Търся спешно коте
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Мишел написа:sambeto написа:Macros написа:sambeto написа:Извинявам се че пиша в темата на колегата,ама искам да си купя котка порода "Британска синя късокосместа".
В Варна няма откъде да ми я доставят,някакви идеи![]()
това е котето:
http://www.catbg.com/history.php
Колега точно същата порода коте се продава в момента в магазина на Солунска при Славейков в София. Не знам обаче как ще я транспортираш.
Не знам дали си запознат с цената, но доколкото разбрах точно тази порода е много скъпа- 700-800 лева доколкото разбрах.
Запознат съм,даже цената ми се вижда ниска,ще помисля може пък и да ида до София
Цената на тази ПОРОДИСТА котка е близо 2000 лв.....
Но е страшен аристократ!!!! Невероятна е!!!
Верно ли бе в квартала се върти една такава същата кои дава някой лев за нея маи е женска

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
kOnPuBkA написа:Мен ми идеше като прочетох заглавието да кажа: "Мърррррр"![]()
Колежке, на фона на цените дето се цитират, ще имате успех

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ако не е прекалено късно - на пазара на Красна Поляна има магазин за животни и като минавам от там винаги има разни котки. Най-често са персийци.
В краен случай, мога да ти дам да подариш моя котарак. Особеното му е, че в момента е разгонен и мяука нон стоп. В момента се е скрил на такова място, че не мога да го докопам с вестника...и мяука гадината...Не се притеснявай, няма да ми липсва дълго - той ме мрази и непременно ще избяга от там и ще се върне.
Иначе, с това изказване на Копривка...работите отиват на сондиране, ми се вижда...
В краен случай, мога да ти дам да подариш моя котарак. Особеното му е, че в момента е разгонен и мяука нон стоп. В момента се е скрил на такова място, че не мога да го докопам с вестника...и мяука гадината...Не се притеснявай, няма да ми липсва дълго - той ме мрази и непременно ще избяга от там и ще се върне.
Иначе, с това изказване на Копривка...работите отиват на сондиране, ми се вижда...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
колеги то утре ше е обикалянето, дано го намера тва коте. Пак благодарско на сите.
А на колежката и казвам Бауууу, пък за сондирането на ЛС

А на колежката и казвам Бауууу, пък за сондирането на ЛС

kOnPuBkA написа:Мен ми идеше като прочетох заглавието да кажа: "Мърррррр"![]()
Иначе по темата, има един доста голям магазин колега на ъгъла на Сливница и Константин Величков, посока "Люлин" влизаш веднага в локалното и спираш. Миналата седмица бях там и имаше много сладки котарани
Мдаа, тоя магазин е до нас, и аз скоро огледах какви животинки има. Има си котенца, персийки по 600 лв. май бяха... Другите не си спомням на какви цени бяха.
П.С.: kOnPuBkA, пък на мен ми дойде да кажа "Мяяууу" като видях първия ред от поста ти

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
колкото е по-голям салама,толкова е по-мокро котето.....!!!
за тва коте ли говорите....!?!?
иначе по онтопика: ти земи питай или проучи на тая ,дето ше подаряваш да нема алергия от котки,дали може и иска да го гледа ,щото мое да се окаже след празниците да пускаш тема\|: подарявам коте!!!!
за тва коте ли говорите....!?!?
иначе по онтопика: ти земи питай или проучи на тая ,дето ше подаряваш да нема алергия от котки,дали може и иска да го гледа ,щото мое да се окаже след празниците да пускаш тема\|: подарявам коте!!!!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Мишел написа:
Цената на тази ПОРОДИСТА котка е близо 2000 лв.....
Но е страшен аристократ!!!! Невероятна е!!!
за 1 бон ше си зема крокодил и за още един ше му направя пластична и ше стане същият син аристократ!!!! и най-аристократично ше яде догове,санбернари и хрътки......!!!!
котките носят много алергии - съвсем сериозно те съветвам колега да не купуваш ако не си сигурен,че мацката нема да те замеря с мачето или да си направи яка от него.......
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ахаха,аз мисля ,че те на хората носят алергии,не обратното_65536_kb_sec_ написа:тия уличните като ги гледам само от предния капак на мойта кола не са алергични да ги ева![]()
![]()
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
AcOrP написа:_65536_kb_sec_ написа:тия уличните като ги гледам само от предния капак на мойта кола не са алергични да ги ева![]()
![]()
![]()
В мойто ауди живееха 2 катерички ма една котка уби едната а другата изчезна.Мн бяха яки като си играеха сутрин като на анимационно филмче бяха :'(
ааааааааааа значи утрепаната катерица е омирисала Ауди-то и за това не го караш, а не както разправяше че била счупена стойка на скоростите или там каквото

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
AcOrP написа:_65536_kb_sec_ написа:тия уличните като ги гледам само от предния капак на мойта кола не са алергични да ги ева![]()
![]()
![]()
В мойто ауди живееха 2 катерички ма една котка уби едната а другата изчезна.Мн бяха яки като си играеха сутрин като на анимационно филмче бяха :'(
Абе, колега, на това Ауди какво му е оплътнението, бе

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Сондьора написа:колеги търся спешно котенцее .
Ми излез и си фани едно, пълно е

Има в тоя магазин на Солунска и Графа, пълно е с котаци и на патриарха малко от Попа към Аптека като вървиш в дясно също.
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3