някой поръчвал ли е парфюми от get.bg?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
някой поръчвал ли е парфюми от get.bg?
Някой да е поръчвал парфюм от ГЕТ.БГ да ми каже истински ли са?
Гледам цената на моя е на половина почти? Един приятел ми каза ,че цените са им такива защото не плащали ДДС и мито? както и това че не е магазин и няма наем който да се избива?
Гледам цената на моя е на половина почти? Един приятел ми каза ,че цените са им такива защото не плащали ДДС и мито? както и това че не е магазин и няма наем който да се избива?

- blackrider
- младши ентусиаст
-
явно никой не е поръчвал от ГЕТ.БГ-то. Докато чакам да ми отговори някой ,аз си поръчах едно парфюмче. Когато го получа ще дам отзиви ....менте ли е или истински! 

- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
Аз съм поръчвал и бяха коректни. Същият парфюм съм си го купувал от официален магазин и няма разлика.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
www.parfum-bg.com
Поръчвали сме няколко пъти и всичко е ОК.Тестерите са си тестери,
парфумите са си парфуми.А и обслужването е на ниво.
Поръчвали сме няколко пъти и всичко е ОК.Тестерите са си тестери,
парфумите са си парфуми.А и обслужването е на ниво.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
За мен най-добрите са www.megashop.bg !!!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- blackrider
- младши ентусиаст
-
И така........ днес си взех лично парфюма VERSACHE синьото шише от GET.BG 30ml за 40.84 лв. /въпреки,че си го взех лично от офиса им ми начислиха такса от 3лв за куриерска услуга
/
тръгнах си и го разопаковах в колата на един светофар. Опаковката бе от целуфан като бар кода е на самата кутийка ,не на целуфана отгоре? Пръснах и веднага усетих ,че миризмата е по слаба и не така концентрирана! Ядосах се и им вдигнах един скандал,че продават ментета и искам да го върна! Но не ги връщали защото вече съм го бил разпечатал! То по тая логика може да ми продадът лайно в кутийка на VERSACHE без аз да знам какво има вътре докато не го закупя и разпечатам
Отидох веднага до магазин ДРАКА от който винаги си пазарувам парфюми /както и от ЦУМ/ и си купих още един VERSACHE. на пръв поглед всичко е едно и също ,само че парфюма от ДРАКА бар кода е сложен над целуфана! Т.Е. няма как да се разпечата без да се скъса.Докато от ГЕТ.БГ целуфана се маха ,а бар кода си седи на кутийката. Правих неколко проби и различни хора мирисаха. Всички до един казаха ,че миризмата /от ДРАКА/ е по концентрирана и по-силна. От ГЕТ.БГ е по слаба ......но всъщност си приличали ! А аз вече няма да си пазарувам парфюми от български сайтове! За мен парфюма от ГЕТ.БГ е доставен от някоя китайска република / тези там не се спряха в ментосването и дубликатите /
Това са мойте впечатления и проби !
Весели празници !
пп. Разликата в цената от ДРАКА и ГЕТ.БГ е 20лв по-вече ,но с 100% гаранция за ОРИГИНАЛ

тръгнах си и го разопаковах в колата на един светофар. Опаковката бе от целуфан като бар кода е на самата кутийка ,не на целуфана отгоре? Пръснах и веднага усетих ,че миризмата е по слаба и не така концентрирана! Ядосах се и им вдигнах един скандал,че продават ментета и искам да го върна! Но не ги връщали защото вече съм го бил разпечатал! То по тая логика може да ми продадът лайно в кутийка на VERSACHE без аз да знам какво има вътре докато не го закупя и разпечатам

Отидох веднага до магазин ДРАКА от който винаги си пазарувам парфюми /както и от ЦУМ/ и си купих още един VERSACHE. на пръв поглед всичко е едно и също ,само че парфюма от ДРАКА бар кода е сложен над целуфана! Т.Е. няма как да се разпечата без да се скъса.Докато от ГЕТ.БГ целуфана се маха ,а бар кода си седи на кутийката. Правих неколко проби и различни хора мирисаха. Всички до един казаха ,че миризмата /от ДРАКА/ е по концентрирана и по-силна. От ГЕТ.БГ е по слаба ......но всъщност си приличали ! А аз вече няма да си пазарувам парфюми от български сайтове! За мен парфюма от ГЕТ.БГ е доставен от някоя китайска република / тези там не се спряха в ментосването и дубликатите /
Това са мойте впечатления и проби !
Весели празници !
пп. Разликата в цената от ДРАКА и ГЕТ.БГ е 20лв по-вече ,но с 100% гаранция за ОРИГИНАЛ

11 мнения
• Страница 1 от 1