"Ремонт" в БОВА КАР
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- safety car F1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 n52b30
"Ремонт" в БОВА КАР
Колеги вижте колко пари взеха на познат за смяна на свещи+една бобина.Преценете сами дали си заслужава да се ходи в оторизиран сервиз
http://store.picbg.net/pubpic/5F/D5/6a3 ... e45fd5.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/5F/D5/6a3 ... e45fd5.jpg
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Това е спорен въпрос,защото точно преди 1 час си смених датчика на коляновия вал във Варна Карс,което е оторизиран сервиз за Варна и ми взеха 30 лв за труд а в сервиз на Бош ми искаха 60 лв за същата процедура
- safety car F1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 n52b30
im0tep написа:Това е спорен въпрос,защото точно преди 1 час си смених датчика на коляновия вал във Варна Карс,което е оторизиран сервиз за Варна и ми взеха 30 лв за труд а в сервиз на Бош ми искаха 60 лв за същата процедура
Не е спорен въпрос колега.Просто съм потресен от цени.колата е Е46 320i 2000g
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Е да то е ясно,че тази сума която са му взели е космическа за смяна на свещи и една бобина,но явно не всичко е толкова скъпо.Аз също останах потресен от разликата в цената която ми искат...и най-вече от това,че в оторизирания сервиз беше по-евтино...дори се връщах втори път да питам за цената преди да оставя колата да я правят 

- rumentanka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91
- Детайли за колата: 143 к.с. 2009г.

А съм и още по-потресен от факта че колегата ги е платил тия пари,за бих казал смешна процедура

- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Vader написа:Има нещо сгрешено-погледнете количествата: 9 свещи,10 бобини и т.н., и всичко по една и съща цена.
Това за количеството е времето за работа.На мен друго ми е интересно ако някой колега е ходил в оторизирани сервизи в другите градове да сподели колко взимат там за диагностика,защото на тази фактура има едни цифри и описания дето излизат кам 150 без ддс.За закачане на компютър после пак за изчистване на грешки и пак за проверка дме.това всичко го правят в всеки друг сервиз за 30 лв!
- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
Охооо, и аз съм се патил там, за смяна масла, филтри, антифриз и т.н., А после като отидох при Апи до Била, ми и той с оригинални масла, антифризи...абе всичко едно към едно си го има... с една дума набутвация
а и не можах да припаря вътре,но по-добре, че щях да им кажа вижте това, вижте онова, а после...$$$. 

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
еми това е положението оторизирания сервиз си е скъпо ама пък и марката БМВ като цяло си е скъпо удоволствие
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Тези от Бова Кар трябва да отидат на съд
Няма такива измамници и мошенници ,за тях няма тарифи и цени пуснати от БМВ Груп.Слагат си цените и труда както им дойде ,аз също съм изгорял там и то с много ,бяха ми хванали цена за оригинален радиатор а последствие се оказва алтернатива няква
Да не говоря за друг ремонт отново нищо общо ,колегите им от Мкар като видяха фактурата и неможаха да повярват.Незнам арменския собственик дали знае за какво става въпрос но управитела гологлав и приемчика Иван за нишо не стават малоумниците ,дай само да пият и пушат в офиса
Мисля да пиша писмо да Германия в БМВ ГРУП да им изпратя копие от фактурата и каратко писание за тях ,дано има резултат.

Нищо лично ,Просто бизнес !
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
колега не съм съгласен за гологлавия който междужпрочем се казва иван а приемчика им се казва илиян и двамата чуват петела и то много и помагат като могат нали се сещаш че не те определят цените
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
И на мен ми е интересно дали цените във всички оторизирани сервизи са еднакви,или всеки сам си ги опредеделя.
обичам BMW
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колеги цената за труд в НАЙСИКАР-Пловдив е 3 лв за единица време а тук гледам че е 4,17 лв.И двете цени май са без ДДС.Явно са различни цените в страната. 

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Това, което видях за мен е ненормално... Трябва да си болен мозък за да отидеш там... Цифрите в тази фактура са извън границите на всички общоприети норми !!! Не виждам как може толкова часове да има трябват за смяна и всичко останало при положение, че цялата процедура отнема не повече от час... Те да не би да смятат и паркинга по цени за труд ? Потресен съм ! Мисля, че това трябва да се отнесе в комисията по защита на потребителя...
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2