Идва ли края на ГАЗ-та
Модератор: Технически модератори
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Pei4 написа:Твърдо ЗА газта. Пътувам до София и обратно всяка седмица, отделно и градско. Ако вървеше и с говна щях да е карамАко вървеше и с вода щях да е карам. Няма по-голям кеф да караш любимата марка ! По-добре да е карам, отколкото да и се радвам паркирана някъде

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Честно казано ме е страх от произшевствия с газова уредба и затова минах на дизел а не сложих газ на 525 -та . Нещото което не харесвам при дизела е специфичния шум от помпата . Но като направя сметка за 5 години колко съм спестил от карането на дизел забравям за шума

- Не мисля ,че ако имаш финансова сила трябва да си прахосваш парите . Така, че намеци за икономий поради безпаричие ми се виждат неуместни. Забелязъл съм ,че много хора, които могат да си позволят и 5000 кубикова кола , включително и моя милост, карат или на газ , или дизел или някоя малолитражка .
- А газта тепърва идва -сигурен съм
- prestige6969
- кандидат ентусиаст
-
рекордно ниска цена на петрола от 4 години насам 36 долара за барел, цената на газта 0.92 лв..Бензин 100 октана - 1.92 лв, Дали е изгодно на ГАЗ, ЦЯЛ ЛЕВ РАЗЛИКА. ДАЙТЕ МНЕНИЯ КОЛЕГИ!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Естественно че ще се вдигнатE34 - Fanatic написа:От НГ го дават пак да се дигат горивата!![]()
![]()
![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Всеки сам решава на какво да си кара. Но не виждам защо при едни и същи пари да не карам близо 2 пъти повече (при 89 стотинки на литър).
А и масово караме коли в ценовия диапазон 3 до 6 хиляди лева. Колкото струва общо взето всяка кола от тея години. Защо колата, която карам всеки ден да не е от любимата ми марка и модел? Макар и да немога да си позволя да я карам по 500 километра седмично на бензин (колкото минавам на газ) и да пестя по 100 лева на месец (наема за общижитието + месечна карта за залата).
И найстина невиждам връзка между между финансовото положение и горивото(алтернативно), на което караш --
А за край на газта - едва ли. По-скоро обратното.
А и масово караме коли в ценовия диапазон 3 до 6 хиляди лева. Колкото струва общо взето всяка кола от тея години. Защо колата, която карам всеки ден да не е от любимата ми марка и модел? Макар и да немога да си позволя да я карам по 500 километра седмично на бензин (колкото минавам на газ) и да пестя по 100 лева на месец (наема за общижитието + месечна карта за залата).
И найстина невиждам връзка между между финансовото положение и горивото(алтернативно), на което караш --

А за край на газта - едва ли. По-скоро обратното.

E34, E38
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Това за залата най ми харесаjustboy написа:+ месечна карта за залата).

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
Re: re
slavianko написа:Това за залата най ми харесаjustboy написа:+ месечна карта за залата).![]()
Що не мислеха всички като теб??? Щях да съм милионер
![]()

това с горивата ми се струва затишие пред буря

като си сметна разходите за бензин на месец ами аз спокоино мога да си слижа газ с тия пари и през този същия месец да продължа на алтернативно гориво и почти няма да се усети финансово, по евтино
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Не е ли да мирише на бензин,масло + феродо на куп - ей неможе да се издържа
Една лятна нощ след 01.00 часа с брат ми с двете комбита направихме 8 обиколки на заварка на пътния възел Бояна в София и след като спряхме на ОМВ-то да сипя гориво ,че ми свърши и на последната обиколка сякаш АСЦ се появи в завоя
като спряхме на колонките и без да гасим колите естествено излязахме от тях ,гледката беше просто култова
миризма на всички възможни течности + пукащи генерации
Ей това не го давам за нищо
Георги Пенчев

Ей това не го давам за нищо

Георги Пенчев
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
Ми прав е Жоро , за какъв край да говориме като за мен и доста колеги не е имало начало

На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
- plboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m20b20 turbo, E38 725tds
по принцип като решиш да си караш колата не те притеснява дали ще е на газ или бензин или метан или дизел, но ако е по евтино е по добре де - най вече пак ако я караш много колата. Пак и на всички колите ни са с големи мотори така, чене ги жалете и може и на газ при добра центровка да варвят почти като бензина
King Regards, 0888 750 222
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
plboy написа:по принцип като решиш да си караш колата не те притеснява дали ще е на газ или бензин или метан или дизел, но ако е по евтино е по добре де - най вече пак ако я караш много колата. Пак и на всички колите ни са с големи мотори така, чене ги жалете и може и на газ при добра центровка да варвят почти като бензина
това почти като на бензин хич не ме кефи

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
феня,тая газова аз ли съм ти я слагал,че такъв разхода бе
и като минеш на фаг групата с техните тди,не само,че ще го забръснеш,ами и ще фтасаш

и като минеш на фаг групата с техните тди,не само,че ще го забръснеш,ами и ще фтасаш
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче