Броня на Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
Броня на Е39
Колеги, днес си купих парктроник и трябва да си махам задната броня за да се дупче
та...въпросът ми е първо бронята само на щипки ли е и има ли места където трябва да внимавам повече при свалянето (сиреч как се маха)
и къде е най удачно да поставя парктроника...ще е възможно ли да го поставя точно на лайсната?

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Датчиците са на лайстната оригинално. Следователно и ти трябва да ги сложиш там! Провери дали нямаш готови дупки в бронята (под лайстната)
Последна промяна DjFace на 17 Дек 2008, 21:00, променена общо 1 път
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
Ca_Ma написа:ох ако знаеш как се маха задната броня, ужас голем е
отсекаде е фаната с тия черните .. требва на места да я пробиеш, за да ги махнеш, абе ужас ти казвам, не е фаната на болтове, но на едни черни пласмаси...
голямо успокоение

накрая жена ми ще си кара малката кочинка и няма да се доближава до моята кола или пък ще я паркира на места където има място за 2 такива коли

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
WALL написа:Тук има линк, ама не работи: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=13124
Колега тва го гледах и аз, но със същия успех като твоя.

аз махах скоро и не беше толкова сложно , зна4и първо има 4 гайки ако не се лъжа отвътре падат се като вдигнеш мокета са разположено две по две в двата края и останалото са няколко видийки дето хващат подкалниците за бронята , зна4и тя ще излезне заедно със тези буферите или както там се нари4ат намери си 4-те гайки и вси4ко е ок за около10 мин работа е
- RASI
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-E38 735i face
сзюхюсгх
колегата CA_MA е прав с него ни се е.... мамата докато свалиме една броня някаде около час и половина-мои съвт е да погледнеш под бронята и да видиш къде минава гредата и да дупчиш под нея,много по лесное и за прокарване на кабелите;УСПЕХ
- RASI
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-E38 735i face
хйсахйсай
като махнеш лаистните се виждат дава болта и като се одвият со до там неможе да ги извадиш ако не махнеш един куп видиикили са ебалиги,а ако одвие от вътре от към багажника гаиките бронята щя се извади със се гредата и буферите и кво пак неможе да достогне до под гредата
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
благодаря на всички за бързите отговори
ще видя другата седмица какво ще направя и ще ви пиша...ще пада шоу ми се струва 

RASI батенце мамата ни се Еба докато я свалиме, а и дори бехме на .. стенд, или как му се вика тва.. абе колата у въздуха
та така можеше да гледаме бронята отгоре отдоло отвсякъде
ако бронята ти никога не е сваляне от колата (както се оказа моята) ще береш яко ядове пичага
ама като я фана RASI вълшебника оп оп оп тука там тука там вика ми светни ми тука там и опп за час и нещо я свалиме, с 300 зора 3ма човека, ножове острени с флекс и такива филми
аиде после да казваш какво е станало, после я бетонирахме и нема махание

ако бронята ти никога не е сваляне от колата (както се оказа моята) ще береш яко ядове пичага
ама като я фана RASI вълшебника оп оп оп тука там тука там вика ми светни ми тука там и опп за час и нещо я свалиме, с 300 зора 3ма човека, ножове острени с флекс и такива филми

аиде после да казваш какво е станало, после я бетонирахме и нема махание

- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
Приед да свяляш бронята, провери дали нямаш подготовка за парктроник. При мене беше така и цялата операция отне не повече от 15 - 20 мин. Успех 

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2