хелп за куче?
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
хелп за куче?
искам да купя на жена ми самоед?
търся някой, който продава ?
ако не, търся някой, който разбира и може да ми даде съвет при правилния избор ?:)
търся някой, който продава ?
ако не, търся някой, който разбира и може да ми даде съвет при правилния избор ?:)

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Баце за качествено куче се ориентирай към чужбина /Сърбия,Украйна поне/или към клуба на породата в БГ. Имай предвид,че кинологията в БГ е пълна помия и шепа са читавите хора и кучета тук.
Тествай тук дали ще изскочи нещо:
http://dog.bg/forum/index.php
Само не прави грешката да купуваш от магазин или без родословие /или с фалшиво такова/. Провери към какви болести е предразположена породата и се увери,че купуваш куче от здрави родители,че да не те боли глава после.
Успех.
Тествай тук дали ще изскочи нещо:
http://dog.bg/forum/index.php
Само не прави грешката да купуваш от магазин или без родословие /или с фалшиво такова/. Провери към какви болести е предразположена породата и се увери,че купуваш куче от здрави родители,че да не те боли глава после.
Успех.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Самоеди има в магазините и им дават родословие? И аз съм се интересувал при приятел със зоо. Мисля, че е сравнително често срещана порода. И трудно се "фалшифицира". Породата, не родословието.
Бате, обаче самоедът жената ли го иска? Мисля, че не е това, което изглежда... Красиво е, ама не е за гушкане, то си е сибирски вълкодав, теглещо куче, овчарка. Силен характер са.
Ако търси куче да е рошаво и готино, по - добре чау - чау!
Бате, обаче самоедът жената ли го иска? Мисля, че не е това, което изглежда... Красиво е, ама не е за гушкане, то си е сибирски вълкодав, теглещо куче, овчарка. Силен характер са.
Ако търси куче да е рошаво и готино, по - добре чау - чау!
- Engi
-
Нощния ездач
-
самоед иска бате
ма тя знае какво иска, преди имаше коли, са вече иска нещо по-масивно
в смисъл, тя е в час
ма тя знае какво иска, преди имаше коли, са вече иска нещо по-масивно

в смисъл, тя е в час

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ok,успех, наистина са много... аристократични кучета.
Според мен поразпитай приятели със зоомагазин. Смятам, че не рискуваш много ако сигурен човек ти го вкара. Все едно си търсиш хъски или маламут.
Поздрави и успех, и като го вземете, пусни снимки. Те са много красиви и като бебета
Според мен поразпитай приятели със зоомагазин. Смятам, че не рискуваш много ако сигурен човек ти го вкара. Все едно си търсиш хъски или маламут.
Поздрави и успех, и като го вземете, пусни снимки. Те са много красиви и като бебета

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
За куче живяло в аквариум на витрина не ми говорете. Отделно как се разминават интересите на магазина и на евентуалния собственик,а и как мислите дали читави кутрета стигат до кошмара да се продават по този начин
Има едно кучило,жената го намери. Дерзай,колега
http://dog.bg/forum/index.php/topic,20647.0.html

Има едно кучило,жената го намери. Дерзай,колега
http://dog.bg/forum/index.php/topic,20647.0.html
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
NeoPrint написа:За куче живяло в аквариум на витрина не ми говорете. Отделно как се разминават интересите на магазина и на евентуалния собственик,а и как мислите дали читави кутрета стигат до кошмара да се продават по този начин![]()
Не ве, адаш. Имах предвид да намери зоомагазинер който да му направи това, което направи ти в момента... Да издири читаво котило.
Те по принцип така действат, когато няма налични или за свои хора. Поне такова ми е на мен впечатлението.
Не говорех за родени в аквариум или клетка... Говорех да му ги вкарат отвън.
Поздрави!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Много приятно изглеждащи,спокойни кучета,ако не се лъжа са създадени преди много години за китайския императорски двор,със син език,благороднициD3BEP написа:Ако търси куче да е рошаво и готино, по - добре чау - чау!

П.С. Не съм спец по темата,но ми се струва ,че е доста прав Дзвер

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
D3BEP написа:Бате, обаче самоедът жената ли го иска? Мисля, че не е това, което изглежда... Красиво е, ама не е за гушкане, то си е сибирски вълкодав, теглещо куче, овчарка. Силен характер са.
ти ги изкара зверове

имам приятел с такова и го рахожда пред блока ми всеки ден. Кучето е женско, и е много дружелюбно и сега в студа ужасно много се радва еле като падне малко сняг

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
14 мнения
• Страница 1 от 1