Подаръци ще има за всички от сърце
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Подаръци ще има за всички от сърце
Нали идват такива празници на които всеки подарява нещо на близките си хора, та реших да въпросна няколко неща
Напазарувахте ли вече разни благинки за хората си или като мен чакате и се чудите до последният момент
Споделете ако искате, с какво ще изненадвате тази Коледа
Другите два въпроса които също така ме вълнуват са: давайте акъл какво да купя на младото семейство
демек на сестра ми, зетя и онуй диване дет е у търбуха на сестра ми
Много не ме бива в избора на подаръци, все започва едно чудене, едно търсене и т.н. Всякакви свежи идеи са добре дошли
И на последно място ако може да споделите някой интересни места за подаръци намиращи се на територията на София, изключая моловете ъф корс
Поздрави на всички и се усмихвайте повече

Напазарувахте ли вече разни благинки за хората си или като мен чакате и се чудите до последният момент

Другите два въпроса които също така ме вълнуват са: давайте акъл какво да купя на младото семейство

И на последно място ако може да споделите някой интересни места за подаръци намиращи се на територията на София, изключая моловете ъф корс

Поздрави на всички и се усмихвайте повече

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Намислих за приятелката ми едно сребърно колиенце за вратлето скрито в роза... Как ще кажете ефектно ли ще е ?
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
хехехе, браво бе романтик...
Аз вече накупих подаръците за родители, някои приятели...само за жените е проблем, че те все са капризни, но си мисля, че едно бижу винаги е ефектен подарък...
Аз вече накупих подаръците за родители, някои приятели...само за жените е проблем, че те все са капризни, но си мисля, че едно бижу винаги е ефектен подарък...
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- borislav
- младши ентусиаст
-
ами купи им едно Е30 ще са доволни
шегувам се а сега по темата нещо свързано с бъдещето бебче ще се радват

шегувам се а сега по темата нещо свързано с бъдещето бебче ще се радват
Аз пък за моята приятелката ще купя един огромен плюшен мечок, ще му сложа коледна шапчица, в едната ръка ще държи коледно чорапче - вътре натъпкано с шоколадчета
А колкото до теб, Zapa, по-добре не купувай нещо на бебока предварително - както каза Сони не е хубаво. И аз като него обикновено влизам в по-голям магазин или отивам на място с голяма честота на магазини и избирам каквото харесам.
Почти никога не знам какво ще купя
За младото семейство купи нещо за къщата. Например нещо от рода на хубав свещник с ароматна свещ или нещо такова. Задължително се купува и една играчка за коледната елха

А колкото до теб, Zapa, по-добре не купувай нещо на бебока предварително - както каза Сони не е хубаво. И аз като него обикновено влизам в по-голям магазин или отивам на място с голяма честота на магазини и избирам каквото харесам.

За младото семейство купи нещо за къщата. Например нещо от рода на хубав свещник с ароматна свещ или нещо такова. Задължително се купува и една играчка за коледната елха

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
На нашите им направих най-добрият възможен подарък, така че нищо материално не може да ги впечатли. На брат ми ще му попълня колекцията с БМВ-а
На компаният разни мъничета, сладки дранкулки. 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
мисля да зема пак вибратор,тоз път един размер по-голям....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Мишел написа:Това младо семейство можеш да го изпратиш за два дни на някое спокойно местенцеМисля че ще им хареса
![]()
Зайо е много романтичен....браво!!!
Да колежке аз съм цялата романтика...

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
!!Frank написа:((:BuKcu:)) написа:На нашите им направих най-добрият възможен подарък, така че нищо материално не може да ги впечатли. На брат ми ще му попълня колекцията с БМВ-аНа компаният разни мъничета, сладки дранкулки.
внук?![]()
не се сдържах
Хахахахахахахахахах ще те разочаровам, но отговорът е НЕ

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
savski написа:Аз пък за моята приятелката ще купя един огромен плюшен мечок, ще му сложа коледна шапчица, в едната ръка ще държи коледно чорапче - вътре натъпкано с шоколадчета
Това какъв автогол е...аз за 14-ти феврури се отчетох с огромен плюшен мечок, и две почти толкодва огромни плюшени сърца...всичко беше супер и много ги хареса жената, ама сега вече десет месеца след това се чудим къде да ги държим. Страшно много място заемат.
А по темата - за Коледа, обикновено пазарувам някакви техники. Тази година-лаптоп за баща ми, часовник за майка ми, iPod за жена ми, и едногодишен абонамент за Булсатком за техните и сигурно ще има и още някакви екстри към последното, че нещо много абстрактно ми се види... Едно, че обикновено преди това научавам кой какво иска, друго, че като им ги подаря не се чудат как да проявят максимум куртоазия и да твърдят цяла вечер колко ми се радват на подаръците, а и след това си ги ползват и се сещат за мен

Та като казваш младото семейство - 99.99 процента ще се зарадват на някоя джаджа от техномаркета.
А, и само да кажа, че някои хора смятат, че не е хубаво да се подаряват свещи...суеверие някакво...та проучи какво мислят по този въпрос, да не вземат да се скофтят от подаръка ти на хубавата вечер

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
((:BuKcu:)) написа:!!Frank написа:((:BuKcu:)) написа:На нашите им направих най-добрият възможен подарък, така че нищо материално не може да ги впечатли. На брат ми ще му попълня колекцията с БМВ-аНа компаният разни мъничета, сладки дранкулки.
внук?![]()
не се сдържах
Хахахахахахахахахах ще те разочаровам, но отговорът е НЕ
Доколкото следя постовете на Викси, мисля, че подаръкът е това, че ще ходи да учи някъде на далеч...
Можеш да им подариш в такъв случай едно CD с онази песничка "И ето идва най щастливият ден, когато ти ще си..." да си я пускат

someone, друже, и аз много мислех за мечока, но моята приятелка си е направила една секция с плюшени играчки и има място или за няколко малки или за едно голямо
P
А колкото до свещите - аз не бях чувал такова нещо, но като се замисля, може и да има нещо вярно. Ако е така - два-три пъти съм се излагал досега
П.П. someone, ти ако подаряваш такива неща на роднини, ай да са сродиме бре
PP

А колкото до свещите - аз не бях чувал такова нещо, но като се замисля, може и да има нещо вярно. Ако е така - два-три пъти съм се излагал досега

П.П. someone, ти ако подаряваш такива неща на роднини, ай да са сродиме бре

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2