Търся спешно коте
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...още един адрес за магазин за домашни любимци- в редута
карате от зала фестивална по атанас узунов. минавате парка и влизате в комплекса. гледата от дясно на първото кръстовище има козметичен салон венера- завивате надясно и ще го видите магазина....има хубави животинки.
обаче 2К за котка- извинете! за тия пари наистина ще купя котка ама палто от котка.....после да те е страх да го плеснеш това хайванче като направи някоя пакост!
карате от зала фестивална по атанас узунов. минавате парка и влизате в комплекса. гледата от дясно на първото кръстовище има козметичен салон венера- завивате надясно и ще го видите магазина....има хубави животинки.
обаче 2К за котка- извинете! за тия пари наистина ще купя котка ама палто от котка.....после да те е страх да го плеснеш това хайванче като направи някоя пакост!
alexsch написа:...още един адрес за магазин за домашни любимци- в редута
Не, ти ако я видиш наживо....ще видиш за какво става дума...има невероятно излъчване това животно!
Към колегата, по темата: Аз моята Маца я купих от една жена тук в Сф която развъжда породисти котета...там видях при нея и тази английска....не ми е толкова близка жената, там ме заведе приятел. Снощи той ми каза, че имала за продаване английски по 1500лв. Тя има и сини и сиви....Ако още те интересува мога да ти дам телефона й, и да ти обясня къде се намира да отидеш да видиш

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Мишел- понеже си готина мацка- ти ако видиш на живо онова палто от котка, за което ти пиша....ще снанеш и ти красавица!
майтапя те!

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Мишел написа:имала за продаване английски по 1500лв.
Стига, бе хора, има футболисти с по-малки трансферни суми

Че за тези пари, можеш да си напазаруваш и две жрици, да ти работят на околовръстното

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Azrail
- UFO Pilot
-