Проблем с парното!!!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
Проблем с парното!!!!
Колеги да попитам до вчера ми работеше парното, а днес като карах реших да го включа, започва да духа и след малко започва да спира. Да попитам това от моторчето ли е или има нещо запушено. 

- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
Ами ако не чуваш да бучи моторчето, значи е от него. проблема може да е в самото моторче или пък в копчето дето го пускаш.
Невярвам да е нещо запушено защото щеше да спре да духа изобщо.
Невярвам да е нещо запушено защото щеше да спре да духа изобщо.
здр
твърде е вероятно да е от моторчето.ако върви само на 4 степен може да има проблем в товарните съпротивления!мотора е на втулки и е възможно с времето като не се смазва да се движи по трудно и понеже от 1 до 3 степен е през споменатите товарни съпротивления и е с понижена мощност е възможно да се случва това!най вероятно трябва сваляне и смазване а ако са износени втулки смяна.ако са съпротивленията също смяна!за мотора се сваля от към двигателя.за товарните съпротивления при някой модели от кам шофьорските крака а при други са под самия мотор на парното.има теми със снимки и подробни обяснения.потърси ги!
BMW forever

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
И при мен е така. Пускам го на 4 и после свалям 3, 2... и нема ядове.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
Re: е30
KPETEH написа:И при мен е така. Пускам го на 4 и после свалям 3, 2... и нема ядове.
Отдели 1-2 часа някой ден да го смажеш, щото и аз бях така 1 година и на следващата ново

Re: е30
Ти за тва време тряя да свалиш мотора+скорости и кардан,не отнема повече от 15-20мин,да свалиш капака с 4те болтчета 7 и 4 пластмасови вьздухозаборници,след това ВД 40 за промивка,и на финала финно машинно масло,став акто ново!!ако са здрави втулките деIndiana написа:KPETEH написа:И при мен е така. Пускам го на 4 и после свалям 3, 2... и нема ядове.
Отдели 1-2 часа някой ден да го смажеш, щото и аз бях така 1 година и на следващата ново

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
6 мнения
• Страница 1 от 1