Проблем с ксенона на различни коли

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: 318 i

Проблем с ксенона на различни коли

Мнение от krasy1982 » 19 Дек 2008, 20:55

Здравейте. Понеже ксенона стана голяма гъзария в последно време много от моите приятели наслагаха H.I.D. системи. На всички от тях обаче възникнаха следните проблеми след като сложиха ксенон и на дългите. В момента на превключване между къси и дълги и таблото започва да откача. Стрелките се мърдат неадекватно, губи дневен километраж и още куп неща. Знаете ли как мога да реша проблема?

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 20 Дек 2008, 10:47

Аз при Е36 и е39 проблем не съм имал. При Браво понякога гаснат късите когато се включат дългите, при пасат 5 се случва да не запали фар. Тези проблеми често се решават с допълнително реле или просто се слагат подходящи баласти.

п.с. ксенон на дългите според мен е излишно, освен ако някой, не кара доста на места където се налага използването на силен фар.

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 20 Дек 2008, 10:55

Burningparis написа:п.с. ксенон на дългите според мен е излишно, освен ако някой, не кара доста на места където се налага използването на силен фар.

:OT: :mhihi: Особенно при теб :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 20 Дек 2008, 12:15

:OT: няма го вече :mhihi:

Назад към Извън Темата