Благодарност към В.ТЪРНОВЦИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Благодарност към В.ТЪРНОВЦИ

Мнение от KEVIN-30 » 21 Дек 2008, 1:54

20-XII минавайки през В-ТЪРНОВО на път за град ДРЯНОВО мисе откачи жилото на ГАЗТА.С бързата реакция на МАРТИН ASTERIX и колегата с бързия-4ерния TDS e36 от форума бях вкаран в СЕРВИС и оправено жило.Благодарност от сърце за отзивчивоста ви.
МАРТИНСКИ,въпреки че си бил днес РОЖДЕННИК се отзова.Дано несъм ти развалил празника.
Пожелавам ТИ здраве и много кусмет в живота.
Абе с 2 думи ПЕКАНИ сте БОЛЯРИТЕ.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BaHka » 21 Дек 2008, 4:29

Ето затова харесвам още този форум!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 21 Дек 2008, 9:17

Евала на колегите от Търново :clap: :clap: :clap:
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 21 Дек 2008, 10:10

Евала, колеги! Живи и здрави! :D
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw E36 compact
Мечтае да кара: BMW X6

Мнение от menchev » 21 Дек 2008, 10:56

Браво на отзовалите се колеги,така трябва да си помагаме :yes:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 21 Дек 2008, 11:12

:yes: :clap:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 21 Дек 2008, 11:20

И ние с моя брат Дилян ,като се прибирахме миналото лято с двете комбита от морето (Варна-на гости бяхме на Варненската група) и на Антоново ,като му изпадна болт на задния амортисьор ,та полека-полека до търново и тогава пак светкавична реакция от страна на Марто Астерикс :bowdown: и Росен Йокохамата :bowdown: - вкараха ни в един сервиз и колата бе готова за минути ,след което както Варна бе изметена по кръговите ,така и Търново до култовото кръгово бе заметено усърдно :mhihi:

Страшно добри хора са :bowdown:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 21 Дек 2008, 15:01

ЕВАЛАРКА :D Нали все пак това е целта-да си помагаме в нужда :D
Поздравления за всички които споделят тази идея ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 21 Дек 2008, 15:06

евала на колегите,браво :clap: :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 21 Дек 2008, 18:13

Голямо :bowdown: на колегите отзовали се :) Чуствам се радостен когато има такива хора но за съжаление те все повече намаляват...
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 22 Дек 2008, 1:01

Честит рожден ден добри човеко! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ! Това ме стопли..
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 22 Дек 2008, 10:07

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 22 Дек 2008, 10:37

Евалата :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Re: Благодарност към В.ТЪРНОВЦИ

Мнение от Asterix » 22 Дек 2008, 11:07

KEVIN-30 написа:20-XII минавайки през В-ТЪРНОВО на път за град ДРЯНОВО мисе откачи жилото на ГАЗТА.С бързата реакция на МАРТИН ASTERIX и колегата с бързия-4ерния TDS e36 от форума бях вкаран в СЕРВИС и оправено жило.Благодарност от сърце за отзивчивоста ви.
МАРТИНСКИ,въпреки че си бил днес РОЖДЕННИК се отзова.Дано несъм ти развалил празника.
Пожелавам ТИ здраве и много кусмет в живота.
Абе с 2 думи ПЕКАНИ сте БОЛЯРИТЕ.

Роска, единствено мога да се радвам, че ситуацията беше туширана за завидно кратък срок и че не се налага да се търсят жила или да се преправя евентуално скъсаното такова, че тогава щеше да е малко по-сложно, НО поправимо разбира се ! :)
В интерес на истината това че бях рожденник - аз ти споменах, че до момента преди да ми се обадиш изхвърлих една кофа с нерви. В интерес на истината след срещата ни деня ми започна да се развива в по-добра, весела и спокойна обстановка :)
Благодаря за пожеланията! :)

sa6koludia написа:Голямо поклон на колегите отзовали се Smile Чуствам се радостен когато има такива хора но за съжаление те все повече намаляват...

Колега, не мога да се съглася с теб. Аз лично забелязвам някаква, странна за нашата страна, тенденция към колегиалност на пътя и извън него. Визирам не само любимата марка, но и водачи на други марки МПС.

Колеги, аз лично не смятам този жест, който направихме аз и ВТ9028АХ (Тодор) до толкова значим, че да е чак за евала. Аз лично намирам за нормално да се помогне на колега изпаднал в някаква беда.

Penchev написа:И ние с моя брат Дилян ,като се прибирахме миналото лято с двете комбита от морето ...

Код: Избери целия код
- Ало?
- Ало, Мартин?
- Да, да за пицата ли ?!
- Хахахах, не Пенчев съм. [i](немога да си спомня с кого от двама ви водих разговора тогава)[/i]
- Аааа кажи, Пенчев, какво става.

Просто този култов момент от разговорът ни по телефоните може би няма да го забравя близките 80 години :)
То тогава страшна беше моята ситуация :) Колата у бокса, тогавашната ми приятелка бърза да се прибира, че трябвало да ходи на някъде на другия ден, аз оставям ключовете вкъщи и драсвам към "Паркинга на Практикер" с MoreEvilThanYou (операторчето ни на В.Т. Срещите) да видим с вързани ръце какво можем да помогнем. И тогава за късмет Роската беше с човекът, който поддържа колата му и има златни ръце момчето, че да се спаси и тази ситуация :)
После за кръговото, знаците на Роската и в моментния застой преминаващата патрулка са само черешки :)

На мен също веднъж ми се наложи помощ от колега, пътувайки към Drift Day 2 с колата на един приятел проспахме първия легнал полицай в с. Дунавци и го набодохме с около 70 => Опръстен на маслен радиатор долу ... Неделя, сутрин. Казанлък. Всички магазини затворени и тогава звъннах на Г. Пенчев за телефон на колега от Казанлък. Той ми даде телефонът на колегата Краси (с уникална бяла Е34-ка) и след общо няколко часа лутане се намериха опръстени :)
Отново благодаря на всички за хубавите думи.
На всички ви весело посрещане на празниците и дано следващата година да е по-добра от изминалата и по-лоша от следващата!

ПП. Колегата Тодор не е с бърз ТДС, а с М50Б20 ако не се лъжа.
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 22 Дек 2008, 11:23

аааа може ли и аз да благодаря на колегата Flipper от Търново че ме заведе до моргата да си купя една част на тънкания :mhihi:
определено от колегите с които съм се виждал и съм имал някви контакти Търновци и Габровци ги уважавам най много...

П.С. колега Астерикс съжелявам че не се обадих но получих малко напрежение и не ми стигна времето... следващия път като дойда ще се обадя :bchug:

Следваща

Назад към Извън Темата