За кой ще гласувате на парламентарните избори?
Модератор: Общи модератори
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- e34_monster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 touring
за ГЕРБа мисля да гласувам ако съм в България по време на изборите...
П.С. Смятам, че всеки имащ правото трябва да гласува !!!

П.С. Смятам, че всеки имащ правото трябва да гласува !!!
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Малеее, още ли я въртите тая тема? Сега много говорите, ама ще ви видя по изборите 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
- pandev22
- младши ентусиаст
-
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
pandev22 написа:http://www.youtube.com/watch?v=2syZ4YpRkrE
![]()
![]()
![]()
трябва да се гласува ,щото после иебание нема каяние
БАШ /в буквалния смл/

- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
ето я истината
дано се осъзнае народа 4е вече си трябват тупаници а не гласуване
http://www.vbox7.com/play:0a996258
http://www.vbox7.com/play:0a996258
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
lelel
http://www.vbox7.com/play:764c360d
Тия турци от вътре ни изяждат искат да оставят 1/4 милион българи без деца това е законно престъпление което трябва да се накаже с клане мамицата им ПОБЕСНЯЛ СЪМ
Тия турци от вътре ни изяждат искат да оставят 1/4 милион българи без деца това е законно престъпление което трябва да се накаже с клане мамицата им ПОБЕСНЯЛ СЪМ
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
НАААИ добре е да не се гласува ! Няма за кои , ама наистина няма. Герб , или Бат Боико пожарникара е супер мастия , добре , че беше царя та го направи някакъв , ама после му се изплю и на него в сората (което показва каква п*тка е ) супер лаладжия и смешник и колкото царя ни оправи за 800 дена толкова и тои за един мандат. БСП имат прекалено много вътрешни конфликти и като цяло са ташак. Атака са едни ненормалници , общо взето пумияри дето само лаят , а реално нищо не правят (нямат и идея кво да направят ) . Царя вече го боли к*ра за нас тои си взе имотите и седи в политиката само и само да не гласуват някои закон да му ги вземат , въпреки , че те са си реално негови ! В сдс и дсб картинката е плачевна , да се смееш ли да плачеш ли. Единственната сериозна партия е дпс , със сериозен лидер - Доган , и да е направил нещо лошо , е направил и добри неща и никога не е създавал етническо напрежение , само , че да гласувам за турчин в България ... некакси не върви ! Доган бил карал турците с реисове да гласуват , ами аииииде и наще тарикати да докарат хилядите българи които са в чужбина да гласуват де ?!!?!! Само , че турците знаят защо харесват Доган , а българите гласуват от няма на къде ! Не гласуваите , това е наи правилно в момента според мен. Дет вика бащата , да влезнеш вътре в парламента и бои бои бои бои които видиш , после сичките в газките и в затвора , даже няма кво им обесняваш , те си знаят що , един няма невинен.
It`s party time !
Evelin Cotsev написа:...Единственната сериозна партия е дпс , със сериозен лидер - Доган , и да е направил нещо лошо , е направил и добри неща и никога не е създавал етническо напрежение , само , че да гласувам за турчин в България ... некакси не върви ! Доган бил карал турците с реисове да гласуват , ами аииииде и наще тарикати да докарат хилядите българи които са в чужбина да гласуват де ?!!?!! Само , че турците знаят защо харесват Доган , а българите гласуват от няма на къде ! Не гласуваите , това е наи правилно в момента според мен.
Аве стига ве, Доган бил свестен, кое му е свестното. Че Турчора из родопите ги е страх от него... Свестен бил айде нема нужда... Земи малко разучи кой точно е Доган и за кво става дума...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Re: lelel
joreto007 написа:http://www.vbox7.com/play:764c360d
Тва са пълни глупост , батка.
Фонд Ин витро, дето да финансира по три опита ин витро на всека бездетна кандидат - майка.
Kакво е ин витро и как се прави, в кои случаи е допустимо и защо?
Това си е чист фонд да се крадат пари от държавата и да се финансират частни болници.
С една доста скъпа и трудно проследима, н озатова пък често приложима операция.
Финансиране на ин витро може да се направи(И СИГУРНО ЩЕ СЕ НАПРАВИ), само че първо никъде по света не се финансират напълно, камо ли един милион опита(защото ак опроблемът е в мъжа обикновенно става веднага, а ако проблемът е в жената, не в тръбите, може и 50 опита да не стигнат), а освен това съвсем нормално е това да става по линия на здравното осигуряване, по клинични пътеки или със здравната каса.
Вече като чуя фонд и се изприщвам. Тва е се едно безстопанствени пари. От нашите.
Требва ли да се чудим, че Слав (пак) защитава частни интереси?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: lelel
D3BEP написа: здравното осигуряване, по клинични пътеки или със здравната каса.
Това не е ли едно и също нещо?

Да, Щерев си е прокарал закон, така е... Но няма нищо по-добро от това да се стимулира раждането, като държавата поема изцяло... Нали плачехте за социална политика, сега пък не Ви харесва...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Evelin Cotsev написа:...
ЕВАЛАТА ЕФЕНДИ!!!

И като НЕ-гласуваме, какво ще стане ве льольо, хайде да ни обясниш на нас простите хорица, че гледам си много навътре в нещата.
Думи нямам вече!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
КЛиничните пътеки се финансират от здравната каса.
Може и по друг начин тя да финансира инвитро.
Ама това да се създава нов фонд и то с такива безумни параметри. Е*и му мамата.
Това не е социална политика, а маскарад. Казват нещо, което хората ще одобрят, ама хич не го вдяват.
А всъщност веднага щом пуснеме фонда, ще го метнат. Та кво ми е и аз ако съм един доктор да запиша мойта за инвитро, клиниката ше земе 3 по 10 бона па може да не направи и едно.
Поне сега в болниците отиват хора с реални проблеми и заигравката е трудна, минава се през различни нива...
А влезе ли фонда, считай, че ше се нацвъкат клиники за инвитро, та няма да ги познаеме...
И като говориш за социална политика, аз ше ти кажа, че на здравеопазването баш инвитрото му беше проблема, ма на сега и него опрайха...
Те родилки умират от некадърни лекари, акушер не може да разпознае спонтанен аборт, а сега ше прави инвитро... Микробиолог...
Може и по друг начин тя да финансира инвитро.
Ама това да се създава нов фонд и то с такива безумни параметри. Е*и му мамата.
Това не е социална политика, а маскарад. Казват нещо, което хората ще одобрят, ама хич не го вдяват.
А всъщност веднага щом пуснеме фонда, ще го метнат. Та кво ми е и аз ако съм един доктор да запиша мойта за инвитро, клиниката ше земе 3 по 10 бона па може да не направи и едно.
Поне сега в болниците отиват хора с реални проблеми и заигравката е трудна, минава се през различни нива...
А влезе ли фонда, считай, че ше се нацвъкат клиники за инвитро, та няма да ги познаеме...
И като говориш за социална политика, аз ше ти кажа, че на здравеопазването баш инвитрото му беше проблема, ма на сега и него опрайха...

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Evelin Cotsev написа:..........
И кво му е свестното на Доган? За това, че е атентатор може би?
16 страници до тук само глупости. Приказката, че Българина "разбира" от всичко и най-вече от политика и футбол се оправдава. Айде продължавайте с конспирациите и доказваите на другите как нищо не разбират от политика. Искам до утре да са станали най-малко 40 страници