарявам, когато имам възможност...имало е Коледи, на които съм подарявал китайски гипсови джуджета за двор, по 7 лв. от Илиенци...Животът е като палачинка...ама не знаеш кога ще се обърне
Иначе, за сродяването, що да не се сродимимаше едно свободна позиция за кум, ама съм я обещал на един приятел
Засега мястото на кумата е свободно
Хахаха, почвам да уча на Николина Чакърдъкова "Пий, куме, пий"![]()
![]()
plradev, ти ще ми бъдеш ли конкуренцияP
Оооо не мога да съм ти конкуренция колега,няма да го разкъсваме someone между сватбите

А да те конкурирам теб с плюшки пред приятелката ти ,не е колегиално някак си

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
няма да разказвам какво съм напълнил в баницата за коледа да не излезе като фалене...!!! във всеки случай винаги,когато подарявам се чуствам и аз щастлив. накупил съм дребни и големи неща за кой ли не кат се почне от партньори,шефа,жената,детето,родители и кой ли не....!! като се замисля като удара чертата жената ще има поне 4-5 подаръка за тия празници ,защото така съм я свикнал и от най-романтични ,до някои доста скъпички...!!
на мен си подарих ски-екип и разни дреболии от камор....!!
щастието е да виждаш щастието ,като подаряваш в очите на другия.....!!
на мен си подарих ски-екип и разни дреболии от камор....!!
plradev написа: Оооо не мога да съм ти конкуренция колега,няма да го разкъсваме someone между сватбите.Пък и аз нямам булка
(т'ва на вниманието на колежките
![]()
![]()
)
Ти ще пееш с мен Николина

пак той каза написа:А да те конкурирам теб с плюшки пред приятелката ти ,не е колегиално някак си![]()
![]()
Няма да е гот

Стига сме спамили в темата

someone, plradev и всички други - пожелавам ви само здраве и щастие

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Illusion написа:Ако знаете само колко по-лесно е когато близките ви са БМВ-исти.
Вярно - по чифт зимни гуми или лети джанти и готово...

Мишел написа:![]()
![]()
Много практично
![]()
В нашето семейство подаръци свързани с колата са забранени![]()
Те забранените неща са най-сладки...

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
uricatoli написа:Намислих за приятелката ми едно сребърно колиенце за вратлето скрито в роза... Как ще кажете ефектно ли ще е ?
Коя бе оная русата кака дето се вози на Фиати ли

Или си намерил друга изгора

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:като се замисля като удара чертата жената ще има поне 4-5 подаръка за тия празници ,защото така съм я свикнал и от най-романтични ,до някои доста скъпички...!! .......
Дай боже всеки му такъв мъж...и аз искам като дръпна чертата да имам поне толкова подаръци в предвид,че имам ЧРД на 31.12. , а жена ти без ЧРД ги получава толкова.Това ме кара да взема да се замисля

Иначе за щастието си е така,макар че като не е нещо за колата много не се оценява от моя мъж

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
аз днеска след работа ще обикалям на пазар
на бащата смятам да му купя час при психиатър
на майка ми си нямам на представа какво да и взема
на сестрата също ама при нея е лесно
а на зетя, на зетя ще му го подаря на нова година че не смогнах да го направя преди коледа

на бащата смятам да му купя час при психиатър

на майка ми си нямам на представа какво да и взема

на сестрата също ама при нея е лесно

а на зетя, на зетя ще му го подаря на нова година че не смогнах да го направя преди коледа

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2