Дали това не е началото...
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
добре казано..kirililiev написа:xterminat0r написа:98-99 студенти подпалиха народното събрание и онея мишоци се бяха свряли вътре и трепереха... Скоро пак ще дойде същия момент да видим тогава !!!!
и бяха подтиквани от същите тези които са на власт,и същия плешивец беше там.резултатът какъв е??стана по зле.истинските виновници и тогава не бяха в парламента-и сега не са,просто се радват на цирка отстрани и с подобни изцепки ви гледат реакциите и си правят сметкататук всеки е компетентен,всеки е разбрал истината.не разбрахте ли че нищо не зависи от нас,и да запалим целия парламент ще е все тая,след седмица ще е пак същото и след още 20 години някой ще си спомни как сме запалили парламента и как са се били сврели мишоците там
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:kirililiev написа:добре казано..xterminat0r написа:и как са се били сврели мишоците там
Пък още по-добре че да има 7-8 МИЛИОНА МИШОКА ОТВЪН нали???

Хората ще си спомнят как 'сме' запалили парламента? Ти специално нищо няма да си запалил,не знам къде се буташ в тази бройка?!?!
Бездействието както и НЕгласуването си е направо престъпление!
Няма да има цинизми и обиди (феат. Любо Х-а) но не разбирам защо след като е налице идеята за някаква промяна,се намират още хора,които да я оспорят и оплюят?
Щяло да стане по-зле,НАКЪДЕ по-зле драги ми разбирачи? И БАМ темата 'за кой ще гласувате утре'-аз съм за гошко,аз за пешо,пък аз за пу***'

Боби,само добри думи за теб,но не мислиш ли че самото 'залагане' на общо недоволство е добро развитие? Няма значение от кого точно..
На мен това ми повлия и ме накара да се замисля,сигурно и на други хора би им се отразило,поне идеята за нещо по-добро.
А дали ако онзи ****** беше предложил на ЖЕНА ВИ да й направи оплождане 'на живо' щяхте пак да дрънкате ПО ФОРУМА,как щяло да стане по-зле и как човек,който има смелостта да каже нещо ПРОТИВ е *****? Независимо какъв е-ако ще и да е най-големият престъпник,а той със сигурност НЕ е най-големият....Предпочитате бате ви бойко сигурно? Или да 'умувате' кой сега е по-зле-доганчо или сергейко?!И има ли почва у нас ултрапосткомунистинвестмайна парти и дали ще ни се отрази на петоупотребените бмв кочини?!
А уж на всички ни е ясно че смее....................ЗЛЕ ?!?!!

Добре че има някакво съотношения 50:50 така само горе-долу на трезво мислещите хора и форумните герои,а за промяната,както казах и в заключената тема-от някъде трябва да се започне!
А и аз лично съм 'ЗА' това да се случи
Браво на WILLIAMS за изразеното мнение
- Bogat-Beden
-
-
Първо,не се нервирай много колега,всички сме изнервени
Явно ти си по ербап,поведи народа ...И какво,ако на теб ти се озъби депутат,ше го правиш да яде със сламка ли бате,а?Мъж си голем..Зад клавиатурата...МИ гласувай си ,пали си парламента ,давай акъл и насоки,и като се кротнеш,седни напиши пак тука резултата след голямата равносметка,ок? 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Първо,не се нервирай много колега,всички сме изнервениЯвно ти си по ербап,поведи народа ...И какво,ако на теб ти се озъби депутат,ше го правиш да яде със сламка ли бате,а?Мъж си голем..Зад клавиатурата...МИ гласувай си ,пали си парламента ,давай акъл и насоки,и като се кротнеш,седни напиши пак тука резултата след голямата равносметка,ок?
Ако-такова,възпитаването на овчо поведение не е похвално

И хайде аз да не определям ТИ колко си мъж А!?
Голямата равносметка е че птичката пролет не прави!И може би и скоро няма да дойде,защото птички НЯМА..само овчици

"Склонена главица-сабя не я сече"-склонена,склонена...колко да е склонена?!А какво ли прави? ...там някъде малко по-надолу

Поне и народа да смуче нещо,няма значение какво

- Bogat-Beden
-
-
Ето ти малко духовна бяла чиста хранаSlavi_m написа:Bogat-Beden написа:Първо,не се нервирай много колега,всички сме изнервениЯвно ти си по ербап,поведи народа ...И какво,ако на теб ти се озъби депутат,ше го правиш да яде със сламка ли бате,а?Мъж си голем..Зад клавиатурата...МИ гласувай си ,пали си парламента ,давай акъл и насоки,и като се кротнеш,седни напиши пак тука резултата след голямата равносметка,ок?
Ако-такова,възпитаването на овчо поведение не е похвалноПък ако толкова си навътре-тревичката е някъде навън-някъде между калта,дупките и боклуците
![]()
И хайде аз да не определям ТИ колко си мъж А!?
Голямата равносметка е че птичката пролет не прави!И може би и скоро няма да дойде,защото птички НЯМА..само овчици![]()
"Склонена главица-сабя не я сече"-склонена,склонена...колко да е склонена?!А какво ли прави? ...там някъде малко по-надолу..аа кой беше-доган?
![]()
Поне и народа да смуче нещо,няма значение какво

Bogat-Beden написа:Ето ти малко духовна бяла чиста хранас милиони хубави причини в нея да станеш по умен и по-възпитан
Ти точно от тези причини! вече си станал изключително умен и възпитан,но sky is the limit все пак,докъдето и да си стигнал-продължавай напред

Мислех да се отнеса и много по-цинично,но няма да ти падам на нивото..
Личи си обаче кой е специалистът по тази дейност

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Slavi_m написа:///peter написа:А ти що си изтри мнението?
Беше 2 пъти същотоИ без спам че ...
Че кво?
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
И*ах мааму, пак идват избори.
Пак ше требва да се банваме, да се биеме, да си дърпаме ушите.
Пак ше има сърдити и скарани. Стари приятели.
Аз имам едно предложение към колегите модератори.
Колеги, вземете ги забранете политическите теми докато минат изборите... Че от едно общество ще станеме на 5 ... Забранете ги до изборите, а след изборите - пак.
Поздрави!
Пак ше требва да се банваме, да се биеме, да си дърпаме ушите.
Пак ше има сърдити и скарани. Стари приятели.
Аз имам едно предложение към колегите модератори.
Колеги, вземете ги забранете политическите теми докато минат изборите... Че от едно общество ще станеме на 5 ... Забранете ги до изборите, а след изборите - пак.
Поздрави!
- Bogat-Beden
-
-
Не знам за тебе ,аз вече съм така///peter написа:Slavi_m написа:///peter написа:А ти що си изтри мнението?
Беше 2 пъти същотоИ без спам че ...
Че кво?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Богат (това по-ти отива от втората част
), не мога да ги разбера хората дето плюят стане разговора и после си махнат съобщението
И затова се учудих...
Иначе си е за страх де...
Та иначе май края на темата дойде - няма да има бунт

Та иначе май края на темата дойде - няма да има бунт

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Мда и кво беше...за кучетата и кервана...
Не се опитвайте да си наливате един на друг мозък, идеи, мисли, размисли, страсти и т.н. Двама души на едно мнение- няма! Които му харесва да следва примера даден от някой си. На който не му харесва да си мълчи и да не обяснява кой какъв е и защо такъв е.
Всеки си има емоции, всеки си има проблеми, всеки си има СВОЯТА истина. И в крайна сметка по-умните ще постъпят така както искат, а не така както някой им е казал. И тогава ще можем да мерим "умните" и "глупавите". Виждащите и тези с очилата.
А колкото до дупетата, дето ще осеменява...Що не се намери на мен да ми го каже някой тва
Тая женица като я гледах...Тоя ако се намери кой е бил, а тох ЩЕ се намери...Малееее колко осеменители искам да му пратя!!!!!!
Не се опитвайте да си наливате един на друг мозък, идеи, мисли, размисли, страсти и т.н. Двама души на едно мнение- няма! Които му харесва да следва примера даден от някой си. На който не му харесва да си мълчи и да не обяснява кой какъв е и защо такъв е.
Всеки си има емоции, всеки си има проблеми, всеки си има СВОЯТА истина. И в крайна сметка по-умните ще постъпят така както искат, а не така както някой им е казал. И тогава ще можем да мерим "умните" и "глупавите". Виждащите и тези с очилата.
А колкото до дупетата, дето ще осеменява...Що не се намери на мен да ми го каже някой тва

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
WilliamsF1Team написа:Не става дума кой колко е на високо... И аз на 20 години смятам, че съм бая на високо от доста време, ама това не ми пречи да мисля, че мога да съм по-добре...Истината е истина без значение от чия лайняна уста излиза... Кой ви каза на вас, че в пресата не се публикуват неща по поръчка, а...
Кой ви каза, че няма тайни на високо ниво...
Защо изгониха Коритаров...
Защо се самоубиха дадени хора...
![]()
Да не би "Братя" Галеви да нямат свой град...Или пък не се ебават с полицията...
Правосъдието ли ни е добро...
Добре живеем ли...
Не ни ебават политиците ли...
Не става каквото те пожелаят ли...
Не си гласуват заплатите и пенсиите ли...
![]()
Кое от тези неща е лъжа, кажете ми...![]()
Искам някой да се изправи и да каже, това не е вярно, а не Слави е п****. Да Слави е п**** ама говори истината без значение дали е удобен на повечето. Когато човек засяга цялото общество заедно с всички полтици (без 1) той е неудобен на много хора без на този 1 човек. Ние сме форумни герои, ние си лаеме и не правиме нищо и когато някой направи го плюеме. На мене не ми е през к*ра кой ще ме управлява и ползвам гласа си от както имам тази възможност. Имал съм и близки, които са участвали чрез дадена партия в избори, но не съм гласувал за тях, защото не ми харесва политиката им. Аз при избора си съм обективен и не ми дреме дали ще ме управлява генерал или педераст или жена, безразлично ми е, само трябва си свърши работата както трябва. А не да се обединят Комунист, Турчин и Испанец и да ме командват. Единия си строи палати, втория си присвоява гори, третия става мултимилионер на гърба на народа. Ако не сте част от народа бъдете живи и здрави аз съм българин и съм готов да спя няколко нощи пред народното събрание, а не вкъщи и не ми пука какво ми е материалното състояние, защото освен за самия мен си ми пука и за роднините ми, които нямат тази възможност. Пука ми за възрастните хора, които едвам свързват двата края. На вас не ви ли пука...Или вие мислите за себе си и как вие да сте добре...
София не ви ли харесва от както се управлява от Бойко Борисов, а? Не прави ли улиците...
Нека краде, важно е че прави нещо, защото Софиянски не направи нищо...
![]()
Нека ме управлява Генерал... Какво от това? Нали ще живея по-добре. А и дори аз да си живея по същия начин, да помогне на по-бедните хора, да промени политиката на тъпата ни държава. Аз знам, че повечето от вас са заможни, карате БМВ-та и не ни ебе, че просяка на светофара няма какво да яде. Живейте така, прав ви път аз искам да променя нещо докато съм млад, за да могат децата ми да живеят спокойно в една нормална държава... А вие бъдете опозиция на всичко. Интересно ми е вие какво бихте променили в живота си ако имахте власт. Повечето щяха да крадат и да трупат богатсвто, има някакви 1-2%, които биха помислили и за другите.
Вие си мислете, че няма кой да ви гледа, ама има един дето вижда всичко...
Евала за думите ти... !!! Аз мисля по същия начин... не обичам кой знае колко Слави,но този път шапка му свалям... защото сме Еб*си жалкия народ... не ни пука за нищо за никой 60% от хората живеят ден за ден... а още по жалко е,че сигурно 90% от сегашната младеж също живеят ден за ден и даже нямат планове за бъдещето и ще бъда адски доволен ако с тази крачка на Слави ние се вдигнем и по някакъв начин помогнем за по светлото бъдеще на България... където мисля (и вярвам не само аз) да порастнат мойте деца...
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5