Пътуване до Солун
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Пътуване до Солун
Колеги, предстои ми пътуване до Солун в петък.Може ли някой да сподели какво е положението там,има ли демонстрации ,протести, битки, войни и тн.Вчера е имало и протести на фермери и е бил затворен пътя за Серес та се чудя дали няма да ме блокират и мен за 5-6 часа та да ми се отще ходенето изобщо.
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Според мен е много непредвидена ситуацията...може да влезнеш в гръцко, а на връщане да се сгафи нещо и да не можеш да си прибереш на време. Малко като на война си е там сега.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....по-добре не се навирай сам между шамарите. може да се случи някоя групичка анархисти да реши, че точно твоя автомобил трябва да послужи за назидание на правителството и да му счупи нещо....ама ако си решил- ти си знаеш!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И аз пуснах подобна тема. Май е добре мойта да се локне.
Сега говорих с човек, който е тръгнал към Италия през Гърция и са го върнали на 10км след границата. Аз лично ще мина през Македония утре.
Сега говорих с човек, който е тръгнал към Италия през Гърция и са го върнали на 10км след границата. Аз лично ще мина през Македония утре.
bum_bum написа:И аз пуснах подобна тема. Май е добре мойта да се локне.
bum_bum Вчера бях до Солун и нямаше никакви проблеми на отиване.На връщане бяха блокирали на разклона за Келкиз и Серес,тъкмо правих сметка да се върна през Гоце Делчев и се отвори малка пролука в насрещното да мине една полицейска кола и с пълна газ се мушнах и изхвърчах към Промахон.Но след обед положението е било трагично,както и днес.През Македония нямам представа какво е положението но там не стъпвам ,че форума ще го гледам през крив макарон.

- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Сутринта беше отворено и никакви грижи, на връщане обаче имаше има- няма 300 трактора
Пътят е Серес- Драма- Илинден- Г. Делчев-Банско- Сф.. по- дълъг ама бива, няма дупки и много приятни завойчета 

7 мнения
• Страница 1 от 1