Колеги малко ПОМОЩ!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги малко ПОМОЩ!!!
Пичове, здравйте. Имам няколко въпроса относно колата Е39 - 2002 г. 2.5D, типтроник
Значи - имам интересни синволи на дисплея на радиото/борд компютъра - незнам дали са изгорели пиксели или от друго е проблема, някакви идеи в тази насока ще са полезни...Говорих с един колега да тествам едно тунерче с борд, дано да стане с него, но има ли вероятност да е от другаде проблема? И той отделно ли е от CD-то, или трябва и него да го махна...
Това може ли да се оправи по този метод, по който се оправя проблема с дисплея на таблото, защото четох за него??
Друго, което ме озадачава, нормално ли е, да ми свети непрекъснато индикатора на скоростния лост, гаса я, заключвам я, след, което показалеца на скоростите си свети на буквичката "Р" и не гасне...
Благодаря предварително на помогналите с мнение или съвет

Това може ли да се оправи по този метод, по който се оправя проблема с дисплея на таблото, защото четох за него??

Последна промяна CERT на 18 Дек 2008, 12:07, променена общо 1 път

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Re: Е39 - колеги малко ПОМОЩ!!!
CERT написа:............
Друго, което ме озадачава, нормално ли е, да ми свети непрекъснато индикатора на скоростния лост, гаса я, заключвам я, след, което показалеца на скоростите си свети на буквичката "Р" и не гасне...

По първият въпрос не мога да помогна, защото съм с навигация. Нека кажат другите колеги.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
колега, заключваш колата и след 15:59 мин. всичко и изгасва
и ако някои ден ходиш на майстор да ти мерят акомулатора и ел. системата, първо изчаквате 16мин. и тогава мерите иначе дава нереални стоиности

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
По първия ти въпрос, най-вероятно имаш "изгорели" (в кавички, понеже не са изгорели, а няма контакт лентовия кабел), но ако беше постнал една снимка щяхме да знем със сигурност.
Ако става въпрос за изгорели пиксели ето ти упътване за ремонт на МИД-а: http://www.bimmerboard.com/forums/posts/504260 . Изглежда по-сложно отколкото ремонта на таблото, но няма как да знаеш докато не опиташ. Поне не се налага да пробиваш с бормашина.
Ако става въпрос за изгорели пиксели ето ти упътване за ремонт на МИД-а: http://www.bimmerboard.com/forums/posts/504260 . Изглежда по-сложно отколкото ремонта на таблото, но няма как да знаеш докато не опиташ. Поне не се налага да пробиваш с бормашина.

5 мнения
• Страница 1 от 1