Броня на Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- боцко
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520,523
да
Аз на скоро си сложих парктроник на задната и предната броня задната броня се сваля за 20 мин максимум със демперите разбира се. НЕ искам да влизам в вашия спор трудно или лесно! Аз не си пробих колата ,парктроника сложих над акомулатора на кутията с буксите. Най трудно ми беше да пробия лаисните точно с коронката която идва с парктроника ,но с бояджииско тиксо става ,има отвори на гредата ,за парктроник които ми помогнаха каде точно трябва да са датчиците .Бронята свалих така :развих 3 те болта на всеки от демперите след това избутах на всичките "копчета" клиновете ,те са на долния ръб на бронята (под колата) след тва развих видиите на задните подкалници (зад задните гуми на пластмасовия подкалник ) и я издърпах на зад колкото да прокарам кабелите. Преди това свалих черната пластмаса в багажника .Качих я за 40 мин
Успех!!!!!!!

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
благодаря ви колеги!другата седмица се хвърлям във филма...пък дали ще е 10 минутен или 2-у часов...все тая...важното е бълкарсото кино да просъществува

- kranki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
колега и аз си слагах парктроник скоро... просто легнах под колата поогледах от каде може да се прокарат кабелите и се хванах за работа
датчиците сложих на местата които си бяха указани на лаистните, кабелите прокарах през дупките които си бяха пробити фабрично в бронята с една по дълга тел - м/у пластмасата и пяната (ако не се лъжа)...изкарах всички кабели до десния калник и там през една доста тясна дупчица един по един ги вкарах до акумулатора (там ми се стори най логично)после монтаж към задната светлина,лека настройка на датчиците и всичко е ок...а дисплея може да си го монтираш кадето ти харесва...всичко ми отне точно час...без да салям брони и да имам некви грижи... ако си до русе някаде заповядай

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
kranki написа:колега и аз си слагах парктроник скоро... просто легнах под колата поогледах от каде може да се прокарат кабелите и се хванах за работадатчиците сложих на местата които си бяха указани на лаистните, кабелите прокарах през дупките които си бяха пробити фабрично в бронята с една по дълга тел - м/у пластмасата и пяната (ако не се лъжа)...изкарах всички кабели до десния калник и там през една доста тясна дупчица един по един ги вкарах до акумулатора (там ми се стори най логично)после монтаж към задната светлина,лека настройка на датчиците и всичко е ок...а дисплея може да си го монтираш кадето ти харесва...всичко ми отне точно час...без да салям брони и да имам некви грижи... ако си до русе някаде заповядай
колега не знам дали моята има подготовка за парктроник

- kranki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
наи лесно е да провериш колега - сваляш лаистните и ще видиш каде са дупките за датчиците а на самите лаистни има оставено място кадето да пробиваш... а там кадето е акумулатора на гредата има една гумена тапичка( доста малка) махни я и просто с една тел виж каде ще излезе...ако не ме домързи утре ще щракна някоя снимка да добиеш представа... 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2