помощ, ше ми вземат книжката :(

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 18 Дек 2008, 21:36

Mollov написа:
SaSo написа:Хмммм не го знаех... Разликата беше 16 мин... Което е брутално... А аз да съм седял в колата максимум 1... Това е пълна простотия...

Мдам... почерпил си ги яко... т.е. тоя, който са го пуснали, пък ти си "намазал" показанието и е нямало нужда да се мъчат да го пишат на линейка (например)...

Само че не е сигурно, че в съда ще падне акта/наказателното... щото куката може да се оправдае, че е допуснал техническа грешка, щото ти си бил струпал двата "комплекта" документи на едно и ония е мислел, че е взимал твоя, пък погрешка е взел на жена ти... така че не се точи прекалено много...

Той на жена ми за какво да взима документите след като е пътник :) Няма логика... Аз имам свидетел и той има свидетел... Аз имам черно на бяло че е взел чужди документи той няма нищо освен един радар, който е субективен фактор...Тоесто той може да е засякък кой и да е и да ми го плесне на мене... Ще падне голяма веселба в съда... Тоя ще го съсипя...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от alincoo » 20 Дек 2008, 1:28

То по закон документите на жена ти нямат работа в теб. Така че, разбираш ли кой е в по-деликатно положение. Освен това той ти е поискал документите, а не ти е бръкнал в задния джоб примерно и да си ги е взел сам :) Мъчиш се от муха да правиш слон.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 20 Дек 2008, 1:42

Mollov написа:
SaSo написа:И аз изгорях с ограничение 60км/ч искаха да ми препишат 93км/ч ( КАРАХ БАНИЧАРКА КОЯТО ГИ ВДИГА ЗА ОКОЛО 3КМ :mhihi: :mhihi: )... Не беше моя скоростта и тъй като сметнах че няма начин да го докажа...

Спасението е да погледнеш часа на засичането на скоростта и моментния час (на радара си ги пише отделно)... ако е голяма разликата (3, дори 5 мин) им кажи да викнат офицер за справка на показанието... ако има цели 5 минути разлика им казваш да викат офицер и направо звънни в дежурната на 165, че се опитват да ти пробутат показание.... току що си спрян, а засеченото показание е на 5 мин.... в повечето случаи тия дето са те спряли се сдухват още преди да си звъннал на 165 и те гонят...

Мерси за съвета следващия път ще погледна и часа в който са ме засекли , защото аз не го направих като ме спряха и като нищо аз съм го отнесъл заради някой друг.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 20 Дек 2008, 3:57

alincoo написа:То по закон документите на жена ти нямат работа в теб. Така че, разбираш ли кой е в по-деликатно положение. Освен това той ти е поискал документите, а не ти е бръкнал в задния джоб примерно и да си ги е взел сам :) Мъчиш се от муха да правиш слон.

Имам чувството че имаме ушав в редиците... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Приятелю аз съм си упоменал защо съм дал документа на жена ми ! Имам си адвокатка която ще ти събуе гащичките още преди да си се усетил... Споко няма да изгоря.. Твоя колега ще е ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 20 Дек 2008, 4:15

абе колега , що не даде някои лев , в софия не ми се е случвало да не взимат до сега :mhihi: преди няколко дена си тръгваме от син сити , обаче аз пиян на кирка и колата отпред и реших да я преместя отстрани защото немога да я заеба на булеварда , а немога и да я карам до там където спях защото е далече. И качвам се аз , тамън завивам след син сити и бам патрулката зад мене. Идва , вика документите , ама аз пиян и ми стана смешно и взех да се хила , тоя вика пил ли си , викам мииии пил съм , само си преместих колата ала бала , тоя вика документите и в патрулката при нас :mhihi: качвам се аз отзад , и се почва , сегааа 2 години без книжка , ала бала , редовните номера :mhihi: викам господа полицаи моля ви се даите нещо да измислим :mhihi: единия се обърна и ме погледна , вика 200 лева и може да направим компромис задето само си я преместил , викам ааааа аз съм беден студент от каде 200 лева да имам :mhihi: :mhihi: :mhihi: обаче ушев хитър , вика бедни студенти с бмв-та в син сити няма :mhihi: :mhihi: :mhihi: викам има няма , имам тука едни 60 лева , ако искате да ви ги дам , от сърце :mhihi: тея са почудиха , викат даваи и внимаваи , че маи ти е трудно да говориш и да ходиш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
It`s party time !

Предишна

Назад към Извън Темата