За кой ще гласувате на парламентарните избори?
Модератор: Общи модератори
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
D3BEP написа:Е колеги, Жорж беше 94-та година.
Ами защто
леле ,стефане не ти е добре-знаех си!!! е ми да викнеме пак жорж и шуши....!!! е така за шоуто!?!? нали тва било да избираме управници ,а не да се хилиме кат тикви!?!??
аз от тогава некъде спрех да се нерва ,щото видех колко е прост българският народ и отебах да се занимавам с това чудо - изборите . просто ми е гадно да се редя с такива хора на едно място....!! съжалявам-не искам да обидя никой ,но наистина да дадеш гласа си за жоржи или за волен ,хеле па за червените е за мене трагично.
специално лицет жорж,както се назоваваше тоя съм г охранил със сандвичи по времето ,когато лъжеше че бил дошъл с половината вътрешен брутен продукт на щатите и с шпагата. всеки ден беше в офиса ни и чакаше шефа да му даде 100 кинта ....!! и седеше като пън-цел ден ,докато не си земе парсата. нимаше пари да си плати наема. а точно след 2г се надрънди като най-богатия българин и бил дошъл да ни помогне и оправи.....!! просто нямам думи! тва съм го видел с очите си !!!
всеки сичко може да ми разправя ,ма като видя нещо със собствените си очи и няма как да ме излъжат.....!!! виждал съм и жан,стефане!! да твоят жан!!! идвал е често и съм го слушал....!! тая гнусна жаба !! използваха го за параван -ма бил читав той!?!? ми пътя към ада е осеян с добри намерения!!!! с неговият съученик -сега шеф на лукойл съм ги слушал !!! и с прехвалените ти нови имена и четници на комунизма-например сена на добрев-малкият добрев!!! и били нови ,а!?!?!? интересно-аз треа да съм никъде на марс сигурно...!!! нито ще вадя статистики ,нито нищо-просто съм ги видял заедно кво говорят,какви са и са завършили заедно гимно/тяхното мио/ в съюза. тва дали е случайно!!! тва са хора ,прокарващи идеите на руснаците/нямам нищо против тях,но ние сме суверенна държава|/ и си имаме наши интереси. тва са новите хора във властта и бизнеса на високо ниво!!!! просто ме е гнус да говоря......
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Следвам във "ЕВРОПЕЙСКИ КОЛЕЖ ПО ИКОНОМИКА И УПРАВЛЕНИЕ " та бате ви Жан Виденов идва и взима кинтите като се насъберат от семестрите, доста мазен тип със най-новата вектра(нещо не показва богатство )
Може ли Европа да каже, че има корупция във няколко отдела и нищо да не става.
Значи единият вариант е министъра да незнае за какво става на въпрос, не си върши добре работата следва оставака.
Вторият вариятнт е знае, че има корупция и следва оставка. А какво се случва, толкова са подли Комунистите, че нищо не става...
Тея дето са си дали гласа за БСП са малумници със извинение. То е ясно, че ще има далавери, ама толкова наяве и със забележки от вънка как го мислите...
Евала за думите на Волен Сидеров към Румен Петков..
"Този индивид който сте го довели тук не е министър на вътрешните работи, той няма какво да отговаря тук, той ще отговоря пред други органи"
http://vbox7.com/play:f5aae605
Само дето не отговаря и пак се се бута при бсп и няма сваляне и пак искате да ни управляват.

Може ли Европа да каже, че има корупция във няколко отдела и нищо да не става.
Значи единият вариант е министъра да незнае за какво става на въпрос, не си върши добре работата следва оставака.
Вторият вариятнт е знае, че има корупция и следва оставка. А какво се случва, толкова са подли Комунистите, че нищо не става...
Тея дето са си дали гласа за БСП са малумници със извинение. То е ясно, че ще има далавери, ама толкова наяве и със забележки от вънка как го мислите...
Евала за думите на Волен Сидеров към Румен Петков..
"Този индивид който сте го довели тук не е министър на вътрешните работи, той няма какво да отговаря тук, той ще отговоря пред други органи"
http://vbox7.com/play:f5aae605
Само дето не отговаря и пак се се бута при бсп и няма сваляне и пак искате да ни управляват.
Колкото и да се пънете тоя Тъпан Мухобойко ще си остане просто една опозиция в парламента
Той сам си каза мухала, че няма да се коалира с никоя политическа партия, а шанса да спечели с достатъчно гласове за да няма нужда от коалиции е точно 0
А исках да питам дали ви харесва София в момента?
Прилича ли въобще на столица и имали поне едно нещо, което да е наред?
И искате да се управлява цялата страна от хора, които не могат да се справят със столицата, камоли с управление на нещо повече от нея!

А исках да питам дали ви харесва София в момента?
Прилича ли въобще на столица и имали поне едно нещо, което да е наред?
И искате да се управлява цялата страна от хора, които не могат да се справят със столицата, камоли с управление на нещо повече от нея!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Club BMW тя толкова тъпо е проектирана още от едно време, че няма на къде, то и ти да станеш кмет едва ли ще я оправиш. Може ли да строят нови квартали и да не пускат трасета за телефон или пусни няколко тръбни инсталации да седят за напред, а те нищо не направили само разкопават заради слабите проектанти и управляващи от едно време и после защо само се правят кръпки по асфалта..
Във германия където е нямло комунизъм си личи как се е проектирало и мислено за след време, докато долната германия не че не се оправя но има разлика..
Във германия където е нямло комунизъм си личи как се е проектирало и мислено за след време, докато долната германия не че не се оправя но има разлика..
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:-
ХАХАХАХААА...
Ска- ска- Скасе, Скасе!
Мукни, мукни

Бате, струва ми се, че ми се караш... Заради некво гласуване в началото или средата на деветдесетте? Дето при това нищо не е излязло от него...
Мен че не ме слуша главата си е верно, ма тебе - два пъти повече.
Много си готин и много те уважавам. Само да не говорим за политика.
Че там си некъв промит мозък... Не знаеш кога да спреш.
Аз да съм ти казал нещо за твоето мислене и симпатии? Мисля че достатъчно сме си говорили за да си наясно, че нито гледам толкова повърхностно, нито помня толкоз кратко.
Дай ше систематизирам аз твоите политически възгледи.
1. БСП - те са бившето БКП. Комунисти!!! Тва са убийци и кръвопийци, ти би ги разстрелял, би ги забранил със закон и децата си би възпитал да ги мразят. Най - добре седят в ковчег.
2. НДСВ - тва са педали. Как шса коалираш с некой, дето е изнасилил баба ти и е убил дядя ти(Царя с БСП). Да си ходи у Мадрид.
3. ДПС са гадни мазни турчаля. Ако можеш ше ги разформироваш и ше им откъснеш главата. Да си бегат у Турция.
4. Десните са крадци и умрела работа. Саморазложили се партии, повече смешни отколкото интересни. Най - добре да ги арестуват.
5. Атака - тва е за лудите! Атака са лудите. Заедно със Жоржи. Тия требва да ги приберът.
Дааааа...
И съответно на теб ти е противно да се редиш с такива тъпаци на избори.
Еми... ти много добре си проумял изборите.
Ти бате хич не си за Бойко.
Ти само си против всички останали и всички останали не ги слуша главата...
И са тъпани, с които не искаш да имаш общо...
А бате, аз и Жоржи и Жан съм ги виждал, даже Жан го и познавам.
Ама за разлика от тебе, дет си го хранил със сандвичи и от ditko1 дет му е виждал опела в университета, аз съм му чел и книжките и съм му слушал лекциите. Опитайте и вие. Може па да излезе нещо.
То е много политически далновидно да съдиш за някой по това дали ти харесва муцуната му и ква кола кара.
ПП. С жив интерес я следя тая тема. Направо не мога да повярвам хора, иначе нормални, свестни... на какво заприличват като стане дума за политика...
- SKISA
-
-
изобщо не ти се карам-ако искаш и за космоса гласувай или за джаба -хатанянина или всеки да гласува за кой си ще....!!! аз казах кво мисля и кво знам за изброените герои и си имам изградена мнение.
на жан книга ше прочета кога цъфнат налъмите. тоя човек не може да ме впечатли с мисъл ,така че няма как. от една страна съм го видел на живо къв е ,от друга видех кво направи с държавата ,дето ти се опитваш да пренапишеш историята. жан не съм го хранил-слушал съм го и съм говорил с него.шефа ми му беше съученик в гимно-в котилото на перачите и запартъците ,дето им дадоха парите и бизнеса напартията-майка кърмилница.
ако моят мозък е промит ,то е от историческите факти промит! да-тъпия жорж съм го хранил и точно толкова луд ,колкото и волен,който за щастие не съм хранил. имах някакви съмнение дали волен не се прави ,за да постигне нещо ,но вече след толкова време мисля ,че не се.....
не! не бих разстрелял комунистите/вече ми мина малко/ ,защото не съм като тех ,но бих ги наврел на кучето в гъза ,където бехме сички останали през времето на управлението им ,за да видят как е....!!!
да царя е тъпир! просто не ми се коментира некъв смешник ,дошъл да заграби имоти,които се водели на дедо му-австриеца многооимотен ,дето е дошъл на централна гара с едно мукавено куфарче....!
дпс мисля ,че не е нужно да си показвам снимка със свалени гащи!?!? ако бех с друго потекло-сигурно щях да гласувам за доган.
на жан книга ше прочета кога цъфнат налъмите. тоя човек не може да ме впечатли с мисъл ,така че няма как. от една страна съм го видел на живо къв е ,от друга видех кво направи с държавата ,дето ти се опитваш да пренапишеш историята. жан не съм го хранил-слушал съм го и съм говорил с него.шефа ми му беше съученик в гимно-в котилото на перачите и запартъците ,дето им дадоха парите и бизнеса напартията-майка кърмилница.
ако моят мозък е промит ,то е от историческите факти промит! да-тъпия жорж съм го хранил и точно толкова луд ,колкото и волен,който за щастие не съм хранил. имах някакви съмнение дали волен не се прави ,за да постигне нещо ,но вече след толкова време мисля ,че не се.....
не! не бих разстрелял комунистите/вече ми мина малко/ ,защото не съм като тех ,но бих ги наврел на кучето в гъза ,където бехме сички останали през времето на управлението им ,за да видят как е....!!!
да царя е тъпир! просто не ми се коментира некъв смешник ,дошъл да заграби имоти,които се водели на дедо му-австриеца многооимотен ,дето е дошъл на централна гара с едно мукавено куфарче....!
дпс мисля ,че не е нужно да си показвам снимка със свалени гащи!?!? ако бех с друго потекло-сигурно щях да гласувам за доган.
Последна промяна SKISA на 16 Дек 2008, 9:57, променена общо 2 пъти
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
е кфо да му четеш книжките и да му слушаш лекциите на тоа гей помазан клйощав,97 заплатата стана 5-6 долара..Не неговата или на БСП топ измекярите,а на простосмъртните...И дано ми простиш забележката, Стефане,но вкарваш наистина закачки към интелигентността на тези с които спориш,а като ти отвърнат се обиждашD3BEP написа: аз съм му чел и книжките и съм му слушал лекциите. Опитайте и вие. Може па да излезе нещо.

Поздрави и не казвам нищо с лоши чуства,надявам се и ти да не го възприемеш така

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
SKISA написа:изобщо не ти се карам-ако искаш и за космоса гласувай или за джаба -хатанянина или всеки да гласува за кой си ще....!!! аз казах кво мисля и кво знам за изброените герои и си имам изградена мнение.
на жан книга ше прочета кога цъфнат налъмите. тоя човек не може да ме впечатли с мисъл ,така че няма как. от една страна съм го видел на живо къв е ,от друга видех кво направи с държавата ,дето ти се опитваш да пренапишеш историята. ако моят мозък е промит ,то е от историческите факти промит! да-тъпия жорж съм го хранил и точно толкова луд ,колкото и волен,който за щастие не съм хранил. имах някакви съмнение дали волен не се прави ,за да постигне нещо ,но вече след толкова време мисля ,че не се.....
Скисе, недей, полечка. Той ДЗВЕРа нали го знаеш, че си е лапацало.
А по темата - На мен ми е най-добре, аз съм аполотичен. Следя политиката в страната, но не съм привърженик на партии. Така че ще видя - може да не гласувам, може и да гласувам. Но определено няма да е за оня с трамвая, дето гледа все едно са му бутнали хапчета Витамин С в бузките. Мислех си за Волен - ама и той като ДЗВЕР - много не с всичкия си бе да му се невиди. Така че ще трябва да избирам друго.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ако СКИСА и ДЗВЕРА напрявят партия,ще гласувам за тях!!! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- SKISA
-
-
Bogat-Beden написа:е кфо да му четеш книжките и да му слушаш лекциите на тоа гей помазан клйощав,97 заплатата стана 5-6 долара..Не неговата или на БСП топ измекярите,а на простосмъртните...И дано ми простиш забележката, Стефане,но вкарваш наистина закачки към интелигентността на тези с които спориш,а като ти отвърнат се обиждашD3BEP написа: аз съм му чел и книжките и съм му слушал лекциите. Опитайте и вие. Може па да излезе нещо.Сега сигурно ще кажеш пак,ама той почна с поста си в еди коя си тема,от еди коя си дата-не ти се правя на ментор,но няма сми според мен
![]()
Поздрави и не казвам нищо с лоши чуства,надявам се и ти да не го възприемеш така,просто спорим.На мене ми харесва в тази тема,че виждам приложна майевтика- в спора се ражда истината.Аз поне си поразширих иначе бедната политкултура
не той са стефан ше ти извади от 10 кладенеца вода ,че не е бил виновен жан или бсп ,а некви тайни подмолни кръгове в опозицията !!! се едно ние тогава сме били на ексурзия на сатурн и не сме видели кво става!!!!!
стефане ,ние бяхме тука и още сме тука и помним!!! запомни го! и -да! смятам,че наистина не ти е добре да говориш така и да ги защитаваш и то с лъжи.откровени лъжи! ако имаш файда лично ти от целата работа бих те разбрал ,но мисля ,че вече нямаш , а се палиш по принцип....!!! аз съм оцелял и при червени ,и при жълти , и при сини и ше оцелея сигурно и при други. просто спорим и изказваме мнения. опитвай се поне отчасти да не фрапираш хората с изключително неверни и изопачени "факти" от близкото или далечното минало....!! начи не само ти ,а и ние и наще бащи сме живели в тия времена....!! и знаеме.....!!!! не всички тука са раждани след чернобил и некакси нема как на мене да ми кажеш нещо ,дето съм го видел с очите си другояче...!!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аз пък мисля, че ти се Палиш, СКИСА... Даже съвсем спокойно ти говоря.
Е кво помните. Помните хиперинфлацията.
Ама е ясно, че немате идея как е станала.
Нали ви зададох въпроси относно теорията ви... Доста е куца.
Ама нямаме нито еднакво мислене, нито знания, че да обсъждаме.
Започнете разсъжденията от най - общовалидното.
Ако Жан е предизвикал хиперинфлацията, защо не е можал да се облагодетелства от нея? Както направиха хиляди други. Защо кара Опел?
Как мислите? Бил е тъп или не е можел да се сети да си купи долари? Или не е имал откъде?
Помисли си пак. Мисля, че споря даже по - културно, отколкото някои заслужават.
В крайна сметка цяла тема говорим за правото ми аз да гласувам или да не гласувам
Като кажа че нема да гласувам съм тъп, като кажа за кой да гласувам, пак съм тъп па никой не ми каза за кого да гласувам.
И да, Жан е изключително добът икономист. Всъщност малцина преподавател иса като него. Вие ако искате го изпъдете от България. Той пак ще се оправи.
Е кво помните. Помните хиперинфлацията.
Ако Жан е предизвикал хиперинфлацията, защо не е можал да се облагодетелства от нея? Както направиха хиляди други. Защо кара Опел?
Как мислите? Бил е тъп или не е можел да се сети да си купи долари? Или не е имал откъде?
вкарваш наистина закачки към интелигентността на тези с които спориш,а като ти отвърнат се обиждаш
В крайна сметка цяла тема говорим за правото ми аз да гласувам или да не гласувам

И да, Жан е изключително добът икономист. Всъщност малцина преподавател иса като него. Вие ако искате го изпъдете от България. Той пак ще се оправи.
Последна промяна D3BEP на 16 Дек 2008, 10:09, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Миии ако е толкова добър икономист,защо я е допуснал тази хиперинфлация???Или този пост министър председател е с представителни функции само?Нали знаеш,че оправдание всеки за всичко може да си намери...Все едно аз да кажа колко добър боксйор съм,ама на ринга само с нокаути да падам иначе видиш ли ,нали той ринга нещо кривD3BEP написа:Е кво помните. Помните хиперинфлацията.
Ако Жан е предизвикал хиперинфлацията, защо не е можал да се облагодетелства от нея? Както направиха хиляди други. Защо кара Опел?вкарваш наистина закачки към интелигентността на тези с които спориш,а като ти отвърнат се обиждаш
В крайна сметка цяла тема говорим за правото ми аз да гласувам или да не гласувамКато кажа че нема да гласувам съм тъп, като кажа за кой да гласувам, пак съм тъп па никой не ми каза за кого да гласувам.

П.С. И НЕ,темата не е за тебе конкретно и за твоят глас или негласуването ти,а за изборите като цяло...Не само тебе са обиждали в темата ,още от началото един капацитет ни тегли майната на всички негласуващи,ама повечето го подминаваме това...също форма на проява на снизхождение,но не обидна,а по-културна мисля аз

Последна промяна Bogat-Beden на 16 Дек 2008, 10:13, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- SKISA
-
-
темата се изкилифинчи-аз минавам на лични!
само за жан-ако не е виновен ,а е допуснал други да го направят -пак е виновен.
само за жан-ако не е виновен ,а е допуснал други да го направят -пак е виновен.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
D3BEP написа:Е кво помните. Помните хиперинфлацията.
казах ти как "стана" хиперинфлацията...
D3BEP написа:И да, Жан е изключително добът икономист. Всъщност малцина преподавател иса като него. Вие ако искате го изпъдете от България. Той пак ще се оправи.
Казах ти кой са грешките, ако е зависело от него управлението... ебем ти и икономиста