Колко е митото за BMW 325 и 525 произведени 2004 година
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Докарай 760iL на 0км на 130 000лв в София, с платено всичко - аз ще взема 5 веднага!!!
Давай ти си човека! Георги Илиев и без това си търси кола .. за 1 седмица ще ти ги продам!
Не си измислил ти топлата вода повярвай ми .. BMW AG немогат да продадат такава кола на такава цена бълийв ми .. не ме карай да звъня в Мюнхен и да ти извадя цените на колите за Либия .. все пак съм малко по-вътре в нещата от теб! Стоим и ти се радваме с колегата от Дару Кар в момента, който също искал 5 броя ... а той също знае какво говори .. все пак Е30ски е продавал на времето
Давай ти си човека! Георги Илиев и без това си търси кола .. за 1 седмица ще ти ги продам!
Не си измислил ти топлата вода повярвай ми .. BMW AG немогат да продадат такава кола на такава цена бълийв ми .. не ме карай да звъня в Мюнхен и да ти извадя цените на колите за Либия .. все пак съм малко по-вътре в нещата от теб! Стоим и ти се радваме с колегата от Дару Кар в момента, който също искал 5 броя ... а той също знае какво говори .. все пак Е30ски е продавал на времето
Последна промяна Turturelo на 29 Дек 2004, 17:21, променена общо 1 път
Turturelo написа:Докарай 760iL на 130 000лв в София, с платено всичко - аз ще взема 5 веднага!!!
Давай ти си човека! Жоро Илиев и без това си търси кола .. за 1 седмица ще ти ги продам!
Внимаваи че вече си прави планове как ще си харчи спечелените парички от 5-те продажби на луксозните лимозини

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Абе пич осъзнай се кво пишеш
Що си мислиш че ти си открил далаверата с цените на колите в Арабския свят и Щатите, щом не внасят хората от там, значи има проблем и то сериозен. Второ ти трябва да си голям гъзар щом имаш половин милион за коли само се чуда като имаш такива пари що се занимваш с коли единственото обяснение което ми идва на каъла е че си на 16 години и си мислиш че си хванал далаверата на живота си за друго просто не се сещам 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Turturelo написа:Не си измислил ти топлата вода повярвай ми .. BMW AG немогат да продадат такава кола на такава цена бълийв ми .. не ме карай да звъня в Мюнхен и да ти извадя цените на колите за Либия .. все пак съм малко по-вътре в нещата от теб! Стоим и ти се радваме с колегата от Дару Кар в момента, който също искал 5 броя ... а той също знае какво говори .. все пак Е30ски е продавал на времето[/quote]
В Либия тези коли се продават с дотации само за Либийци.Така 4е не може6 да провери6 в Мюнхен,а по добре в Либия направо.Съвсем не се базикам.
В Либия тези коли се продават с дотации само за Либийци.Така 4е не може6 да провери6 в Мюнхен,а по добре в Либия направо.Съвсем не се базикам.
Е все пак съгласен ли си ве4е 4е съ6тествува тази цена.Ако има6 желамие може да ме посаетва6 да се занимавам ли с това или 6те имам проблеми и какви 6те бъдат те.Много 6те ти бъда благодарен.За информациямговори6 с едно 20 годи6но мом4е,което никак не е вътре в не6тата.Така 4е дори да съм сгре6ил някъде с интонацията и т.н моля за разбиране.
Fast-and-Furious написа:Абе пич осъзнай се кво пишешЩо си мислиш че ти си открил далаверата с цените на колите в Арабския свят и Щатите, щом не внасят хората от там, значи има проблем и то сериозен. Второ ти трябва да си голям гъзар щом имаш половин милион за коли само се чуда като имаш такива пари що се занимваш с коли единственото обяснение което ми идва на каъла е че си на 16 години и си мислиш че си хванал далаверата на живота си за друго просто не се сещам
Не съм казал 4е разполагам със сумата,но имам близък 4овек който може да ги докара
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3