Благодарност към В.ТЪРНОВЦИ
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Благодарност към В.ТЪРНОВЦИ
20-XII минавайки през В-ТЪРНОВО на път за град ДРЯНОВО мисе откачи жилото на ГАЗТА.С бързата реакция на МАРТИН ASTERIX и колегата с бързия-4ерния TDS e36 от форума бях вкаран в СЕРВИС и оправено жило.Благодарност от сърце за отзивчивоста ви.
МАРТИНСКИ,въпреки че си бил днес РОЖДЕННИК се отзова.Дано несъм ти развалил празника.
Пожелавам ТИ здраве и много кусмет в живота.
Абе с 2 думи ПЕКАНИ сте БОЛЯРИТЕ.
МАРТИНСКИ,въпреки че си бил днес РОЖДЕННИК се отзова.Дано несъм ти развалил празника.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Евала, колеги! Живи и здрави! 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- menchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw E36 compact
- Мечтае да кара: BMW X6
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И ние с моя брат Дилян ,като се прибирахме миналото лято с двете комбита от морето (Варна-на гости бяхме на Варненската група) и на Антоново ,като му изпадна болт на задния амортисьор ,та полека-полека до търново и тогава пак светкавична реакция от страна на Марто Астерикс
и Росен Йокохамата
- вкараха ни в един сервиз и колата бе готова за минути ,след което както Варна бе изметена по кръговите ,така и Търново до култовото кръгово бе заметено усърдно
Страшно добри хора са
Георги Пенчев

Страшно добри хора са

Георги Пенчев
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
ЕВАЛАРКА
Нали все пак това е целта-да си помагаме в нужда
Поздравления за всички които споделят тази идея

Поздравления за всички които споделят тази идея

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Голямо
на колегите отзовали се
Чуствам се радостен когато има такива хора но за съжаление те все повече намаляват...

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Re: Благодарност към В.ТЪРНОВЦИ
KEVIN-30 написа:20-XII минавайки през В-ТЪРНОВО на път за град ДРЯНОВО мисе откачи жилото на ГАЗТА.С бързата реакция на МАРТИН ASTERIX и колегата с бързия-4ерния TDS e36 от форума бях вкаран в СЕРВИС и оправено жило.Благодарност от сърце за отзивчивоста ви.
Роска, единствено мога да се радвам, че ситуацията беше туширана за завидно кратък срок и че не се налага да се търсят жила или да се преправя евентуално скъсаното такова, че тогава щеше да е малко по-сложно, НО поправимо разбира се !

В интерес на истината това че бях рожденник - аз ти споменах, че до момента преди да ми се обадиш изхвърлих една кофа с нерви. В интерес на истината след срещата ни деня ми започна да се развива в по-добра, весела и спокойна обстановка

Благодаря за пожеланията!

sa6koludia написа:Голямо поклон на колегите отзовали се Smile Чуствам се радостен когато има такива хора но за съжаление те все повече намаляват...
Колега, не мога да се съглася с теб. Аз лично забелязвам някаква, странна за нашата страна, тенденция към колегиалност на пътя и извън него. Визирам не само любимата марка, но и водачи на други марки МПС.
Колеги, аз лично не смятам този жест, който направихме аз и ВТ9028АХ (Тодор) до толкова значим, че да е чак за евала. Аз лично намирам за нормално да се помогне на колега изпаднал в някаква беда.
Penchev написа:И ние с моя брат Дилян ,като се прибирахме миналото лято с двете комбита от морето ...
- Код: Избери целия код
- Ало?
- Ало, Мартин?
- Да, да за пицата ли ?!
- Хахахах, не Пенчев съм. [i](немога да си спомня с кого от двама ви водих разговора тогава)[/i]
- Аааа кажи, Пенчев, какво става.
Просто този култов момент от разговорът ни по телефоните може би няма да го забравя близките 80 години

То тогава страшна беше моята ситуация

После за кръговото, знаците на Роската и в моментния застой преминаващата патрулка са само черешки

На мен също веднъж ми се наложи помощ от колега, пътувайки към Drift Day 2 с колата на един приятел проспахме първия легнал полицай в с. Дунавци и го набодохме с около 70 => Опръстен на маслен радиатор долу ... Неделя, сутрин. Казанлък. Всички магазини затворени и тогава звъннах на Г. Пенчев за телефон на колега от Казанлък. Той ми даде телефонът на колегата Краси (с уникална бяла Е34-ка) и след общо няколко часа лутане се намериха опръстени

Отново благодаря на всички за хубавите думи.
На всички ви весело посрещане на празниците и дано следващата година да е по-добра от изминалата и по-лоша от следващата!
ПП. Колегата Тодор не е с бърз ТДС, а с М50Б20 ако не се лъжа.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
аааа може ли и аз да благодаря на колегата Flipper от Търново че ме заведе до моргата да си купя една част на тънкания
определено от колегите с които съм се виждал и съм имал някви контакти Търновци и Габровци ги уважавам най много...
П.С. колега Астерикс съжелявам че не се обадих но получих малко напрежение и не ми стигна времето... следващия път като дойда ще се обадя

определено от колегите с които съм се виждал и съм имал някви контакти Търновци и Габровци ги уважавам най много...
П.С. колега Астерикс съжелявам че не се обадих но получих малко напрежение и не ми стигна времето... следващия път като дойда ще се обадя

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2