Motorola vs. Sony Ericsson
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vromosa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Delphin metallic
Illusion написа:Ама не ме слушаш мен. Не само двигателите подбирам.![]()
Стой си на Nokia и няма да имаш ядове.

И пак вечерта се прибираш и пак отваряш форума и пак четеш следващия "МАНЯК" как се оплаква че нямало читави Е30-ки... ами колеги читавите Е30-ки си седят в гаражите на хората защото за тях са безценни
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
вземи си Сони ериксон и не слушай много много какво ти говорят.
Високият им клас има страхотни телефони с невероятна здравина.
Аз лично имам P1i и от както е закупен е спирал само заради липса на батерия, никакви проблеми със софтуера или с каквото и да било от този сорт. Така че подкрепям с две ръце Сони-то
Високият им клас има страхотни телефони с невероятна здравина.
Аз лично имам P1i и от както е закупен е спирал само заради липса на батерия, никакви проблеми със софтуера или с каквото и да било от този сорт. Така че подкрепям с две ръце Сони-то

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
имал съм 4 мотороли преди да си взема сегашната нокия и с 4 ръце и 5 крака ти я препоръчвам горешо.
разполагат с на вид дребни екстри, които се оказват доста полезни в действителност

разполагат с на вид дребни екстри, които се оказват доста полезни в действителност

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Специално тоя модел на Сони Ериксона има доста негативни мнения за него като проблеми с менюто и обхвата 

Колега,за Моторола-та нямам никакви наблюдения,но този SE не е нищо особено.Или по-точно не си струва парите,само рекламата му е много.До сега съм бил само с Nokia,но ми писна да ходя с резервни батерии в джоба,така че съвсем скоро си купих SE /и аз като много други казвах,че няма да взема друга марка/ и съм по-доволен!Много зависи какво търсиш в един телефон,но ако искаш смартфон марката е само HTC и нищо друго!Аз си взех k800i защото има всичко което ми е нужно /телефоните с по-добра камера се броят на пръстите на една ръка,а точно този C902 не е от тях,има прилична батерия и плеър/ и най-важното е,че е евтин!
Така че прецени си за какво ще го ползваш.Лично аз основно говоря с него и никога не си купувам скъпи телефони, които след една година не струват нищо.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
колега.. зависи за кво ти трябва телефона.. аз съм с моторола и съм много доволен.. имал съм 180 телефона до сега и от всичките съм бил най доволен от простите и с малко екстри..
- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
З8 поне в мрежата на глобус
не пращта ММС и не можеш да ползваш интернет просто мрежата не се разбира с тоя телефон

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
Ферарито, колкото и да го гледам всеки ден...., колкот и да се опитвам да видя нещо хубаво в него...., ми не успявам... Слабо! Много и то.... SE - адски мноо бъгове в високия им клас... Тоя Бондфон незнам за точно какви проблеми с менюто е чул или е запознат колегато по отгоре, но проблемите с обхват и мрежа ти ги гарантирам
Имам доста върнати основно за такъв вид проблеми... За към тея пари, или малко по нагоре аз лично бих се ориентирал към - Е51, 6210 или да кажем 6220, което моделче въпреки че в интерес на истината няам кой знае какви огромни наблюдения все повече ме грабва....
Успех с покупката!

Успех с покупката!
E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Имам Едноокия
6500 слайТ,и сонаши-ериксонаши w880i,от нокята съм безкраааайно НЕдоволен..
Сонито е страотно телефонче,няма грижи с него
Матарола съм имал един мнооо дрът тип строителни матряли
и доскоро V3-Мнооо слабичка и беше батерията,иначе доволно,ама един ден измяука и умря
(беше фтора-3та ръка та не му знам прАисторията
)И те така..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ми аз след седем сони-ериксона, преди година си взех една нокия. Ползвах я шест месеца и сега си я мъкна като резервен телефон, ако вземе, че ми свърши батерията на осмия сони-ериксон.
Хората, които като мен дълго са ползвали сони-ериксон, привикват към безпроблемността на телефоните от тази марка и започват да я приемат за даденост и се дразнят ужасно на дребните несгоди при другите марки, към които пък тези които са си харесват другите марки са свикнали и на свой ред са приели за даденост. Вбесяваше ме неимоверно много това, че нокията ми през два - три дни си губеше списъка с контактите. Звъни ти телефона, а на дисплея само някакви цифри, които нищо не ти говорят. Да оправяше се с един рестарт, ама...
През 2006-та имах Sony Ericsson P990i. този телефон, не един път на денонощие, ми сигурно и един път на месец не съм го рестартирал, и съм го изтървал и съм го къпал и какво ли не съм го правил...но не се предаде.
А за Моторолите...мисля, че въобще не са в класа на Нокия и Сони-Ериксон...
Хората, които като мен дълго са ползвали сони-ериксон, привикват към безпроблемността на телефоните от тази марка и започват да я приемат за даденост и се дразнят ужасно на дребните несгоди при другите марки, към които пък тези които са си харесват другите марки са свикнали и на свой ред са приели за даденост. Вбесяваше ме неимоверно много това, че нокията ми през два - три дни си губеше списъка с контактите. Звъни ти телефона, а на дисплея само някакви цифри, които нищо не ти говорят. Да оправяше се с един рестарт, ама...
През 2006-та имах Sony Ericsson P990i. този телефон, не един път на денонощие, ми сигурно и един път на месец не съм го рестартирал, и съм го изтървал и съм го къпал и какво ли не съм го правил...но не се предаде.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
someone написа:През 2006-та имах Sony Ericsson P990i. този телефон, не един път на денонощие, ми сигурно и един път на месец не съм го рестартирал, и съм го изтървал и съм го къпал и какво ли не съм го правил...но не се предаде.
Аз съм имал и все още имам цялата P серия без Р990i, и само добри думи мога да кажа...

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Също и аз съм с две ръце за Сони Ериксон.
Имал съм и Нокия имам две и сега едната от които е Симбиан.
Не са лоши,но много ме дразнят с бавното си мислене и неинтуитивните си менюта. В момента съм с К800i и адски съм доволен от всичко.
Следващия ще е С905 като му падне малко цената,че сега е нереална.
Моторола даже не искам да помирисвам,те даже не можеха да записват на един контакт два и повече телефона,за какво говорим изобщо.
Не са лоши,но много ме дразнят с бавното си мислене и неинтуитивните си менюта. В момента съм с К800i и адски съм доволен от всичко.
Моторола даже не искам да помирисвам,те даже не можеха да записват на един контакт два и повече телефона,за какво говорим изобщо.
- borislav
- младши ентусиаст
-
NeoPrint написа:Също и аз съм с две ръце за Сони Ериксон.
аз също съм с к800 имам и nokia 6500 slide незнам кой е по добър не мога да преценя само моторола не взимай адски дървени телефони са
ПС сонито прави яки снимки няма равен
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3