Търся спешно коте

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 20 Дек 2008, 14:54

Мишел написа:
sambeto написа:
Macros написа:
sambeto написа:Извинявам се че пиша в темата на колегата,ама искам да си купя котка порода "Британска синя късокосместа".
В Варна няма откъде да ми я доставят,някакви идеи :roll:

това е котето:
http://www.catbg.com/history.php

Колега точно същата порода коте се продава в момента в магазина на Солунска при Славейков в София. Не знам обаче как ще я транспортираш.
Не знам дали си запознат с цената, но доколкото разбрах точно тази порода е много скъпа- 700-800 лева доколкото разбрах.

Запознат съм,даже цената ми се вижда ниска,ще помисля може пък и да ида до София :mhihi:

Цената на тази ПОРОДИСТА котка е близо 2000 лв.....
Но е страшен аристократ!!!! Невероятна е!!!

Верно ли бе в квартала се върти една такава същата кои дава някой лев за нея маи е женска :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Дек 2008, 14:54

kOnPuBkA написа:Мен ми идеше като прочетох заглавието да кажа: "Мърррррр" :mhihi:

Колежке, на фона на цените дето се цитират, ще имате успех :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 20 Дек 2008, 15:40

ТВА Е *СУПЕР* КОТКА

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 20 Дек 2008, 16:56

Ако не е прекалено късно - на пазара на Красна Поляна има магазин за животни и като минавам от там винаги има разни котки. Най-често са персийци.

В краен случай, мога да ти дам да подариш моя котарак. Особеното му е, че в момента е разгонен и мяука нон стоп. В момента се е скрил на такова място, че не мога да го докопам с вестника...и мяука гадината...Не се притеснявай, няма да ми липсва дълго - той ме мрази и непременно ще избяга от там и ще се върне.

Иначе, с това изказване на Копривка...работите отиват на сондиране, ми се вижда...

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 20 Дек 2008, 17:07

колеги то утре ше е обикалянето, дано го намера тва коте. Пак благодарско на сите.

А на колежката и казвам Бауууу, пък за сондирането на ЛС :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 20 Дек 2008, 23:19

kOnPuBkA написа:Мен ми идеше като прочетох заглавието да кажа: "Мърррррр" :mhihi:

Иначе по темата, има един доста голям магазин колега на ъгъла на Сливница и Константин Величков, посока "Люлин" влизаш веднага в локалното и спираш. Миналата седмица бях там и имаше много сладки котарани :)

Мдаа, тоя магазин е до нас, и аз скоро огледах какви животинки има. Има си котенца, персийки по 600 лв. май бяха... Другите не си спомням на какви цени бяха.

П.С.: kOnPuBkA, пък на мен ми дойде да кажа "Мяяууу" като видях първия ред от поста ти :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Дек 2008, 23:59

колкото е по-голям салама,толкова е по-мокро котето.....!!!
за тва коте ли говорите....!?!?
иначе по онтопика: ти земи питай или проучи на тая ,дето ше подаряваш да нема алергия от котки,дали може и иска да го гледа ,щото мое да се окаже след празниците да пускаш тема\|: подарявам коте!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 21 Дек 2008, 0:11

:mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 21 Дек 2008, 0:15

Мишел написа:
Цената на тази ПОРОДИСТА котка е близо 2000 лв.....
Но е страшен аристократ!!!! Невероятна е!!!

за 1 бон ше си зема крокодил и за още един ше му направя пластична и ше стане същият син аристократ!!!! и най-аристократично ше яде догове,санбернари и хрътки......!!!!
котките носят много алергии - съвсем сериозно те съветвам колега да не купуваш ако не си сигурен,че мацката нема да те замеря с мачето или да си направи яка от него.......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Дек 2008, 0:22

тия уличните като ги гледам само от предния капак на мойта кола не са алергични да ги ева :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Дек 2008, 0:49

_65536_kb_sec_ написа:тия уличните като ги гледам само от предния капак на мойта кола не са алергични да ги ева :evil: :evil: :evil: :evil:
ахаха,аз мисля ,че те на хората носят алергии,не обратното :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 21 Дек 2008, 0:50

_65536_kb_sec_ написа:тия уличните като ги гледам само от предния капак на мойта кола не са алергични да ги ева :evil: :evil: :evil: :evil:

В мойто ауди живееха 2 катерички ма една котка уби едната а другата изчезна. :( Мн бяха яки като си играеха сутрин като на анимационно филмче бяха :'(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Дек 2008, 0:55

AcOrP написа:

В мойто ауди живееха 2 катерички ма една котка уби едната а другата изчезна. :( Мн бяха яки като си играеха сутрин като на анимационно филмче бяха :'(

ааааааааааа значи утрепаната катерица е омирисала Ауди-то и за това не го караш, а не както разправяше че била счупена стойка на скоростите или там каквото :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 21 Дек 2008, 2:08

AcOrP написа:

Абе, колега, на това Ауди какво му е оплътнението, бе :mhihi: Чак катерици и котки влизат вътре :mhihi: Пази само някоя мечка да не се набута, че ще гледаш сеир после...ония катерици не ядат - засядат им между зъбите ;)
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Дек 2008, 5:19

Сондьора написа:колеги търся спешно котенцее .

Ми излез и си фани едно, пълно е :mhihi:

Има в тоя магазин на Солунска и Графа, пълно е с котаци и на патриарха малко от Попа към Аптека като вървиш в дясно също.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата