Трафика в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 19 Дек 2008, 22:39

WilliamsF1Team написа:Добре бе аз утре сутринта в 8 от Люлин до Студ. град колко време да си дам... :?: :roll:

Колега с теб сме почи един до друг. Аз от триъгълника до японския хотел стигах за 35-50минути а до студентски..............вземи си суха храна :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 19 Дек 2008, 22:48

дружба2-автогарата-студентски=2ч
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 20 Дек 2008, 9:50

Ей тва е София като днес, Младост подуене 5мин, така беше преди години, когато от Младост до центр. гара ходех за 10мин.
Май хората са се изнесли по родните места, а ние порвинциалистите сме останали :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Дек 2008, 10:00

^ Колега , наистина днес си покарах до работата :D
Ей така ако е всеки ден :bchug: :have one: :smoke:

А представяте ли си сега да се сложи едно заграждение около града и никой да не се допуска хахахахаха :mhihi: :mhihi: :mhihi: (шегувам се)

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Дек 2008, 11:38

вчера два пъти летището -бояна и летището-център се справих за един следобед. околовръстното между бистришко шосе и симеоновско е затворено-честито на незнаещите.
жоро,на светофара на горубляне на цариградско е била къщата на бабата и са правя постъпки да ми върнат само 8см на ширина и 30м на дължина от местото!!! и там ше тура бариерата....!!! и ше пускам само кой ми требва у софия. неска се кара супре-приятно. в 9ч на семинарията помислих ,че е имало евакуация заради ядрен взрив-немаше живо пиле. отделно на българия в 10ч беше същото. просто не е истина колко скоро беше времето,когато си бях направил сота в къщи да ми звъни на моят телефон и 11ти август/до света неделя/ - горубляне го правех за 7мин!!!!

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 20 Дек 2008, 11:47

Днес е рай ! :angel:

Сутринта в 8, Зона Б18- НДК,НДК-Гео Милев, Гео Милев- Зона Б18 за 35 минути барабар със стоварването и натоварването на съответните пътници :mhihi: :shock: :D Нема такъв кеф... На Кулата минах за 3 секунди и половина 8)

Обичам Коледааааааааааааааа!!!! И Нова година!!! И всички изпразващи празници :lol:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

Потребител
Аватар

Мнение от Mephistofel » 20 Дек 2008, 11:52

Мдам, кеф е, ама вече бяха успели да се сплескат подобаващо на светофара на Цариградско шосе при Горублянско ханче и задръстването беше доволно. Едно БМВ се беше нахакало в мантинелата на островчето напречно и имаше още няколко ударени коли. Грозна работа.
"Дайте ми шест реда,написани от най-честния човек и аз ще намеря в тях за какво да го обеся!" Кардинал Ришельо

http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Дек 2008, 12:19

Mephistofel написа:Мдам, кеф е, ама вече бяха успели да се сплескат подобаващо на светофара на Цариградско шосе при Горублянско ханче и задръстването беше доволно. Едно БМВ се беше нахакало в мантинелата на островчето напречно и имаше още няколко ударени коли. Грозна работа.

е ми на ъгъла местото мислех да го правя лазарет,още когато немаш светофар-бая пациенти имах ,но после заради светофара се отказах....!!! лобирайте за една барира да ми дадат да си сложа-бмв-тата ше ги пускам на половин цена....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 20 Дек 2008, 12:29

SKISA написа:
Mephistofel написа:Мдам, кеф е, ама вече бяха успели да се сплескат подобаващо на светофара на Цариградско шосе при Горублянско ханче и задръстването беше доволно. Едно БМВ се беше нахакало в мантинелата на островчето напречно и имаше още няколко ударени коли. Грозна работа.

е ми на ъгъла местото мислех да го правя лазарет,още когато немаш светофар-бая пациенти имах ,но после заради светофара се отказах....!!! лобирайте за една барира да ми дадат да си сложа-бмв-тата ше ги пускам на половин цена....

Аз тогава ще слагам бариера в другия край на софия до метро-люлин. Както каза Skisa за бмв-та ще има намаления може и абонамент направо да направим :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Дек 2008, 12:53

Дам, нещо много се хлъзга по завоите днес моята :mhihi: :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Дек 2008, 13:05

и аз днеска цъфнах 20мин по рано от обикновенно на работа,чак ми стана някво тъпо :mhihi: иначе 30-40мин от Толстой до КАТ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Дек 2008, 18:04

23 минути Люлин - Студентски град...

Прекрасно... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 20 Дек 2008, 23:45

Penchev написа: А представяте ли си сега да се сложи едно заграждение около града и никой да не се допуска хахахахаха :mhihi: :mhihi: :mhihi: (шегувам се)

Георги Пенчев

Аааа човек, много силна идея :twisted: Братя, за Бога! барикадирайте София!!!

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Дек 2008, 23:52

ей....!! да ми оставите отнекъде да се върна!!! утре отивам на ски и лично да проверя прохода-предела до банско!!! кат се върна паролата ше е "ям круши"!!!!! :mhihi: да не ме оставите отвънка,ей...!!
жоро,ше ти взривя асансера на сливница ако ме отебете зад барикадата..... :mhihi:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 21 Дек 2008, 0:14

SKISA написа:ей....!! да ми оставите отнекъде да се върна!!! утре отивам на ски и лично да проверя прохода-предела до банско!!! кат се върна паролата ше е "ям круши"!!!!! :mhihi: да не ме оставите отвънка,ей...!!
жоро,ше ти взривя асансера на сливница ако ме отебете зад барикадата..... :mhihi:
Няма да се правят изключения :idea: Кой излезе, няма връщанката :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата