Мъжете са наи -тъпото животну

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 16 Дек 2008, 16:40

someone написа:
Pitbull_Germany написа:П.С.- Срам не срам - ще си призная :) Преди малко й клекнах на мойта и сега тази вечер ще ме разхожда да й търсиме обувки (все едно си няма, ама айде здраве да е) :mhihi: И то в центъра...къде ще спра...и аз не знам :mhihi: Ама айде ще го направя тоя компромис...нали си е мойта женичка :)

На мен пък ми пратиха снимка на часовник, който много сме харесали :mhihi: ...ма аз съм облагодетелстван - мога да го поръчам и онлайн

Аз пък преди малко пратих снимка на едно Е93... :mhihi: /викам към двигателя нямам претенциии, може и да е само 320, виж за цвета, ако може ... червен/ и отговора беше: Объркала си рейса, ПИЧ*o. ICQ-то на дедото с чувала е 135... абе я си го намери сама в Чичко Гугъл...
Викам, ОК, смъкваме на Е92 тогава... Черно :mhihi:
отговора - Ю ар дисконектед :mhihi:
- Ще си говориме пак кат искаш ти да се кънектнем, пиичччч :mhihi:
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 16 Дек 2008, 16:46

Apassionata написа:- Ще си говориме пак кат искаш ти да се кънектнем, пиичччч :mhihi:
ТВа изказване напраооо кърти мивки :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 16 Дек 2008, 16:47

Apassionata написа:
someone написа:
Pitbull_Germany написа:П.С.- Срам не срам - ще си призная :) Преди малко й клекнах на мойта и сега тази вечер ще ме разхожда да й търсиме обувки (все едно си няма, ама айде здраве да е) :mhihi: И то в центъра...къде ще спра...и аз не знам :mhihi: Ама айде ще го направя тоя компромис...нали си е мойта женичка :)

На мен пък ми пратиха снимка на часовник, който много сме харесали :mhihi: ...ма аз съм облагодетелстван - мога да го поръчам и онлайн

Аз пък преди малко пратих снимка на едно Е93... :mhihi: /викам към двигателя нямам претенциии, може и да е само 320, виж за цвета, ако може ... червен/ и отговора беше: Объркала си рейса, ПИЧ*o. ICQ-то на дедото с чувала е 135... абе я си го намери сама в Чичко Гугъл...
Викам, ОК, смъкваме на Е92 тогава... Черно :mhihi:
отговора - Ю ар дисконектед :mhihi:
- Ще си говориме пак кат искаш ти да се кънектнем, пиичччч :mhihi:

Еееееее, лоша си!!! А аз си мислех, че мойта ще ме одере сега 150-200 лв. за ботуши, а пък то виж другите жени - Е93!!! Мамооооууу, добре, че мойте не отбира от коли :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 16 Дек 2008, 17:00

Ти пък, гъбаркаме си се ние... То и да има Е92-3, нали се сещаш кой ше го кара... Бая канафки още тряя да обиколиме ние, хахахах Да не чуе дявол ;) Ма нали е Коледа, мечтаем!
Но виж, тва идеята за 200 левови ботушииии... :shock: перфектна е! А може ли две по 100 Изображение И аз иам слабост към чепиците. Ей с толко бях 10 дена на море...Изображение
Абе кво Е93, то почти няма багажник, как ше ми събере чепиците само...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 16 Дек 2008, 17:02

Apassionata написа:Ти пък, гъбаркаме си се ние... То и да има Е92-3, нали се сещаш кой ше го кара... Бая канафки още тряя да обиколиме ние, хахахах Да не чуе дявол ;) Ма нали е Коледа, мечтаем!
Но виж, тва идеята за 200 левови ботушииии... :shock: перфектна е! А може ли две по 100 Изображение И аз иам слабост към чепиците. Ей с толко бях 10 дена на море...Изображение
Абе кво Е93, то почти няма багажник, как ше ми събере чепиците само...

А, майкооо. И ти си същия трагичен случай като мойта! Как пък не ви писват тия обувки? Ако ви съберем двечките, сигурно можете да отворите някой магазин за обувки...бая разнообразие ще има :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Дек 2008, 17:18

Като видях колекцийката обувки за море на комшийката и се сетих за една изпълнителка от съседна Сърбия ,доста известна - гоца Божиновска ,която притежава 15 000 (!) чифта дамски обувки :shock: :shock:

Ето тук ,в една малко неприлична поза ,гепили са я папараците така ,че са я очистили :mhihi: :mhihi: над 40-те е ,но като я видя и влизам в прекъсвач мамоооо :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 16 Дек 2008, 17:27, променена общо 1 път
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 16 Дек 2008, 17:24

Абе една жена трябва да има МНОГО обувки, всеки цвят, от цвят по два чифта... Ама споко, аз съм трагична и в една друга насока... сергийки, хахахах, и на морето си ги спретвам...ИзображениеИзображение
Скоро пребриох 57 лака за нокти... а нокти нямаааммм, хахах Та ако твойта мацка има и такава страст дай да отваряме вече някой салон за красота с маникюр, като в едната му част ще бъде обособен кът за... лееко използвани обувки с намаление :mhihi: Че скии до кво води кризата в Имотите...Изображение Онзи ден бях да се постригвам в един салон и маникюристката имаше три пъти по-малко лакове от мен :roll: :help:
Последна промяна Apassionata на 16 Дек 2008, 17:28, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 16 Дек 2008, 17:26

Penchev написа:... над 40-те е ,но като я видя и влизам в прекъсвач мамоооо :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

Георги Пенчев

Тт-т-т-т-т-т-т :ahah: :ahah: :ahah: сцепих се от смех :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 16 Дек 2008, 17:36

Apassionata написа:Абе една жена трябва да има МНОГО обувки, всеки цвят, от цвят по два чифта... Ама споко, аз съм трагична и в една друга насока... сергийки, хахахах, и на морето си ги спретвам...ИзображениеИзображение
Скоро пребриох 57 лака за нокти... а нокти нямаааммм, хахах Та ако твойта мацка има и такава страст дай да отваряме вече някой салон за красота с маникюр, като в едната му част ще бъде обособен кът за... лееко използвани обувки с намаление :mhihi: Че скии до кво води кризата в Имотите...Изображение Онзи ден бях да се постригвам в един салон и маникюристката имаше три пъти по-малко лакове от мен :roll: :help:

Ами дай да отваряме :mhihi: И при нея лакове да искаш. Да не говориме, че има сякакви червила и сенки...а, и спирали - закъде без тях :mhihi: Но основната страст са ни обувки, чанти и дънки...ма май и блузките не са ни никак малко :mhihi: Абе аз само я чакам да я пратят пак командировка някъде, събирам ги и ги продавам всичките простотии, а после ще се похваля с Е46 М3, дето ще си взема :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 16 Дек 2008, 17:54

Това с обувките,маи си ви е няква вродена мания на вси4ки жени.Ма то жена с пари,като луд с карте4ница,пука патроните и реве за нови
:mhihi: :mhihi:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 16 Дек 2008, 18:35

Не е истина:banghead:

...а да видим сега кой ше блесне с повече и по-ненужни вещи ;) Аз имам запалка, два стопа, развалено табло и джанти с износени зимни гуми от е36 купе, а е36 купе нямам... :mhihi:

Имам и дистанционно управление за въртяща се антена, а антената падна преди 10 дни от терасата заради силните ветрове. Но и самата антена си беше ненужна вещ, защото от четири години не беше вързвана за телевизор.

А се смеех на една колежка, че всеки ден си купува шарени чорапки, кито никога не носи...и си има цифром и словом три шкафа, пълни с шарени чорапки. Основно зелени с жълти раета...:banghead:

P.S. Пенчев, тая работа с прекъсвача ми се види опасна! При мен обикновено в такива ситуации стрелката е към 2000-2500 оборота :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 16 Дек 2008, 19:08

^^^Ае сега оди обяснявай от де знаеш к'во има у шкафовете на колежката и то детаилно :mhihi: Тая тема стана бая опасна ми се струва .Колко ли още керливи ризи ще излезат наяве :mhihi: :mhihi:

Айде да не съм офф:имам предна и задна броня за Форд Фиеста,1/3 Фиат Панда по мазетата,усилватели,смесители,тонколони да напълня един камион(не съм ги пускал от години,а и половината чакат ремонт :mhihi: ).3 черно бели телевизора :shock: .Ебаси колко боклуци съм събрал :mhihi: :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории