Въпрос за внос от Англич ?
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- pepi_sky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 LCI 530XD
Въпрос за внос от Англич ?
Здравеийте ! Не съм сигурен, че тук е мястото на темата, но незнам каде да я пусна !
Та въпросът ми е следния - Някой знае ли и може ли да ми даде име на фирма или някакви координати поне за тел., която се занимава с обръщане на волани на коли, които са внос от Англия ? Проблемът е, че искам да си докарам от там БМВ, но незнам нито фирма нито колко ще ми излезне като цена и дали ще има разлика в цената, ако си я докарам от там или направо да си търся от Германия или Белгия !
Благодаря предварително на всички !
Та въпросът ми е следния - Някой знае ли и може ли да ми даде име на фирма или някакви координати поне за тел., която се занимава с обръщане на волани на коли, които са внос от Англия ? Проблемът е, че искам да си докарам от там БМВ, но незнам нито фирма нито колко ще ми излезне като цена и дали ще има разлика в цената, ако си я докарам от там или направо да си търся от Германия или Белгия !
Благодаря предварително на всички !
зависи какъв модел точно искаш да купуваш ... ако е е нещо по ефтино като е36 .. повярвай ми не си заслужава,смятал съм го
В най-добрия случай да ти стъпи на равно с една германка или италианка ... аа айде примерно със 500 +/- .. ама за толкова пари не си заслужава вообще да я правиш тая цялата интервенция
Единствения случай който съм виждал със очите си по успешен беше едно голф-че 4-ка ... таа след цялото смятане момчето седна тегли чертата и колата му излезе -650 лв на същатата кола тук в бг
Ама ако толкова силно си решил или харесал някоя кола .. имам един двама познати дето са правили такова нещо,свиркай
п.п огледала, фарове, инсталация двг, инсталация купе,седалки(според зависи ако има екстри),ръчна, барче,тръбите за радиатора,подлакътник (ако има),рейка,табло,каре

п.п огледала, фарове, инсталация двг, инсталация купе,седалки(според зависи ако има екстри),ръчна, барче,тръбите за радиатора,подлакътник (ако има),рейка,табло,каре

- pepi_sky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 LCI 530XD
Ами аз там имам леля и имам как да си вкарам от там кола ! Ако си вкарвам кола от там ще е E46 -(можеби ще е купе, но все още незнам), но първо трябва да се свържа с нчкои да видч колко ще ми легне местенето на волана ! 

3 мнения
• Страница 1 от 1