Питане!Как се сменя крушка на задните габарити?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
`DaRkMaN написа:ти не си невеж ти си олигофрен за мен и ти казах първо гледаш после питаш...жените правят обратното ако се възприемаш като жена...и не говори за баща ми ако може за да не ти счупя пръстите
Ха ха ха нещастнико,аз ти казах че ти нямаш място във форум във който се пита и се отговаря а не се заяжда.А за пръстите не се притеснявай защото аз чупя ръце

ха вие счупихте раце крака и т.н. за някакви си крушка??? ходи да ти я сменят в дар кар и сие като си изморен и те мързи...
не че ги разбирам мн нещата ама поне с такива тъпи теми не пълня форума...
подкпрепям те колега `DaRkMaN

Последна промяна novak58 на 15 Дек 2008, 23:43, променена общо 1 път
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
novak58 написа:ха вие счупихте раце крака и т.н. за някакви си крушка???
Добре колега ако имам някой тъп въпрос да не питам ли?Какъв е тъп въпрос според вас?Дайте някаква дефиниция за тъпи въпроси и такива невежи като мен да не питат повече?Може ли във форума на е39 да се запише че хоре без предварително познание по колата не трябва да питат?

Нека някой да ми обясни ако греша но не трябва ли да си помагаме като питаме и отговаряме а не да си ги мериме?
Някои разбират повече,други по малко.Но ако някой почне да се заяжда че някой не е разбрал нещо е виновен за това то нека този форум стане собственост на няколкото "големи разбирачи"а другите да си търсиме нещо друго ли?Дано греша!
Последна промяна Ivo_Borisov на 15 Дек 2008, 23:47, променена общо 1 път
както сам видя много хора се изказаха негативно по отношение на гениалността на темата ти...което ако имаш поне малко здрав разум би трябвало да ти подскаже нещо...нали
просто аз съм малко по импулсивен и не си подбирам думите понякога това е
но найстина толкова ПРОСТА тема не съм виждал а чета форума от 2 години някъде
има елементарни неща които всеки може да прави повтарям ВСЕКИ ти сам си направи преценката...виж цяло мнение без груба дума не съм ли добронамерен 

Ivo_Borisov написа:novak58 написа:ха вие счупихте раце крака и т.н. за някакви си крушка???
Добре колега ако имам някой тъп въпрос да не питам ли?Какъв е тъп въпрос според вас?Дайте някаква дефиниция за тъпи въпроси и такива невежи като мен да не питат повече?Може ли във форума на е39 да се запише че хоре без предварително познание по колата не трябва да питат?
хубаво имам минимални познания за колата ми но не пълня форума с тъпи въпрос "как да си сменя крушките" или "как да си запаля колата " и т.н.
добре ае кажи ми толкова ли не можеш да го отвориш тоя стоп и да видиш за кво става въпрос??
но теебе нали те марзи някои трябваа да дойде да я смени ли тая смотана крушка??

Последна промяна novak58 на 15 Дек 2008, 23:50, променена общо 1 път
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
`DaRkMaN написа:както сам видя много хора се изказаха негативно по отношение на гениалността на темата ти...което ако имаш поне малко здрав разум би трябвало да ти подскаже нещо...налипросто аз съм малко по импулсивен и не си подбирам думите понякога това е
има елементарни неща които всеки може да прави повтарям ВСЕКИ ти сам си направи преценката...виж цяло мнение без груба дума не съм ли добронамерен
Това че не съм проверил а първо съм питал го приемам като лична грешка.Просто се доверих че тук мога да намеря отговори на всякакви въпроси,сгрешил съм!Но това е че повярвах че това е форум на взаимопомощ,но явно е че тук има повече хора които са готови да се покажат колко са велики отколкото да помогнат на някой.Наистина жалко защото тук има и такива които има с какво да помогнат на всички които питат за проблемите си,независимо какви са те!

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
novak58 написа:Ivo_Borisov написа:novak58 написа:ха вие счупихте раце крака и т.н. за някакви си крушка???
хубаво имам минимални познания за колата ми но не пълня форума с тъпи въпрос "как да си сменя крушките" или "как да си запаля колата " и т.н.
добре ае кажи ми толкова ли не можеш да го отвориш тоя стоп и да видиш за кво става въпрос??
но теебе нали те марзи някои трябваа да дойде да я смени ли тая смотана крушка??
бате ако искаш ще доида да ти сменя
всички изгорели крушки...
Колега вземи прочети по назад защо не съм могъл да видя как се сменя!Аз крушка във фасунка мога да сложа,въпроса ми беше как да стигна до нея.
колега в твоя случай няма проблем там е въпроса...хората пускат теми за проблеми който имат ...изгоряла крушка не мога да го дефинирам като проблем от където и да го погледна разбираш ли..когато някой пита за даден проблем е друго...съгласи се че това е елементарно нещо не знам ако това е проблем за теб ако утре примерно започне да ти тропа нещо по окачването какво ще правим не знам
аз спирам да пиша защото задълбахме яко и си говорим едно и също айде лека вечер на всички 

Ivo_Borisov написа:`DaRkMaN написа:както сам видя много хора се изказаха негативно по отношение на гениалността на темата ти...което ако имаш поне малко здрав разум би трябвало да ти подскаже нещо...налипросто аз съм малко по импулсивен и не си подбирам думите понякога това е
Това че не съм проверил а първо съм питал го приемам като лична грешка.Просто се доверих че тук мога да намеря отговори на всякакви въпроси,сгрешил съм!Но това е че повярвах че това е форум на взаимопомощ,но явно е че тук има повече хора които са готови да се покажат колко са велики отколкото да помогнат на някой.Наистина жалко защото тук има и такива които има с какво да помогнат на всички които питат за проблемите си,независимо какви са те!![]()
помощ=ДАРУ КАР,КАМОР АУТО

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
`DaRkMaN написа:колега в твоя случай няма проблем там е въпроса...хората пускат теми за проблеми който имат ...изгоряла крушка не мога да го дефинирам като проблем от където и да го погледна разбираш ли..когато някой пита за даден проблем е друго...съгласи се че това е елементарно нещо не знам ако това е проблем за теб ако утре примерно започне да ти тропа нещо по окачването какво ще правим не знамаз спирам да пиша защото задълбахме яко и си говорим едно и също айде лека вечер на всички
Колета със ситурност не искам да се заяждам със някой тук,не ми е било това идея при регистрацията,напротив тук съм прочел много отговори на въпроси които ме интересуват,но съгласи се че не съм питал как се слага крушка в цокъл,това всеки го знае

А за колега който е новак при това

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Айде по човешки а!!! Чудя се модовете що не ви усмирят малко.
Питал човека. Какво толкова
Тъп, остър, задал ви е въпрос.
Обърнал се е учтиво към вас, благодарил е. Вие айде сега да се
правим на много велики. То бива бива ама тва вашето на нищо не
прилича. Малко от малко, а

Питал човека. Какво толкова

Обърнал се е учтиво към вас, благодарил е. Вие айде сега да се
правим на много велики. То бива бива ама тва вашето на нищо не
прилича. Малко от малко, а

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4