кабел за ченджър

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Аватар
Кара: 525dА-2003

кабел за ченджър

Мнение от mashina » 21 Дек 2008, 1:52

Колеги,решил съм да си сложа мп3 модул който се връзва на мястото на чендджъра и съответно към модула се връзва ipod и се управлява от волана(някои колеги го предлагат в ПРОДАВА).Аз съм с нави PROFESIONAL с касета зад навито и в бъгажника не съм имал ченджър никога.Въпроса ми е може ли този модул да се върже в бъгажника към усилватела на който пък има само една голяма букса и една за антената и как да разбера дали въобще имам подготовка или изведен кабел до отзад за ченджър.Видях и варянти на които се извежда кабел отпред до навито но аз не искам да грозя интериора.Мерси

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 21 Дек 2008, 13:24

И аз съм така с професионал нави и без чейнджър. Имах въпросното нещо което ти искаш да инсталираш... но има една малка подробност. То НЕ работи правило при коли с DSP AUDIO, каквато твойта има.. така че няма да ти свърши работа.
Аз също нямам кабел но интерфейса се връзва без проблем там където принципно трябва да ти стой кабела... по неприятното е че трябва да си държиш Айпода в багажника.. при дълго време слушане АйПода блокира.. трябва д аго изключиш и включиш пак , което няма как да стане ако не спреш и не извършип процедурата в багажника.. от време на време блокира.. и просто трябва да пуснеш радио и после пак Айпода..
Имената на песните не излизат ако имаш DSP AUDIO и малко трудно решаваш коя песен искаш да пуснеш, при положение че Айпода е в багажника ... :)

Ти си решавай но аз лично продадох моя интерфейс за 100 лв и не мисля скоро да си взимам докато не съм сигурен че ще работи правилно...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Аватар
Кара: 525dА-2003

кабел

Мнение от mashina » 23 Дек 2008, 1:41

Добре,я поясни какаво означава DSP AUDIO?Има ли варянт тогава да слушаш мп3 и да го управляваш от волана?

Назад към E39