Айде Пак На Дрифт
Модератори: mitaka7, Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
oxam написа:vicho написа:
![]()
![]()
![]()
с две думи - Нямам думи
хахаха позьормного добра снимка
Да позная ли кво слуша . . ?

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- oxam
- младши ентусиаст
-
pomy999 написа:пак се сабрахте по терлици тук... добре беше браво да ме светне
пък и ако знаеше че тази снимка замина за календара.....

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- oxam
- младши ентусиаст
-
SGCasper™ написа:Абе ко се криете тука ааа????
9 човека сме макс, аз съм двама само![]()
Абе сашо как си изчекна така клавиатурата да ме напишеш Каспар, в твоята клавиатура Ъ нема ли да го ползваш.
айдееее нисан сектата ни налази

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
SGCasper™ написа:Абе ко се криете тука ааа????
9 човека сме макс, аз съм двама само![]()
Абе сашо как си изчекна така клавиатурата да ме напишеш Каспар, в твоята клавиатура Ъ нема ли да го ползваш.

Иначе само се чудя дали наистина миризмата на изгореи гуми и бензин ми влияе толкова че да не съм забелязал тази какичка от снимките . .

БИАД Авто-Пазар Тийм
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Евала и на колегата с Нисана
Много красиви снимки и дрифтове
Седя си в София на един светофар , може да беше преди месец и нещо ,ама ми се спи-и-и та две не виждам ,влача се е комбито към нас ,та както седя първа кола на светофара и чакам зелено отсреща още преди овалния завой ,абсолютно същия Нисан дойде плавно и грациозно с вратите , дълъг и страхотно прецизен дрифт (всичко живо се облещи
) изправи я колата на правата и полека си продължи
И както бях заспал почти на волана ,мамоооо като бликна една енергия ,много полудях разбираш ли
Георги Пенчев

Много красиви снимки и дрифтове

Седя си в София на един светофар , може да беше преди месец и нещо ,ама ми се спи-и-и та две не виждам ,влача се е комбито към нас ,та както седя първа кола на светофара и чакам зелено отсреща още преди овалния завой ,абсолютно същия Нисан дойде плавно и грациозно с вратите , дълъг и страхотно прецизен дрифт (всичко живо се облещи

И както бях заспал почти на волана ,мамоооо като бликна една енергия ,много полудях разбираш ли

Георги Пенчев
Maкси не аз а вия се мъчите да ни налазвате, кикикикикики
Иначе Саше брау баце, ако ти кажа че тва сам първите снимки които имам с тая кола и на Браво също , които ми е направил.
Аз да внеса пояснения, за незнаещите тука и на повечето места, колата я имам от 2 месеца , но я карам от 20 дена, шреди тва беше малко за дооправяне. Карал съм я 5 пъти от които 2 са на дрифт дейове и 3 пъти бавничко лекичко че ме е стърах в гръда да я настъпвам, двапати опитах и на втора с около 60-70 така тръгва на страни че ужас.
Иначе браво Саше на тея снимки си хванал опсновното, страхъ на конусите, виж как треперят на всички снимки като знаят че идва луд начинаещ дрифтър.
Иначе аз съм беемвист бе, първия ми донът е с беемве е30 316, преди 4 години.
А колкото до нисана за който говори колегата Пенчев, виждъл съм само един S14a на снимки софийски и незнаем на кой е, пък викаш и на дрифт е вървял, не че е много трудно за тая кола, виждате мойта освен спорния филтър и ръчен буст контролер за сега всичко и е сток.
Сащо на лични ти пускам скайпа ми че искам снимки голям формат
Иначе Саше брау баце, ако ти кажа че тва сам първите снимки които имам с тая кола и на Браво също , които ми е направил.
Аз да внеса пояснения, за незнаещите тука и на повечето места, колата я имам от 2 месеца , но я карам от 20 дена, шреди тва беше малко за дооправяне. Карал съм я 5 пъти от които 2 са на дрифт дейове и 3 пъти бавничко лекичко че ме е стърах в гръда да я настъпвам, двапати опитах и на втора с около 60-70 така тръгва на страни че ужас.
Иначе браво Саше на тея снимки си хванал опсновното, страхъ на конусите, виж как треперят на всички снимки като знаят че идва луд начинаещ дрифтър.
Иначе аз съм беемвист бе, първия ми донът е с беемве е30 316, преди 4 години.
А колкото до нисана за който говори колегата Пенчев, виждъл съм само един S14a на снимки софийски и незнаем на кой е, пък викаш и на дрифт е вървял, не че е много трудно за тая кола, виждате мойта освен спорния филтър и ръчен буст контролер за сега всичко и е сток.
Сащо на лични ти пускам скайпа ми че искам снимки голям формат

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3