питане за екотакса?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

питане за екотакса?

Мнение от matros » 20 Дек 2008, 23:24

При регистрация на нов внос автомобил на инвалид,дължи ли се продуктовата такса?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 M3 Convertible

Re: питане за екотакса?

Мнение от Ivaka » 21 Дек 2008, 11:27

matros написа:При регистрация на нов внос автомобил на инвалид,дължи ли се продуктовата такса?

Пак имаш еко такса колега ама е с намаление,не съм сигурен колко.
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 21 Дек 2008, 14:39

А добре а да ви питам тая екотакса колко пари е горе долу :roll:
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 21 Дек 2008, 14:52

за 318is 197лв платих ама я писаха 1999 а тя е 93 :mhihi: мисля че има значение годините

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 21 Дек 2008, 21:24

Благодаря колега :yes:
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E70,F10 530d

Мнение от BKirov » 23 Дек 2008, 22:38

@boorislav колега май си се минал :) мойта кола е 92 година и ми взеха 192 лв

Назад към Извън Темата