Съвет за Плевен-автосервизи
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Здравейте колеги от Плевен и региона,във форума открих много информация за автосервиэи и "майстори" в цялата страна,но никъде не видях /ако има се извинявам/информация за нашия град и регион къде можем да си оставим колите за ремонт/да не чува дяволът/където да сме сигурни,че са компетентни и точни,оставям Дару Кар на страна по-добре на бръснар

Обичай ближния,ближи обичания!!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега , в Ловеч отиваш и търсиш Румен Тонков - сервиза му е в бившия ДАП ,недалеч от дрифтаджийското кръгово в града до ЛукОйл-а ,имаме си уваженията с човека и аз лично гарантирам ,че ще ти свърши много точно работа
Ако си заинтересован ми пиши л.с. за да ти дам телефона му
Георги Пенчев

Ако си заинтересован ми пиши л.с. за да ти дам телефона му

Георги Пенчев
Връзка с Румен Тонков
Здравей, колега! Можеш ли да дадеш телефон/gsm на Румен Тонков за да влеза във връзка с него? Мерси предварително!!! 

колеги от Плевен и т,н, открих едно момче Цеци се казва пичът-----просто эе уникален,има много добра апаратура и разбира доста о БМВ,сервизът му се намира в двора на бившият :секретен кеч:Казвам ви разбира много момчето,и обяснява и казва къде какво и има на колата и ако неможе да оправи нещо ще ви упъти къде да отидете,просто съм много доволен

айде бе в Плевен толкова ли са ви здрави колите,дайте съвет на другите които имат или ще имат проблеми
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
7 мнения
• Страница 1 от 1