Motorola vs. Sony Ericsson

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Delphin metallic

Motorola vs. Sony Ericsson

Мнение от vromosa » 19 Дек 2008, 21:46

Колеги,не мога да се реша кои апарат да взема.Досега съм нямал една от двете марки телефони,ползвъл съм само Нокиа.Някои от Вас ако е притежавал някои от моделите да сподели мнение.
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=31934

http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=30327
И пак вечерта се прибираш и пак отваряш форума и пак четеш следващия "МАНЯК" как се оплаква че нямало читави Е30-ки... ами колеги читавите Е30-ки си седят в гаражите на хората защото за тях са безценни

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 19 Дек 2008, 21:48

Никога до сега съм нямал Моторола, но съм сменил доста Сони Ериксони и мога да кажа, че подкрепям с две ръце тези телефони. Сега съм с K850 и, да чукна на дърво, съм много много доволен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Re: Motorola vs. Sony Ericsson

Мнение от Brat mu » 19 Дек 2008, 21:52

vromosa написа:Колеги,не мога да се реша кои апарат да взема.Досега съм нямал една от двете марки телефони,ползвъл съм само Нокиа.Някои от Вас ако е притежавал някои от моделите да сподели мнение.

По- принцип най-добре nokia,но щом си решил между тези двата...всеки си има предимства,основното предимство на мотото е,че е смартфон.Сони ериксона има доста по- добра камера,звук и според мен също така е с по-добър дизайн.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 19 Дек 2008, 21:52

Аз пък те съветвам да не сменяш марката - Нокиа! Какво ли не съм имала, хахах, само не Нокиа и следващия ще е такъв! ;) :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 19 Дек 2008, 21:57

Apassionata написа:Аз пък те съветвам да не сменяш марката - Нокиа! Какво ли не съм имала, хахах, само не Нокиа и следващия ще е такъв! ;) :mhihi:

Типично женски съвет :mhihi: :mhihi: :mhihi: Apassionata, бъзикам се, да не се обидиш ;)
Мани ги тея Нокии:) Имал съм 2 смартфона на Нокиа и двата даваха много бъгове, а бяха финландски.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Motorola vs. Sony Ericsson

Мнение от vromosa » 19 Дек 2008, 22:07

Brat mu написа:
vromosa написа:Колеги,не мога да се реша кои апарат да взема.Досега съм нямал една от двете марки телефони,ползвъл съм само Нокиа.Някои от Вас ако е притежавал някои от моделите да сподели мнение.

По- принцип най-добре nokia,но щом си решил между тези двата...всеки си има предимства,основното предимство на мотото е,че е смартфон.Сони ериксона има доста по- добра камера,звук и според мен също така е с по-добър дизайн.

За Нокиата няма спор,мотото точно за това ме спира че е смарт ;)
И пак вечерта се прибираш и пак отваряш форума и пак четеш следващия "МАНЯК" как се оплаква че нямало читави Е30-ки... ами колеги читавите Е30-ки си седят в гаражите на хората защото за тях са безценни

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vromosa » 19 Дек 2008, 22:09

Apassionata написа:Аз пък те съветвам да не сменяш марката - Нокиа! Какво ли не съм имала, хахах, само не Нокиа и следващия ще е такъв! ;) :mhihi:

Маи няма да изневеря на марката ;) :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 19 Дек 2008, 22:11

savski написа:Типично женски съвет :mhihi: :mhihi: :mhihi: Apassionata, бъзикам се, да не се обидиш ;)
Мани ги тея Нокии:) Имал съм 2 смартфона на Нокиа и двата даваха много бъгове, а бяха финландски.

Ми аз пък откакто имам джиджавка в джоба,само нокии ползвам...вече смених 3ти симбиан...и не е като да не ги ползвам...я ми кажи какви дефекти дават,или по-скоро са ти прекалено сложни "умните" телефони...
взимай нокиа,мани ги тия ериксони и мотороли... ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 19 Дек 2008, 22:11

Sony Ericsson +1
///M
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 19 Дек 2008, 22:33

Сони и Ериксон :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vromosa » 19 Дек 2008, 22:36

Благодаря за бързите и изчерпателни мнения :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 19 Дек 2008, 22:37

///MapTo написа: Ми аз пък откакто имам джиджавка в джоба,само нокии ползвам...вече смених 3ти симбиан...и не е като да не ги ползвам...я ми кажи какви дефекти дават,или по-скоро са ти прекалено сложни "умните" телефони...
взимай нокиа,мани ги тия ериксони и мотороли... ;)

Да са ми прекалено сложни? Благодаря за високото мнение за мен! ;) Иначе и на дватата телефона се случваше след известно време като поработят без да се изключват да не могат да набират номера от телефонния указател, на 6680-ката ми изчезваше дисплея от време на време. Не мога да се сетя за друго в момента. Ако се сетя, ще го добавя.
Може би въпрос на късмет, но определено не са ми били сложни!

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 19 Дек 2008, 22:42

Ама не ме слушаш мен. Не само двигателите подбирам. :D
Стой си на Nokia и няма да имаш ядове. ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 19 Дек 2008, 22:47

savski написа:Да са ми прекалено сложни? Благодаря за високото мнение за мен! ;) Иначе и на дватата телефона се случваше след известно време като поработят без да се изключват да не могат да набират номера от телефонния указател, на 6680-ката ми изчезваше дисплея от време на време. Не мога да се сетя за друго в момента. Ако се сетя, ще го добавя.
Може би въпрос на късмет, но определено не са ми били сложни!

Начи глей ся..погрешно си ме разбрал..нищо лично към теб,ако си се обидил,съжалявам,не съм искал така да прозвучи...ма се пак тоя симбиян се води някъв малък PC..има си процесор и т.н..тия телефони си искат рестарт 1 път на денонощие ;)
Аз нямам никакви ядове..в момента ползвам N93i и ще го сменям с N97 в най-скоро време..еми по-удобен телефон от симбиана за мен лично няма :)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 19 Дек 2008, 22:52

///MapTo написа:Начи глей ся..погрешно си ме разбрал..нищо лично към теб,ако си се обидил,съжалявам,не съм искал така да прозвучи...ма се пак тоя симбиян се води някъв малък PC..има си процесор и т.н..тия телефони си искат рестарт 1 път на денонощие ;)
Аз нямам никакви ядове..в момента ползвам N93i и ще го сменям с N97 в най-скоро време..еми по-удобен телефон от симбиана за мен лично няма :)

Брех, това за рестарта не съм го знаел! :) Ето, че човек винаги има какво да научи. Рядко позволявам телефона ми да се изключи поради липса на батерия затова и често се случва телефоните ми да не биват рестартирани със седмици. Може би заради това са били проблемите ми със смартовете.
///MapTo, грешно съм те разбрал. Важното е, че сега се разбрахме! :) Поздрави ;)
Последна промяна savski на 19 Дек 2008, 22:53, променена общо 2 пъти

Следваща

Назад към Извън Темата