Motorola vs. Sony Ericsson

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Delphin metallic

Мнение от vromosa » 19 Дек 2008, 22:52

Illusion написа:Ама не ме слушаш мен. Не само двигателите подбирам. :D
Стой си на Nokia и няма да имаш ядове. ;)

:yes:
И пак вечерта се прибираш и пак отваряш форума и пак четеш следващия "МАНЯК" как се оплаква че нямало читави Е30-ки... ами колеги читавите Е30-ки си седят в гаражите на хората защото за тях са безценни

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Дек 2008, 13:01

вземи си Сони ериксон и не слушай много много какво ти говорят.
Високият им клас има страхотни телефони с невероятна здравина.
Аз лично имам P1i и от както е закупен е спирал само заради липса на батерия, никакви проблеми със софтуера или с каквото и да било от този сорт. Така че подкрепям с две ръце Сони-то
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 20 Дек 2008, 13:23

имал съм 4 мотороли преди да си взема сегашната нокия и с 4 ръце и 5 крака ти я препоръчвам горешо. :idea:
разполагат с на вид дребни екстри, които се оказват доста полезни в действителност ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 20 Дек 2008, 13:36

Специално тоя модел на Сони Ериксона има доста негативни мнения за него като проблеми с менюто и обхвата :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boris_dy » 20 Дек 2008, 15:54

Колега,за Моторола-та нямам никакви наблюдения,но този SE не е нищо особено.Или по-точно не си струва парите,само рекламата му е много.До сега съм бил само с Nokia,но ми писна да ходя с резервни батерии в джоба,така че съвсем скоро си купих SE /и аз като много други казвах,че няма да взема друга марка/ и съм по-доволен!Много зависи какво търсиш в един телефон,но ако искаш смартфон марката е само HTC и нищо друго!Аз си взех k800i защото има всичко което ми е нужно /телефоните с по-добра камера се броят на пръстите на една ръка,а точно този C902 не е от тях,има прилична батерия и плеър/ и най-важното е,че е евтин! :D Така че прецени си за какво ще го ползваш.Лично аз основно говоря с него и никога не си купувам скъпи телефони, които след една година не струват нищо.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 20 Дек 2008, 15:58

колега.. зависи за кво ти трябва телефона.. аз съм с моторола и съм много доволен.. имал съм 180 телефона до сега и от всичките съм бил най доволен от простите и с малко екстри..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_dreamer » 20 Дек 2008, 16:12

З8 поне в мрежата на глобус :D не пращта ММС и не можеш да ползваш интернет просто мрежата не се разбира с тоя телефон

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miass » 20 Дек 2008, 16:45

Моторолата имат наистина доста екстрички, които не съм срещала при другите телефони, но Сони Ериксона е по-качествен, а и при двете марки направо забравяш кога си зареждал батерията за последно, което лично за мен е основно изискване - много мразя да зареждам батерия.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 20 Дек 2008, 21:56

Ферарито, колкото и да го гледам всеки ден...., колкот и да се опитвам да видя нещо хубаво в него...., ми не успявам... Слабо! Много и то.... SE - адски мноо бъгове в високия им клас... Тоя Бондфон незнам за точно какви проблеми с менюто е чул или е запознат колегато по отгоре, но проблемите с обхват и мрежа ти ги гарантирам ;) Имам доста върнати основно за такъв вид проблеми... За към тея пари, или малко по нагоре аз лично бих се ориентирал към - Е51, 6210 или да кажем 6220, което моделче въпреки че в интерес на истината няам кой знае какви огромни наблюдения все повече ме грабва.... ;)

Успех с покупката!
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 21 Дек 2008, 0:04

ако е за гъзария - първия, ако не взимай сонито ;)
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Дек 2008, 1:52

Имам Едноокия :mhihi: 6500 слайТ,и сонаши-ериксонаши w880i,от нокята съм безкраааайно НЕдоволен.. :confused: Сонито е страотно телефонче,няма грижи с него :) Матарола съм имал един мнооо дрът тип строителни матряли :mhihi: и доскоро V3-Мнооо слабичка и беше батерията,иначе доволно,ама един ден измяука и умря :help: :lol: (беше фтора-3та ръка та не му знам прАисторията :roll: )И те така..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 21 Дек 2008, 2:09

Ми аз след седем сони-ериксона, преди година си взех една нокия. Ползвах я шест месеца и сега си я мъкна като резервен телефон, ако вземе, че ми свърши батерията на осмия сони-ериксон.

Хората, които като мен дълго са ползвали сони-ериксон, привикват към безпроблемността на телефоните от тази марка и започват да я приемат за даденост и се дразнят ужасно на дребните несгоди при другите марки, към които пък тези които са си харесват другите марки са свикнали и на свой ред са приели за даденост. Вбесяваше ме неимоверно много това, че нокията ми през два - три дни си губеше списъка с контактите. Звъни ти телефона, а на дисплея само някакви цифри, които нищо не ти говорят. Да оправяше се с един рестарт, ама...

През 2006-та имах Sony Ericsson P990i. този телефон, не един път на денонощие, ми сигурно и един път на месец не съм го рестартирал, и съм го изтървал и съм го къпал и какво ли не съм го правил...но не се предаде.

А за Моторолите...мисля, че въобще не са в класа на Нокия и Сони-Ериксон...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Дек 2008, 2:12

someone написа:През 2006-та имах Sony Ericsson P990i. този телефон, не един път на денонощие, ми сигурно и един път на месец не съм го рестартирал, и съм го изтървал и съм го къпал и какво ли не съм го правил...но не се предаде.

А за Моторолите...мисля, че въобще не са в класа на Нокия и Сони-Ериксон...

Аз съм имал и все още имам цялата P серия без Р990i, и само добри думи мога да кажа... 8) 8) 8) 8)
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 21 Дек 2008, 13:35

Също и аз съм с две ръце за Сони Ериксон.
Имал съм и Нокия имам две и сега едната от които е Симбиан.
Не са лоши,но много ме дразнят с бавното си мислене и неинтуитивните си менюта. В момента съм с К800i и адски съм доволен от всичко.
Следващия ще е С905 като му падне малко цената,че сега е нереална.
Моторола даже не искам да помирисвам,те даже не можеха да записват на един контакт два и повече телефона,за какво говорим изобщо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 21 Дек 2008, 14:00

NeoPrint написа:Също и аз съм с две ръце за Сони Ериксон.
Имал съм и Нокия имам две и сега едната от които е Симбиан.
Не са лоши,но много ме дразнят с бавното си мислене и неинтуитивните си менюта. В момента съм с К800i и адски съм доволен от всичко.
Следващия ще е С905 като му падне малко цената,че сега е нереална.
Моторола даже не искам да помирисвам,те даже не можеха да записват на един контакт два и повече телефона,за какво говорим изобщо.

аз също съм с к800 имам и nokia 6500 slide незнам кой е по добър не мога да преценя само моторола не взимай адски дървени телефони са
ПС сонито прави яки снимки няма равен

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата