питане относно 540
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
питане относно 540
колеги от няколко дена съм горд собтвеник на е39 540и автомат , из4етох доста , но ме интересува следното за да знам дали ми е 4итава колата разхода е около19-20 в пловдив искам да знам дали трябва да е толкова и съответно да премина към смяна на некой неща ако е висок ина4е върви бая и гласа е УНИКАЛЕН след премахането на Y-RESONATOR -ра
и последното гърне

- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
Честито за новата придобивка колега, благородно ти завиждам
За съжаление не мога да ти помогна с отговорите...но, със здраве да си я караш, и без проблемно разбира се.
Колко ти излезе ако не е тайна? а, и снимки дай, та и ние да се порадваме...поне малко

За съжаление не мога да ти помогна с отговорите...но, със здраве да си я караш, и без проблемно разбира се.
Колко ти излезе ако не е тайна? а, и снимки дай, та и ние да се порадваме...поне малко

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Хич даже не се оплаквай от разхода, моята е два пъти по-слаба и пак толкова гори (16-18 градско), само дето не върви и не бръмчи като твоята
Ако се опиташ (знам, че е трудно) да потегляш по-плавно на светофарите, разхода ще ти спадне с ~2л/100, ама струва ли си заради някакви си 3лв

Ако се опиташ (знам, че е трудно) да потегляш по-плавно на светофарите, разхода ще ти спадне с ~2л/100, ама струва ли си заради някакви си 3лв

благодаря , ина4е евтино защото е англи4анка но съм озда4ен колко подържани колки имат там тая е с толков сервизни документи 4е от германия не съм виждал кола с толкова , реших да е оттм защото 13 к лв акциз за мене са глупост да се дават а пък ми се кара такава кола , ина4е колега щом на тебе в софия ти е 18 това зна4и 4е при мене идва дебело и е добре да по4на със смяна на свещи и тн 4акам ако някой може да ми помогне за навито
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Във Варна ми гори толкова
Пробвай я извън града, там ще си покаже реалния разход.В града е толкова относително, че просто не си струва д аго мериш
Какъв ти е проблема с навито?

Пробвай я извън града, там ще си покаже реалния разход.В града е толкова относително, че просто не си струва д аго мериш

Какъв ти е проблема с навито?
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Здравей,
Като беше по-топло харчеше по-малко, сега 20+. Не се плаши от този разход, изключвай ASC-то и с вратите
!
За навигацията, ще те помоля след това да пишеш, че имам проблем с моята ...
Поздрави,
Сашо.
Като беше по-топло харчеше по-малко, сега 20+. Не се плаши от този разход, изключвай ASC-то и с вратите

За навигацията, ще те помоля след това да пишеш, че имам проблем с моята ...
Поздрави,
Сашо.
с десен е но свикнах за 3000км до бг и сега ми е даже супер , ина4е с ръка на сърцето мога да кажа 4е кола като тази през живота си не бех карал няма такъв кеф направо се подигравам като изпреварвам , няма такава сила кат тва животно 4есно ина4е снимки тея дни 4е се прибрах преди 3 дена и още немопга да си влезна в нормалния ритъм
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2